Много ми хареса това.
Като се събудите, обадете се.
и на мен ми хареса.
holi_day написа:и на мен ми хареса.
Но съвсем в друга посока в петък издирвах песента от този клип, но така и не я намерих цялата.
ей го клипа - песента направо ми се вкорени в главата
хех! ок. мерсиTerE написа:става обаче със "save target.." върху името на mp3-ката, иначе само я прослушваш, нищо, че пише - скачать:-)
С две думи - страОтно, страОтно!:lol:
Спокойно.Green Light написа:Аз сънувах, че съм в една книжарница и се мотам с "Черната кутия" на Амос Оз под мишница. Обаче я оставих за малко на някаква масичка, отрупана с книги и после не можах да я намеря. И викам там на едно момиче, бе така и така загубих си книгата тука, ама си е моя. Пък тя- Аа, не знам! Ние имаме Черната кутия ама на Кант. Ето ви я, ако искате ама е скъпича. Бре -викам си. Кант. Тцъ, тцъ. Не че ще я чета, сега, ама тая па кво ми вика "скъпичка", се едно съм прост и не мога да разбера, че е ценно издание. Пък аз, я какъв съм интелегентен. И си я купих.
Грам не си измислям. Снощи го сънувах.
И ти спокойно!Stranniche написа:От две нощи съм в "бащината къща" и сънувам кошмари - убийства, трупове...
Будя се и не ми се иска да заспя за да не се върнат. Чета книги.
Явно това, което постоянно гърми от радиото и телевизора, ми влиза в сънищата като някаква отрова.
Както казва мой познат: "На тъмно по-добре мисля, но и повече се разсейвам."Green Light написа:Аз сънувах, че съм в...
Грам не си измислям. Снощи го сънувах.