Вече се смея.
- Green Light
Вече се смея.
ДСБ отхвърли условията на СДС-София и номинира пак Костов за депутат
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/03/ ... inira_pak/
Решението на ДСБ-София идва дни, след като представители на СДС поставиха отнова темата за оттеглянето на "виновните за разцеплението лидери".
Аз имам предложение. Сега когато театрите минат на самоиздръжка, ще има такива които ще закъсат. Предлагам лидерите на десните партии да водят преговорите на сцената, а желаещите да гледат да си купуват билети. Ще извадят някой театър като стой та гледай. Освен това съм сигурен че ще се навият. Първо- къде другаде ще намерят публика и второ- ще им предложим процент от приходите.
Решението на ДСБ-София идва дни, след като представители на СДС поставиха отнова темата за оттеглянето на "виновните за разцеплението лидери".
Аз имам предложение. Сега когато театрите минат на самоиздръжка, ще има такива които ще закъсат. Предлагам лидерите на десните партии да водят преговорите на сцената, а желаещите да гледат да си купуват билети. Ще извадят някой театър като стой та гледай. Освен това съм сигурен че ще се навият. Първо- къде другаде ще намерят публика и второ- ще им предложим процент от приходите.
- Green Light
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Green Light
Отвреме на време, понякога през главата на политиците трябва да минава искрица или по- точно сянка на мисълта "защо са там". Ала анкетата на Пенчо. Защо съм тук? Имаше и нещо за вършене.
Даниел Вълчев на един от съветите с учители и синдикати го подхванали пак с редовните тежки въпроси. Колко учители ще останат на улицата? Колко училища ще се затворят, какъв ще е социалния ефект и т.н. Пък той по едно време леко недипломатично рекъл. "Ама, всъщност, ние тука всички сме заради децата."
Все едно.
Даниел Вълчев на един от съветите с учители и синдикати го подхванали пак с редовните тежки въпроси. Колко учители ще останат на улицата? Колко училища ще се затворят, какъв ще е социалния ефект и т.н. Пък той по едно време леко недипломатично рекъл. "Ама, всъщност, ние тука всички сме заради децата."
Все едно.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
хъм. като сме тръгнали с въпросите напред - ти на тяхно място как щеше да постъпваш. ама съвсем честно.Пенчо Заека написа:Простаци.bead_ написа:тази мисъл им е настолна. там са, за да печелят.Green Light написа:Отвреме на време, понякога през главата на политиците трябва да минава искрица или по- точно сянка на мисълта "защо са там". .
just perfect
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Съвсем честно ще отсека първо няколко глави. Всъщност - много глави. После ще усвоя всички евро фондове - за пътища, инфраструктура и пречиствателни станции, щото не ми се живее в кочина. Ще има толкова много бачкане, че народа няма да стига, и по съвсем естествен начин безработицата ще намалее и заплащането ще стане нормално. Като няма недоволни от бита, лека полека ще се промени и съзнанието. Тъпаците може да не намалеят, но поне ще ги туря по местата им. Като начало - толкоз. Но ти може би питаше за личното облагодетелстване? Е толко тъпа не съм.bead_ написа:хъм. като сме тръгнали с въпросите напред - ти на тяхно място как щеше да постъпваш. ама съвсем честно.Пенчо Заека написа:Простаци.bead_ написа:тази мисъл им е настолна. там са, за да печелят.Green Light написа:Отвреме на време, понякога през главата на политиците трябва да минава искрица или по- точно сянка на мисълта "защо са там". .
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
и второто разковниче е, че не е 'у', а 'при'bead_ написа:как ще ги усвоиш? 10%? 90? тук е разковничето, нали?Пенчо Заека написа: После ще усвоя всички евро фондове - за пътища, инфраструктура и пречиствателни станции, щото не ми се живее в кочина. .
И ще ни забрави Пенчо, ще ни забрави...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Лелелеле, кви корумпирани мозъци:rotfl24:bead_ написа:как ще ги усвоиш? 10%? 90? тук е разковничето, нали?Пенчо Заека написа: После ще усвоя всички евро фондове - за пътища, инфраструктура и пречиствателни станции, щото не ми се живее в кочина. .
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
айде сега пък ти! приемаме, че си чиста като планинска сълза и на ум не може да ти мине схема за "при". нема страшно. хората ще ти я предложат веднага. даже ще те натиснат да я приемеш. и ако се дърпаш отново ще натиснат по-ячко тоя път.Пенчо Заека написа:
Лелелеле, кви корумпирани мозъци:rotfl24:
защото... можеш ли да спреш гората да се разлиства напролет?!?:winkw:
just perfect
гората спира, ама Гората лесно няма да се дадеELBI написа:като пусне 2-3-4... цистерни разредена солна киселина - спира гората кът едното нищо...
глей колко време вече човечеството упорито и последователно полага титанични усилия да прецака нещата, а тая планета като се е заинатила ииииии... няма оправия - всяка пролет цъвти та се къса. на някои хора даже ш***но им става от пустата пролет:winkw: и придружаващите я лица
just perfect
понякога си мисля, че и Господ го тресе корупция яка. Мине, не мине 10-50 мил. години, бутне по някой ледников период, по някое глобално затопляне (имало е такива доста и преди), пусне по някой вулкан с големина 50 км диаметър на гърлото, допусне по някой метероит... Има нещо гнило и там горе с тия фондове - не е съвсем читава работата - вервай ми...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
хъм. кешира от фондовете за превенция. ама за кво са му? в смисъл - къде ще ги харчи в тия скучни галактики?ELBI написа:понякога си мисля, че и Господ го тресе корупция яка. Мине, не мине 10-50 мил. години, бутне по някой ледников период, по някое глобално затопляне (имало е такива доста и преди), пусне по някой вулкан с големина 50 км диаметър на гърлото, допусне по някой метероит... Има нещо гнило и там горе с тия фондове - не е съвсем читава работата - вервай ми...
just perfect
ти имаш вътрешна информация, че са скучни - т.е. няма ШЛ и ЧВ?bead_ написа:хъм. кешира от фондовете за превенция. ама за кво са му? в смисъл - къде ще ги харчи в тия скучни галактики?ELBI написа:понякога си мисля, че и Господ го тресе корупция яка. Мине, не мине 10-50 мил. години, бутне по някой ледников период, по някое глобално затопляне (имало е такива доста и преди), пусне по някой вулкан с големина 50 км диаметър на гърлото, допусне по някой метероит... Има нещо гнило и там горе с тия фондове - не е съвсем читава работата - вервай ми...
сега да видим дали няма да има и титанични дупки... или чичовото ще свърши и таз работа...bead_ написа:няма. може да се намери само тук-таме черна дупка сашотомовка:winkw:ELBI написа:
ти имаш вътрешна информация, че са скучни - т.е. няма ШЛ и ЧВ?
о, след 2 дена ще го предам това лично на Куидаbead_ написа:няма вече такъв отбор. който квото ще да казва...ELBI написа:... или чичовото ще свърши и таз работа...
п.п. искрени съболезнования на чорбарчетата във форума:-)
- Green Light
Абе, Бийд, тоя свят върви все пак. България също. Все някой прави и нещо, освен да прибира мангите.bead_ написа:тази мисъл им е настолна. там са, за да печелят.Green Light написа:Отвреме на време, понякога през главата на политиците трябва да минава искрица или по- точно сянка на мисълта "защо са там". .
Но дори и да е, както казваш, дали Костов и Мартин Димитров няма да спечелят повече кинти ако направят нещо повече на тъпите избори, освен да се кефят на това колко ниско е паднал другия. Ама радост да видиш, ама плискане, ама кални бани, риш...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Re: Вече се смея.
Не лоша идея, ама сценарият е изтъркан и актьорите - със слабо присъствие. Не мисля, че ще се съберат много зрители. Освен заклетите почитатели на театъра, де.Green Light написа:ДСБ отхвърли условията на СДС-София и номинира пак Костов за депутат
- Green Light
- Света вода ненапита
абе, червените боклуци са виновни...Green Light написа:ДСБ отхвърли условията на СДС-София и номинира пак Костов за депутат
Виж подводницата!
- Green Light
и НовераМетаморф написа: абе, червените боклуци са виновни...
аджък. новера да не е лилава?:winkw:Green Light написа:и НовераМетаморф написа: абе, червените боклуци са виновни...
just perfect
тя е само цвят лилав...bead_ написа:аджък. новера да не е лилава?:winkw:Green Light написа:и НовераМетаморф написа: абе, червените боклуци са виновни...
най-сетне да има малко мисъл тук-там
- Глас в пустиня
С това обединение десните ме губят за избори. Не бих гласувал още веднъж за Костов и човекоподобния му антураж(Екатерина Михайлова, кръчмаря издигнал се до шеф на БНБ, дападжията икономист от Пловдив и др.)
Най-вероятно ще гласувам за някоя от радикалните партии с ясното съзнание, че на тоя овчи и заспал народ му трябва социален катаклизъм за да се усети.
Най-вероятно ще гласувам за някоя от радикалните партии с ясното съзнание, че на тоя овчи и заспал народ му трябва социален катаклизъм за да се усети.
те са по-зле от всичко кофти на сини и други управлявали взети заедно...bead_ написа:толкова по боевски:-)БоЕВ написа:
Най-вероятно ще гласувам за някоя от радикалните партии
Но пък това е хубавото на демокрацията, че всеки си казва каквото си мисли ;)