Театро

Все същите
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Театро

Мнение от Gaspode »

Гледахме снощи "Веселата вдовица" в музикалния. И ми направи впечатление същото, което забелязах предишната събота, когато гледахме в кукления театър "История за чайка и банда котараци" (тенкс на Дарки, наистина беше готина пиесата въпреки, че малкия не я разбра качетоли). Та забелязах, казвам, че (повечето) от актьорите играят наистина с кеф и с желание. Личи си когато се вживяват в работата си. Импровизацийки, лафове, абе и на тях им е кеф. Изненада ме направо. На фона на дережето ни в държавата хората все още имат желание да играят на сцена. И да гледат също - за "Котки" няма билети почти за целият Март...
От друга страна ми направи вчепетление доста високата средна възраст на актьорския състав. Веселата вдовица беше по-скоро на възраст да бъде баба... което не и попречи да играе с желание, трябва да призная :)
Сори, просто положението ми на един виден театрал не ми позволява да не се изкажа по темата... та затова...
:grin::grin::grin:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ми то това им е животът, бе Гасподе, това значи да си обичат работата... Защо те учудва? :huhthink:
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Re: Театро

Мнение от ELBI »

Gaspode написа:Гледахме снощи "Веселата вдовица" в музикалния. И ми направи впечатление същото, което забелязах предишната събота, когато гледахме в кукления театър "История за чайка и банда котараци" (тенкс на Дарки, наистина беше готина пиесата въпреки, че малкия не я разбра качетоли). Та забелязах, казвам, че (повечето) от актьорите играят наистина с кеф и с желание. Личи си когато се вживяват в работата си. Импровизацийки, лафове, абе и на тях им е кеф. Изненада ме направо. На фона на дережето ни в държавата хората все още имат желание да играят на сцена. И да гледат също - за "Котки" няма билети почти за целият Март...
От друга страна ми направи вчепетление доста високата средна възраст на актьорския състав. Веселата вдовица беше по-скоро на възраст да бъде баба... което не и попречи да играе с желание, трябва да призная :)
Сори, просто положението ми на един виден театрал не ми позволява да не се изкажа по темата... та затова...
:grin::grin::grin:
Музикалният е добър. Интересно ми е кой е гледал Котките. Оня ден на семейното празненство с бившата си говорехме (абе и с тъщата - също...мани, какви неща се случват след време), че тукашните Котки били чудесни - даже според нея не отстъпват на Котките, които преди години гледахме в столицата на Нейно величество :). А вчера чух точно обратния коментар. Е - някой друг да каже дали го е гледал и му е харесал спектакъла или не?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

ELBI написа: Е - някой друг да каже дали го е гледал и му е харесал спектакъла или не?
бях взела билети, но така се случи, че отидоха родителите ми. бяха очаровани.
just perfect
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

bead_ написа:
ELBI написа: Е - някой друг да каже дали го е гледал и му е харесал спектакъла или не?
бях взела билети, но така се случи, че отидоха родителите ми. бяха очаровани.
10х!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Мнемозина написа:Ми то това им е животът, бе Гасподе, това значи да си обичат работата... Защо те учудва? :huhthink:
Ми щото не са малко случаите на хора, които не си обичат работата. Знам ли...

Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

ELBI написа: Музикалният е добър. Интересно ми е кой е гледал Котките. Оня ден на семейното празненство с бившата си говорехме (абе и с тъщата - също...мани, какви неща се случват след време), че тукашните Котки били чудесни - даже според нея не отстъпват на Котките, които преди години гледахме в столицата на Нейно величество :). А вчера чух точно обратния коментар. Е - някой друг да каже дали го е гледал и му е харесал спектакъла или не?
Една малка форумна агитка ще посетим това представление на следващия петък 13-ти :grin:
След това, ебентуално, ще дадем отчет :grin:

ПП. За почти целия март билетите са свършили ... почти . Щяло да има само 50 представления, казват...

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Това значи, че през м. март, съботния ден ще чета отчета ;) Не е толкова ужасно далеч. Освен да взема и аз да ида междувременно...
Публикувай отговор