Знам, че винаги съм те затруднявал с подаръците, които съм искал. Може би затова и не си ми предоставил до сега доказателства, че съществуваш. Освен може би една Коледа, на която си пожелах ново гадже, но то се случи нА`пролет... Така и не съм сигурен дали случилото се е плод на твоите неимоверни усилия или чисто и просто на моята чаровност /и въпиюща скромност

/.
Тази година отново няма да те разочаровам /или отново ще те разочаровам

/ но въпреки, че изпитвам от малък съмнение относно твоите възможности и дори съществуването ти, ти поставям нова задачка на високо технологично ниво. Дано джуджетата ти да са изчели препоръчаната от мен литература за преносимия ускорител на частици, за да може да изпълнят желанието поне на следващия /не/послушен твой подопечен, който вместо да се научи като мен да спазва правилата на закона за движение по пътищата, реши да поврежда електрониката на КАТ с бързи електрони. Аз вече не го искам. Тази година желанието ми е друго /отново

/.
Искам това:
Подарък за МЪЖжжж
За да се убедиш, че подаръка е възможен да се направи /и този път те улеснявам/, натисни бутона "PLAY" в екрана с видеото. Ако и тази година, въпреки жокерите, които ти изпращам не успееш да ме зарадваш за Коледа, ще ям топлата питка със СИРЕНЕ преди 12 часа и ще си прехвърля акциите при Дед Мороз.

Искрено твой /за сега/,
МЪЖжжж