Красотата спи
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Красотата спи
...така се казва новия спектакъл на Теди Москов в Малък Градски Театър зад канала. Снощи го гледах - попиках се! Тоя е чисто и просто г-е-н-и-а-л-е-н! Препоръчвам ви го горещо!
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Re: Красотата спи
Еми, да...ама пак само в Шопландия, нали?!Пенчо Заека написа:...така се казва новия спектакъл на Теди Москов в Малък Градски Театър зад канала. Снощи го гледах - попиках се! Тоя е чисто и просто г-е-н-и-а-л-е-н! Препоръчвам ви го горещо!
Люба Кулезич го хвалеше в сутрешният блок по Нова. Много интересен аналог направи с Барак Обама. Къде е Теди Москов, къде Барак Обама, ама- на...
Та, тя вика- в Щатите, Обама говори за това, за което хората искат да слушат, а в БГ, понеже няма такъв политик, който да говори за хорските проблеми- Теди Москов върши тази работа...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Намерила и тя чудно сравнение.[unknown] написа:Еми, да...ама пак само в Шопландия, нали?!Пенчо Заека написа:...така се казва новия спектакъл на Теди Москов в Малък Градски Театър зад канала. Снощи го гледах - попиках се! Тоя е чисто и просто г-е-н-и-а-л-е-н! Препоръчвам ви го горещо!
Люба Кулезич го хвалеше в сутрешният блок по Нова. Много интересен аналог направи с Барак Обама. Къде е Теди Москов, къде Барак Обама, ама- на...
Та, тя вика- в Щатите, Обама говори за това, за което хората искат да слушат, а в БГ, понеже няма такъв политик, който да говори за хорските проблеми- Теди Москов върши тази работа...
И нашите политици говореха това, което хората искат да слушат, обаче хората вече не искат да ги слушат.
Panta rhei...
О, едва ли ще пропуснем.Пенчо Заека написа:...така се казва новия спектакъл на Теди Москов в Малък Градски Театър зад канала. Снощи го гледах - попиках се! Тоя е чисто и просто г-е-н-и-а-л-е-н! Препоръчвам ви го горещо!
Хубавото на театрите е, че ги играят по много пъти.
Panta rhei...
аз съм от хората, които искат да слушат теди. жив и здрав да е. няма втори като него.Мнемозина написа: което хората искат да слушат, обаче хората вече не искат да ги слушат.
just perfect
О, и аз съм от тях.bead_ написа:аз съм от хората, които искат да слушат теди. жив и здрав да е. няма втори като него.Мнемозина написа: което хората искат да слушат, обаче хората вече не искат да ги слушат.
Неговият смях е неудържимо тъжен.
Panta rhei...
в тая връзка - има ли китайски ресторант наблизо около вас?Мнемозина написа:О, и аз съм от тях.bead_ написа:аз съм от хората, които искат да слушат теди. жив и здрав да е. няма втори като него.Мнемозина написа: което хората искат да слушат, обаче хората вече не искат да ги слушат.
just perfect
За да бъдеш неудържимо тъжна ли?..bead_ написа:в тая връзка - има ли китайски ресторант наблизо около вас?Мнемозина написа:О, и аз съм от тях.bead_ написа:аз съм от хората, които искат да слушат теди. жив и здрав да е. няма втори като него.Мнемозина написа: което хората искат да слушат, обаче хората вече не искат да ги слушат.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Ааааааааа!bead_ написа:в тая връзка - има ли китайски ресторант наблизо около вас?Мнемозина написа:О, и аз съм от тях.bead_ написа:аз съм от хората, които искат да слушат теди. жив и здрав да е. няма втори като него.Мнемозина написа: което хората искат да слушат, обаче хората вече не искат да ги слушат.
Няма.
Panta rhei...
Рязко успокоение ме обзе.bead_ написа:е, какво си се запритеснявала тогаваМнемозина написа:
Няма.
Panta rhei...
билетите бяха свършили! ей, стига си развивала рекламна дейност, че не мога да се доредя...Пенчо Заека написа:...така се казва новия спектакъл на Теди Москов в Малък Градски Театър зад канала. Снощи го гледах - попиках се! Тоя е чисто и просто г-е-н-и-а-л-е-н! Препоръчвам ви го горещо!
just perfect
- Green Light
Връща ти за Хуйко- то на Любен Дилов. Няма го, изчезна моменталистически след твойта тема. На ти сега!bead_ написа:билетите бяха свършили! ей, стига си развивала рекламна дейност, че не мога да се доредя...Пенчо Заека написа:...така се казва новия спектакъл на Теди Москов в Малък Градски Театър зад канала. Снощи го гледах - попиках се! Тоя е чисто и просто г-е-н-и-а-л-е-н! Препоръчвам ви го горещо!
е, тогава да почна да пускам теми, прокламиращи задръстването, ниските заплати, киселите сервитьорки, парламента, бърсането на сополи с ръкав, подлизурството, изкуствените мигли....
:winkw:
just perfect
туш!bead_ написа:е, тогава да почна да пускам теми, прокламиращи задръстването, ниските заплати, киселите сервитьорки, парламента, бърсането на сополи с ръкав, подлизурството, изкуствените мигли....:winkw:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката