Вече

Все същите
Аватар
ELBI

Вече

Мнение от ELBI »

и вторият син порасна отвъд границата на малолетността. Както каза, когато го поливахме с брат му с шампанско - вече не съм отговорен за него...формално де - има си права пълни, може даже да го арестуват... на което отговорих, че това не е най-забавното, което може да се очаква след пълнолетието ;)

И така - днес виртуалния бар е за моя сметка!

малко мартини, и коктейли по избор ;)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Re: Вече

Мнение от bead_ »

елбиии, жив и здрав да ти е! и щастлив по начинът, по който той го разбира - вече има право на това, нали?:winkw:
just perfect
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Толкова е хубаво, че децата порастват! :lol:

Да ти е жив и здрав, да постига това, което иска, а ти да му се радваш много!

Наздраве!
:wine:
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

bead_ написа:елбиии, жив и здрав да ти е! и щастлив по начинът, по който той го разбира - вече има право на това, нали?:winkw:
мерси лейди... права си за щастието - всъщност съм ги оставил да правят така от много време... та - това право си го ползва - мисля, че не могат (и не се) да се оплачат :winkw:

наздраве.

За тебе:

Изображение
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Мнемозина написа:Толкова е хубаво, че децата порастват! :lol:

Да ти е жив и здрав, да постига това, което иска, а ти да му се радваш много!

Наздраве!
:wine:
Мерси, мнемо! Я да те почерпя и теб нещичко спешъл :cool:

Изображение
Аватар
Fairy of the Flowers
Обратна връзка:

Мнение от Fairy of the Flowers »

Браво, Елби! Жив и здрав да е! Просто е невероятно как децата порастват, а ние сме все още деца! :grin: И хем е хубаво, хем малко те свива под лъжичката, защото, даваме им крила да полетят, добре знаейки, че това ще ги отдалечи от нас и каквото и да правят, както и да се спъват и падат по техния си път, както и ние по нашия, ще виждаме, но нищо не можем да направим.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Fairy of the Flowers написа:Браво, Елби! Жив и здрав да е! Просто е невероятно как децата порастват, а ние сме все още деца! :grin: И хем е хубаво, хем малко те свива под лъжичката, защото, даваме им крила да полетят, добре знаейки, че това ще ги отдалечи от нас и каквото и да правят, както и да се спъват и падат по техния си път, както и ние по нашия, ще виждаме, но нищо не можем да направим.
мерси, мерси... да - прекрасни са и е чудесно, че израстват готини, силни и добри.

я едно спешъл и за тебе...
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Попътен вятър и късмет.
Наздраве :cool:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Живо и здраво да ти е момчето. Много щастие му желая! Всички прекрасни мигове тепърва му предстоят!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Успехи!
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Честито, Елби, да е жив и здрав, и да се гордеете с постиженията му!
Брат му успя ли да го изненада?
Изображение
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Късмет и щастие желая на момчето, Елби:-)

На теб търпение:-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Честито, Елби!!!

Да е щастлив и само радости да ти носи!
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

ELBI написа:и вторият син порасна отвъд границата на малолетността. Както каза, когато го поливахме с брат му с шампанско - вече не съм отговорен за него...формално де - има си права пълни, може даже да го арестуват... на което отговорих, че това не е най-забавното, което може да се очаква след пълнолетието ;)

И така - днес виртуалния бар е за моя сметка!

малко мартини, и коктейли по избор ;)
Хммм... леееко ти завиждам и се чудя кога ли и мойте ще стигнат тази възраст.
Тогава, вероятно, ще се чудя къде ли излетя всичкото това време :grin:

Така или иначе, наздраве :beer:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
І

Мнение от І »

Честито брадчед! :-)
Мен ме чака абитуриентския бал на сина.. Като се роди си направих магия, купих бутилка уиски и го зарових с осмолена капачка в пясък. С уговорката, че ще го отворя на бала му с него. :-) Сега не мога да я намеря къде са я преместили бастуните...и май ш`съ наложи да живеем вечно. :rotfl24: Може да ми викате М`кЛауд вече. :lol:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Мерси! На всички.

Брат му с пристигането му го изненада много! Около час не можеше да повярва малкия (вече голям). А МЪЖжжж - само да ти кажа, че и тази година ме чака абитуриентски! Може да купим 2 костюма за цената на 1. примерно. Гасподе - твойте ще стигнат много бавно тази възраст, щото им предстои пубертет, а той минава ужасно бавно. Е - това е мой опит и на близки приятели. Дано при теб е по-различно. Мерси и на останалите и ще чакам да прочета и вашите достижения до 18-тия р.д. Аз съм с известна преднина... Та сега се отдавам на по-глобални занимания :rotfl24:
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

Браво, баща - герой! Да са ти живи и здрави и двамата! Ей сега започва баш живота, май???:rotfl24:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Публикувай отговор