Киберхондрици
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Киберхондрици

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Re: Киберхондрици
Фрискилота, ногу си зле. Тежка диагноза наистина.
Веднага ти се предписва - 30 минутен бой със снежни топки два пъти дневно.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- frisky lioness
- Обратна връзка:
нека е 15 като за началоholi_day написа:Фрискилота, ногу си зле. Тежка диагноза наистина.
над' сЪ налага после да ръчкам нета в търсене на отговори защо ми е посиняло окото, от какво са ми мокри чорапите и защо ме боли гръб на следващия ден

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
мъ ти пъ да не мислиш, че после шъ можеш да се добереш до нетъ и неговите дилъриfrisky lioness написа:нека е 15 като за начало
над' сЪ налага после да ръчкам нета в търсене на отговори защо ми е посиняло окото, от какво са ми мокри чорапите и защо ме боли гръб на следващия ден
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Piqndurnik
Кока кола и Андерсън Консултантс?Piqndurnik написа:Задавали са ми всички тези тъпи въпроси и винаги съм се изкушавал да отговоря като автора на статията. Някога съм го и правил.
Също така интервюиращите много се шокират, ако кажеш, че до момента не си и чувал за фирмата им.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Piqndurnik написа:Задавали са ми всички тези тъпи въпроси и винаги съм се изкушавал да отговоря като автора на статията. Някога съм го и правил.
Също така интервюиращите много се шокират, ако кажеш, че до момента не си и чувал за фирмата им.
А дали те вземат след това на работа
Наистина има големи тъпанари
В последно време притеснението и страха от интервютата беше изместено от бурна радост и задоволство от възможността да се срещам с най-различни индивиди-кой от кой по-цветисти
Предполагам, че и те гледат с такова око на кандидатите за работа:lol::lol::lol:
"Искам да съм гълъб, за да донеса мир на земята"
Едно от най-тъпите неща, които са ми се случвали е да ме разпитват подробно какво и къде работи мъжа ми:lol::lol::lol:

- Piqndurnik
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Piqndurnik написа:Че кой иска да работи при идиоти. Като ги видиш такива що за стока са, почваш и ти, че да не си избиеш разкарванетоfrisky lioness написа: ...
А дали те вземат след това на работа
...

- Света вода ненапита
мдаааМнемозина написа:
А лечение не препоръчваш, както забелязвам с невъоръжено око...
снежните топки само в леките случаи са ефективна мярка
стирува ми се... може да се пробват ролеви игри с белезници
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Брех, че си била страшна...holi_day написа:мдаааМнемозина написа:
А лечение не препоръчваш, както забелязвам с невъоръжено око...
снежните топки само в леките случаи са ефективна мярка![]()
стирува ми се... може да се пробват ролеви игри с белезници
Обаче си мисля, не, дълбоко съм убедена, че туй радикално лечение ще има обратен ефект.
Все пак за мързел иде реч най-вече.
Panta rhei...
Ми нали точно обратен ефект се стремим да постигнем, а не задълбочаване на симптомите?!Мнемозина написа:Брех, че си била страшна...
Обаче си мисля, не, дълбоко съм убедена, че туй радикално лечение ще има обратен ефект.
Все пак за мързел иде реч най-вече.
Ф.Песоа
Ф.Песоа