Сънища

Все същите
Аватар
Мнемозина

Сънища

Мнение от Мнемозина »

Съботни.

Много ми хареса това. :lol:

Като се събудите, обадете се. :blum:
Panta rhei...
Аватар
holi_day

Re: Сънища

Мнение от holi_day »

Мнемозина написа:Съботни.

и на мен ми хареса.
Но съвсем в друга посока в петък издирвах песента от този клип, но така и не я намерих цялата.

ей го клипа - песента направо ми се вкорени в главата
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
TerE

Мнение от TerE »

holi_day написа:

и на мен ми хареса.
Но съвсем в друга посока в петък издирвах песента от този клип, но така и не я намерих цялата.

ей го клипа - песента направо ми се вкорени в главата

www.muzoff.ru/pages/340/34096.shtml

... без малки деца наоколо и хора със слаби сърца... :grin:... щото разни картинки от друго естество...

става обаче със "save target.." върху името на mp3-ката, иначе само я прослушваш, нищо, че пише - скачать:-)
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

TerE написа:става обаче със "save target.." върху името на mp3-ката, иначе само я прослушваш, нищо, че пише - скачать:-)
хех! ок. мерси :cool:
Ф.Песоа

Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

С две думи - страОтно, страОтно!:lol:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Аз сънувах, че съм в една книжарница и се мотам с "Черната кутия" на Амос Оз под мишница. Обаче я оставих за малко на някаква масичка, отрупана с книги и после не можах да я намеря. И викам там на едно момиче, бе така и така загубих си книгата тука, ама си е моя. Пък тя- Аа, не знам! Ние имаме Черната кутия ама на Кант. Ето ви я, ако искате ама е скъпича. Бре -викам си. Кант. Тцъ, тцъ. Не че ще я чета, сега, ама тая па кво ми вика "скъпичка", се едно съм прост и не мога да разбера, че е ценно издание. Пък аз, я какъв съм интелегентен. И си я купих.
Грам не си измислям. Снощи го сънувах.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

От две нощи съм в "бащината къща" и сънувам кошмари - убийства, трупове... :shy:
Будя се и не ми се иска да заспя за да не се върнат. Чета книги.
Явно това, което постоянно гърми от радиото и телевизора, ми влиза в сънищата като някаква отрова. :twisted:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:Аз сънувах, че съм в една книжарница и се мотам с "Черната кутия" на Амос Оз под мишница. Обаче я оставих за малко на някаква масичка, отрупана с книги и после не можах да я намеря. И викам там на едно момиче, бе така и така загубих си книгата тука, ама си е моя. Пък тя- Аа, не знам! Ние имаме Черната кутия ама на Кант. Ето ви я, ако искате ама е скъпича. Бре -викам си. Кант. Тцъ, тцъ. Не че ще я чета, сега, ама тая па кво ми вика "скъпичка", се едно съм прост и не мога да разбера, че е ценно издание. Пък аз, я какъв съм интелегентен. И си я купих.
Спокойно.
Това е, защото те манипулирам. :blum:

Като прочетеш Кантовата черна кутия, кажи за какво става дума там. Имам едно подозрение, че до тая книга няма да се добера. Това е много тежка форма на библиографска рядкост. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Stranniche написа:От две нощи съм в "бащината къща" и сънувам кошмари - убийства, трупове... :shy:
Будя се и не ми се иска да заспя за да не се върнат. Чета книги.
Явно това, което постоянно гърми от радиото и телевизора, ми влиза в сънищата като някаква отрова. :twisted:
И ти спокойно!

Ето какво казва съновникът:

ТРУП - на непознат видиш ли насън, чака те щастие. Ако е на познат човек, ще се влюбиш. Много трупове са знак за неочакван, изненадващ успех.

Нали знаеш, аз не вярвам, но е истина! :lol:
Panta rhei...
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Green Light написа:Аз сънувах, че съм в...
Както казва мой познат: "На тъмно по-добре мисля, но и повече се разсейвам." :lol: Не зная между мисленето и разсейването дали му остава време да спи и сънува.
Ф.Песоа

Публикувай отговор