Там, където е текло
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Там, където е текло
... ще продължава да капе.
Дали?
Дали?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Re: Там, където е текло
По ми харесва на Мнемо подписа, всичко тече, всичко се мени..frisky lioness написа:... ще продължава да капе.
Дали?
- Глас в пустиня
Абе както трябва, така ще е.frisky lioness написа:... ще продължава да капе.
Дали?
Ако трябва - ще тече, ако не трябва - няма.
Такива неясни теми мислех, че са мой приоритет.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
В понеделник ще се пробвам да разкажа какво породи тези ми мислиМнемозина написа:Абе както трябва, така ще е.frisky lioness написа:... ще продължава да капе.
Дали?
Ако трябва - ще тече, ако не трябва - няма.
Такива неясни теми мислех, че са мой приоритет.
Дотогава
Спокийни събота и неделя:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Спокойни и на теб, пък ние ще тръпнем в очакване.frisky lioness написа:
В понеделник ще се пробвам да разкажа какво породи тези ми мисли
Дотогава
Ей така, значи, ще стоим:

Panta rhei...
ку не напролет, то през есентаfrisky lioness написа:... ще продължава да капе.
Дали?
ЩЕ
да не ми викат `кака Ванга`, ку не е така!
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мнемозина написа:Спокойни и на теб, пък ние ще тръпнем в очакване.frisky lioness написа:
В понеделник ще се пробвам да разкажа какво породи тези ми мисли
Дотогава
Ей така, значи, ще стоим:

Гледай как ми се смее...frisky lioness написа::rotfl24::rotfl24:
Panta rhei...
ае, разказвай, че само мисля дали за някъв покрив не става въпрос - дали шъ прокапе след основен ремонт, преди който е теклоfrisky lioness написа:В понеделник ще се пробвам да разкажа какво породи тези ми мисли
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
Дали пък не става въпрос за кранчето на чушмята?:lol:holi_day написа:ае, разказвай, че само мисля дали за някъв покрив не става въпрос - дали шъ прокапе след основен ремонт, преди който е теклоfrisky lioness написа:В понеделник ще се пробвам да разкажа какво породи тези ми мисли
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не. Става въпрос за лИбоФ:winkw:БоЕВ написа:Дали пък не става въпрос за кранчето на чушмята?:lol:holi_day написа:ае, разказвай, че само мисля дали за някъв покрив не става въпрос - дали шъ прокапе след основен ремонт, преди който е теклоfrisky lioness написа:В понеделник ще се пробвам да разкажа какво породи тези ми мисли

Е хайде разкажи де!frisky lioness написа:Не. Става въпрос за лИбоФ:winkw:БоЕВ написа: Дали пък не става въпрос за кранчето на чушмята?:lol:
Смили се малко, да не мислиш, че е лесно очакването...
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Накратко, щото ...не ми се пише, а и нямам настроениеМнемозина написа:
Е хайде разкажи де!
Смили се малко, да не мислиш, че е лесно очакването...
Преди седмица се срещнах с един приятел от младежките години. Минах през офиса му. Там беше и жена му. Сгодна женица:winkw: Разприказвахме се с дружката, а по-после и с жена му(по женски
Та....Хортуваме си ние и...Пристига по едно време...кой? Кой? Кой мислите?
Едно от бившите гаджета на мойта дружка. Не ги знам в подробности колко и как са били гаджета, т.е. колко "изпепеляваща" е била връзката им и дали изобщо, но ми направи впечатление начина, по който мадамата се държеше с него и то в присъствието на жена му.
Кокетничеше по един доста глупав начин, хилеше се и се правише на много остроумна (тя, трябва да и се признае е интелигентен човек).
Приятелчето беше лекинко спекано, т. е опитваше се да се държи на ниво и достатъчно сдържано (при тези обстоятелства). жена му....На нея не и стана много приятно...
Та тази ми случка породи горното заглавие/въпрос на темата
Всички сме имали стари любови, но колко от тях са в състояние отново да разтуптяват сърцата ни
или всико се забравя и погребва в името на онази единствената най-голямата, до гроб...
Нямаше как да го попитам дали още чувства нещо към нея, а и дали той щеше да ми отговори:winkw:, колкото и да сме били близки в миналото
и как ли би се държал ако жена му не беше там.....Със сигурност по-отпуснато
Това е...накратко

Една любов, ако е била истинска, не може нищо да не е оставила в теб.frisky lioness написа:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Естествено, че би се държал по-отпуснато, ако жена му не беше там. И почти със сигурност се е спекъл най-вече защото си е мислел, че тя вероятно също си задава въпроса, който ти ни задаваш на нас и търси отговор в поведението му. Само че отговор в тази доволно класическа ситуация няма да се намери.frisky lioness написа: Накратко, щото ...не ми се пише, а и нямам настроение
Преди седмица се срещнах с един приятел от младежките години. Минах през офиса му. Там беше и жена му. Сгодна женица:winkw: Разприказвахме се с дружката, а по-после и с жена му(по женски), докато той се опитваше да си върши работата. те имат две деца (това за протокола)
Та....Хортуваме си ние и...Пристига по едно време...кой? Кой? Кой мислите?
Едно от бившите гаджета на мойта дружка. Не ги знам в подробности колко и как са били гаджета, т.е. колко "изпепеляваща" е била връзката им и дали изобщо, но ми направи впечатление начина, по който мадамата се държеше с него и то в присъствието на жена му.
Кокетничеше по един доста глупав начин, хилеше се и се правише на много остроумна (тя, трябва да и се признае е интелигентен човек).
Приятелчето беше лекинко спекано, т. е опитваше се да се държи на ниво и достатъчно сдържано (при тези обстоятелства). жена му....На нея не и стана много приятно...
Та тази ми случка породи горното заглавие/въпрос на темата
Всички сме имали стари любови, но колко от тях са в състояние отново да разтуптяват сърцата ни
или всико се забравя и погребва в името на онази единствената най-голямата, до гроб...
Нямаше как да го попитам дали още чувства нещо към нея, а и дали той щеше да ми отговори:winkw:, колкото и да сме били близки в миналото
и как ли би се държал ако жена му не беше там.....Със сигурност по-отпуснато
Това е...накратко
Когато двама души са били твърде близки, това значи много неща - и сред тях е определено поведение на единия и другия, някакви техни си теми за разговор, неща, които са ги вълнували заедно, начина, по който са говорили за тези неща, общи спомени и лафове... Разговорът между тези двама винаги си остава особен и по някакъв начин "затворен" за околните.
Трудно ми е да го обясня, но не разбирам защо всичко това трябва да бъде изтрито от нечия памет уж в знак на лоялност към нещо сегашно.
Обаче повечето хора явно смятат, че така трябва.
Panta rhei...
Тва е някакво извратено разбиране за лоялност. Естествено, че не може всичко да се забрави, а и няма нужда. И няма как нещо да не ти трепне.Мнемозина написа: Трудно ми е да го обясня, но не разбирам защо всичко това трябва да бъде изтрито от нечия памет уж в знак на лоялност към нещо сегашно.
Преди години се срещнахме случайно на улицата с една моя стара любов, тя беше сама, аз със жена ми. Спряхме се, поговорихме малко. Усещаше се напрежение и в трима ни. Тъпо...

Е, не знам дали е извратено. Зависи от коя посока гледаш.[unknown] написа:Тва е някакво извратено разбиране за лоялност. Естествено, че не може всичко да се забрави, а и няма нужда. И няма как нещо да не ти трепне.Мнемозина написа: Трудно ми е да го обясня, но не разбирам защо всичко това трябва да бъде изтрито от нечия памет уж в знак на лоялност към нещо сегашно.
Преди години се срещнахме случайно на улицата с една моя стара любов, тя беше сама, аз със жена ми. Спряхме се, поговорихме малко. Усещаше се напрежение и в трима ни. Тъпо...
Да, обикновено се получава тъпо, защото всеки от тримата се чувства неловко, и особено когато срещите са редки.
Аз например като съпруга, попадала в такава ситуация, съм се чувствала тъпо, защото съм подозирала как останалите ме бройкат дали ревнувам и как ще го покажа или пък колко успешно ще го прикрия - и някак опцията да не ревнувам се изключва от само себе си. И наистина се шашка човек, много гадно, то няма как да се държиш нормално.
Та всякак не е лесно, де, исках да кажа.
Panta rhei...
Каквото и да ви разправят, става думи за... любов.frisky lioness написа: Става въпрос за лИбоФ:winkw:
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Не е ли за секс?holi_day написа:Каквото и да ви разправят, става думи за... любов.frisky lioness написа: Става въпрос за лИбоФ:winkw:

Начи за ускорено дишане, а дишането е най-естественото човешко действие.[unknown] написа:Не е ли за секс?![]()
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Казват, че единствено тогава човек е истински щастлив...holi_day написа: И ония безпаметни моменти, когато и дъхът спира... хахаха

Струва ми се, че е по-често щастлив. Може да си диша съвсем равномерно.[unknown] написа:Казват, че единствено тогава човек е истински щастлив...holi_day написа: И ония безпаметни моменти, когато и дъхът спира... хахаха
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Каквото и да ви разправят, става думи за... любов.frisky lioness написа: Става въпрос за лИбоФ:winkw:
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Отдъхнах си!holi_day написа:Струва ми се, че е по-често щастлив. Може да си диша съвсем равномерно.[unknown] написа:Казват, че единствено тогава човек е истински щастлив...holi_day написа: И ония безпаметни моменти, когато и дъхът спира... хахаха
Panta rhei...
Повторението е майка на знаниетоholi_day написа:Каквото и да ви разправят, става думи за... любов.frisky lioness написа: Става въпрос за лИбоФ:winkw:

ммм на някои повтарячи им казват "двойкаджии"[unknown] написа:Повторението е майка на знанието
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Е, не съм казала, че трябва да бъде изтрито:winkw:Мнемозина написа: Трудно ми е да го обясня, но не разбирам защо всичко това трябва да бъде изтрито от нечия памет уж в знак на лоялност към нещо сегашно.
то и едва ли е възможно...

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не.[unknown] написа:Не е ли за секс?holi_day написа:Каквото и да ви разправят, става думи за... любов.frisky lioness написа: Става въпрос за лИбоФ:winkw:![]()
Каквото и да ти разправят
знай,
че става дума за пари:lol::lol::lol:

Аз пък къде съм казала, че ти си казала?frisky lioness написа:Е, не съм казала, че трябва да бъде изтрито:winkw:Мнемозина написа: Трудно ми е да го обясня, но не разбирам защо всичко това трябва да бъде изтрито от нечия памет уж в знак на лоялност към нещо сегашно.
то и едва ли е възможно...
По принцип си разсъждавах...
Има си хора, които смятат, че човек може да направи с главата си всичко, което според тях трябва да се направи.
Не си ли срещала такива?
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Замисли меМнемозина написа: Има си хора, които смятат, че човек може да направи с главата си всичко, което според тях трябва да се направи.
Не си ли срещала такива?

Все такава ще я свърша.frisky lioness написа:Замисли меМнемозина написа: Има си хора, които смятат, че човек може да направи с главата си всичко, което според тях трябва да се направи.
Не си ли срещала такива?
П.П. Пак ме мързи днес, да не е сряда случайно?
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Сряда еМнемозина написа:Все такава ще я свърша.frisky lioness написа:Замисли меМнемозина написа: Има си хора, които смятат, че човек може да направи с главата си всичко, което според тях трябва да се направи.
Не си ли срещала такива?
П.П. Пак ме мързи днес, да не е сряда случайно?
Мене днес нещо ме е свило
Имам топка в корема
дет се вика свива ме под лъжичката, а съм чела, че това било синоним на гръдна жаба
ама май е по-различно и хората го използват когато им е притеснено
...
Май по-скоро ми е нервно

Отпусни се!frisky lioness написа:
Сряда е
Имам топка в корема
дет се вика свива ме под лъжичката, а съм чела, че това било синоним на гръдна жаба
...
Май по-скоро ми е нервно
Това е заповед.
Бях ти написала нещо дълго, но го изтрих. Реших, че кратката категоричност ще свърши по-добра работа.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И с правоМнемозина написа:Отпусни се!frisky lioness написа:
Сряда е
Имам топка в корема
...
Май по-скоро ми е нервно
Това е заповед.
Бях ти написала нещо дълго, но го изтрих. Реших, че кратката категоричност ще свърши по-добра работа.
Щеше да ме хФърлиш в нови размисли:winkw:

Да не срещна некое старо гадже? И той кво? И ти квооо?frisky lioness написа: Май по-скоро ми е нервно

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не[unknown] написа:Да не срещна некое старо гадже? И той кво? И ти квооо?frisky lioness написа: Май по-скоро ми е нервно

Много изчерпателно.frisky lioness написа:
Не

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Какво?[unknown] написа:Много изчерпателно.frisky lioness написа:
НеКажи некоя клюка, дееее. Къде, с кой, как...

Ама и ти си една клюкарка....frisky lioness написа:Какво?[unknown] написа:Много изчерпателно.frisky lioness написа:
НеКажи некоя клюка, дееее. Къде, с кой, как...