"Щях да ви покажа дипломите си,

Все същите
Аватар
latrevw

"Щях да ви покажа дипломите си,

Мнение от latrevw »

ако исках да демонстрирам колко и какво зная" :lol::lol::lol:

ех, да взема да си напечатам едни дипломи и да ги показвам наляво и надясно

извинете ме за идиотската тема, но някой да знае кой университет е завършила новата Мис България? Пуснаха ми сега да гледам участието й при Милен Цветков и паднах...
за 5 години била завършила 2 висши и минала над 100 изпита???

едно висше е МИО, а другото право както вече сте се сетили :lol:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Re: "Щях да ви покажа дипломите си,

Мнение от Пенчо Заека »

latrevw написа:ако исках да демонстрирам колко и какво зная" :lol::lol::lol:

извинете ме за идиотската тема, но някой да знае кой университет е завършила новата Мис България? Пуснаха ми сега да гледам участието й при Милен Цветков и паднах...

Блондинка ли е? :rotfl24:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Пенчо Заека написа: Блондинка ли е? :rotfl24:
не е честно пък така бързо да познаеш - блондинка, със силиконови цици, и е от Перник :-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Некои, риш за пет години две дипломи, па некои за две години - пет.
Сигур' е работила, та се е толко забавила.

Ми човешки ресурси, как не е завършила, да се чуди човек?! Да не следва в момента?
annonymus

Мнение от annonymus »

latrevw написа:
не е честно пък така бързо да познаеш - блондинка, със силиконови цици, и е от Перник :-)
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

Остава да има и "Опел"
Не съм го гледала кОнкурса... Сигурно е изчела де що има Коелю (Куелю?) нема ли да ме светне некой как му се пиш именцето златно на тоя...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:
latrevw написа:

Остава да има и "Опел"
Не съм го гледала кОнкурса... Сигурно е изчела де що има Коелю (Куелю?) нема ли да ме светне некой как му се пиш именцето златно на тоя...
Коелю. Паоло Коелю.

И манекенките го знаят, аман от вас! :blum:
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Бе... ъъъ, страх ме е малко да кажа, ама на мене "Алхимикът" ми харесва, бе...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:Бе... ъъъ, страх ме е малко да кажа, ама на мене "Алхимикът" ми харесва, бе...
Ама как му се пише името - не знаеш, нали? :blum:
Panta rhei...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

миналата година завършила специализация в москва, а пък сега завършвала второто си образование, била 5та година, явно ги е взела наведнъж с магическа пръчка и мечтата и е да покаже колко са интелигентни българките :lol:

http://www.avtora.com/news/nowini/silik ... ariya_2009
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:Бе... ъъъ, страх ме е малко да кажа, ама на мене "Алхимикът" ми харесва, бе...
За не си манекенка, а :grin:
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
pocti_bezobidna написа:
latrevw написа:

Остава да има и "Опел"
Коелю. Паоло Коелю.

И манекенките го знаят, аман от вас! :blum:
Ми толку можем, кво са... :shy:
Мен една приятекла ми даде "Здрач" :shy: И аз сега, като тийнейджърките чета ли чета... :shy:
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

не зная що така се получава
в интервю да не могат да блеснат способностите, лат хаххаа и то не за първи път
и аз гледах преди време предишната мис - юрия юриевич, какви ги бръщолевеше в шоуто на слави и как се измъчи той кво да я пита, щото уж беше тръгнал оттам разговорът, че е почнала рано на уч-ще и с доста бързи темпове е вървяла напред отличничка... ама толку не вървеше тоя разговор... че се усъмних и аз дали изобщо е ходила на училище...
тия миски ногу `изпритеснителни` шъ се окажат
една след друга все по се `изпритисняват`
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

абе да ви кажа мисля си, че е малко странно да искаме от тези момичета да са и интелигентни, ами повечето са на по 17-18 години, не може да се изисква изградено мнение и гражданска позиция и хиляди други такива неща, това е конкурс за красота, те трябва да са красиви, толкоз

но тази ме хвърли в тъча, където и да отворя да прочета навсякъде - две висши, специализация в Москва, абе ти ми кажи кой университет, ако не е НБУ пак си е енда работа

как пък няма една миска от СУ-то

тук във Варна мога да завърша 5 специалности във Свободния, само да си платя, знам, че има хора, които искат да учат и научават нещо там, но масата са отишли тоно само за диплома

п.п. Грийне, Коелю и аз го харесвам, не съм чела всичко, ама тия тука ме изядоха навремето от подигравки:-). Сега съм на вълна Исабел Алиенде, сигурно сте я чели, но аз едва сега и съм запленена.
annonymus

Мнение от annonymus »

latrevw написа:
п.п. Грийне, Коелю и аз го харесвам, не съм чела всичко, ама тия тука ме изядоха навремето от подигравки:-). Сега съм на вълна Исабел Алиенде, сигурно сте я чели, но аз едва сега и съм запленена.
Исабел Алиенде и аз я харесвам, за разлика от гражданина К.
Ако не си го гледала (щото е доста старичък) - "Къщата на духовете" е прекрасна екранизация.
Ох, ама не е за телевизор и това си е.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

pocti_bezobidna написа: Исабел Алиенде и аз я харесвам, за разлика от гражданина К.
Ако не си го гледала (щото е доста старичък) - "Къщата на духовете" е прекрасна екранизация.
Ох, ама не е за телевизор и това си е.
гледала съм го, ама пак трябва да го гледам, но първо ще си купя книгата; сега си купих последната й книга "The sum of our days" на английски я чета и умирам от кеф, даже ми се иска да я преведа, но никой няма да ми гласува доверие за това; та, в тази последната книга тя самата казва, че филмът е станал много по-силен от книгата, интересно ми е да се убедя сама.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа: Ми толку можем, кво са... :shy:
Мен една приятекла ми даде "Здрач" :shy: И аз сега, като тийнейджърките чета ли чета... :shy:
Горещо препоръчвам Здрач на Дмитрий Глуховски http://www.book.store.bg/c/p-p/m-312/id ... ovski.html
Изображение
Ма имайте предвид че съм леко откачен на тема "маи"

И тотално правя антиреклама на Здрач на Стефани Майър. Тая книга е писана за осмокласнички. Драйф и половина
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мнемозина написа:
е как да не знам.
И Н О К Е Н Т И Й С М О К Т У Н О В С К И
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

latrevw написа:
Ми майтапят те понеже носиш. :grin: То като ти видя ника и мене натам ме избива. Е на- виж сериозен човек, като мене никой не смее да ме майтапи. Излъчвам мъжественост и спокойна сила, щото.
П.П. Наш кво? Черната кутия не ми хареса. Нещо не се разбрираме с Амос Оз
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:
pocti_bezobidna написа: Ми толку можем, кво са... :shy:
И тотално правя антиреклама на Здрач на Стефани Майър. Тая книга е писана за осмокласнички. Драйф и половина
Е тука сега стана малко сложно, щото аз си я обичам (приятелката де) и сърце не ми дава да й кажа такива неща. Пък тя чака да се възторгвам от книгата... На нея просто момента й е такъв - разбирам защо така се е захласнала... `ша требе да се правя на дипломатична, ама без много да лъжа...
Иначе - от първите 30тина страници - наистина, тотална боза. Жалко, защото идеята не е лоша, а и персонажите (особено поддържащите) имат потенциал.
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:
Мнемозина написа:
е как да не знам.
И Н О К Е Н Т И Й С М О К Т У Н О В С К И
лъжеш! Този е друг!! Аааа ма ха!!! :twisted:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

latrevw написа:

:lol:
вЕрна й е сметката - МИО има 58 изпита в учебния план, правото... още повече
just perfect
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

БоЕВ написа:vbox7.com/play:6a0aeb86&ef=1

:grin:
Ми не е тъпа бе. Само тъпо се осмихва:grin:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Аватар
turist
Обратна връзка:

Мнение от turist »

Незнам обаче мен ме изкефи какъв обрат пое предаването му на Миленчо
все той затапва хората - сега Блондито го затапи :)
Ама и съратничката й я подкрепи :)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

latrevw написа:
К'во ви пука, бе
Трябва да има и такива, като нас-отцепници, еретици, странни птици...манекенки:cool: :connie:
Аз съм изчела всичко, което е издадено в България
Не казвам, че всичко ми харесва, но твърдо съм решила да изчета и останалите неща, ако има такива

Прави впечатление промяната, която долавям във възприятията си, но тя определено не е само по отношение на споменатия автор...:winkw:
Според мен се дължи на възрасТЪТ
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

един (дето може и да е преподавал на таз кокошка) заявява, че "някой, ако води математиките, които е учил, на бройки, значи не знае математиката"... и е абсолютно прав. познавам една страшно умна, дето завърши информатика, а после и финанси... а сега работи като учител по информатика в една провинциална гимназия... (нищо лошо за преподавателите)...
Виж подводницата!
jazz

Мнение от jazz »

има самочуствие - демонстрира го
какъв е проблема
някакъв охлюв да я пита коя година Бг е влязла в ес
и ако не знае какво
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

jazz написа:има самочуствие - демонстрира го
какъв е проблема
и ако не знае какво
Ами смешно е и сега ще опитам да кажа кое е смешно.

Идеолозите на тия конкурси се опитват да променят представата за тях и да убедят публиката, че тия момичета не са празноглави и че красотата им е не само физическа, силен мозък в красиво тяло. (Публиката е скепнична по въпроса.)

А тази девойка току що им заби едно невинно кроше и им рече, че тия конкурси са си конкурси за физически данни и да не се правят на ударени.
Не пожела да им играе по свирката и това ми хареса.
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

jazz написа:има самочуствие - демонстрира го
какъв е проблема
и ако не знае какво
Лично за мен проблма е именно в "и ако не знае, какво?"
Така де - ако мацката няма претенции, че много знае и е образована и т.н. и т.н. - всичко е наред. Но когато един човек няма покритие на самочувствието (коворим за умствен багаж, не за външен вид), и въпреки това се фаворизира, се получава изкривяване и изместване и на ценности, и на понятия.
Това, общо взето е масово явление в БГ напоследък във всички сфери - казва някой, че нещо е добро, хубаво, качествено, повторят го в някое talk-show по телевизрора и се репродуцира се полу-истина.

Ами щом на хората им харесва - тяхна воля, аз мога само да се позабавлявам отстрани.
Само че в един момент резултатите от всичко това започват да ми навлизат в личното пространство - като например кочината по улиците - и това ми създава дискомфорт, нали.

На принципа, "има самочувствие, демонстрира го какво?" след някой и друг месец, този некомпетентен човек, наричащ се кмет на София, и имащ (и демонстриращ) самочувствие, ще управлява и държавата.

Иначе нямам аПсолУтно нищо против манекенките и конкурсите за крастота, риалити шоутата и треторазрядните екшъни - има ниша, има и продукт за нея.
jazz

Мнение от jazz »

баси колко неща намеси
не може ли нещо да се разглежда индивидуално
а трябва да се вземат предвид и всичките
социални национални географски аспекти
чак до боклука опряхме
ами той си е така от както аз се помня
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

На килограм ли са или на палети с конфитюр? :wbee: :wbee: :wbee: :harhar: :harhar: :harhar:
ЕДИТ Леле тия печени семки са голяма краста, а имам норматив от четвърт кило за днес....:wbee: :wbee: :wbee: :harhar: :harhar: :harhar:
ЕДИТ ЕДИТ Та какво за блондините, че не разбрах? Нещо искате да ми кажете ли? М? М? М? М? М? М?М ?М?М?М?ММ?М?М?М?:wbee: :wbee: :wbee: :harhar: :harhar: :harhar:
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:wbee: :harhar: :wbee:
:harhar::harhar::harhar:
:wbee: :harhar: :wbee:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

jazz написа:баси колко неща намеси
чак до боклука опряхме
Аааа, чакай

или си много млад
или малко помниш

Съгласна съм, че не е нужно и редно за всяко нещо да опираме до политика, правителства, управляващи, боклук, кметове и ББ (боужкеее, добре че има ББ, иначе ....не знам:lol::lol::winkw:), но това да кажеш, че боклука си е бил така и преди
съвсем, ама съвсем не е вярно
Не знам къде си живял, но преди боклук нямаше. Нямаше и надраскани фасади на сгради. Колкото и скучно да беше строителството определено беше по-качествено в по-голямата си част и липсваха тези безумни напъни на болни архитектски мозъци, на които сме свидетели в последно време. Нямаше решетки по тераси и балнони, блиндирани врети, заключващи се входове......

"....нямаше диско, нямаше реге....
.....
...
Тодор Колев го нямаше даже":lol::lol::winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Брей! На мене много ми хареса! Отношението на мацето става въпрос. Той искал да преценява какви въпроси да задава. Е браво, тя пък иска да прецени дали са тъпи.
Антония ли беше? Ми браво, бе, да не е маймуна.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:

Брей! На мене много ми хареса! Отношението на мацето става въпрос. Той искал да преценява какви въпроси да задава. Е браво, тя пък иска да прецени дали са тъпи.
почти няма място за чудене дали и как си е изкарала изпитите :rotfl24: В края на краищата преценката остава на зрителите и слушателите!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

ELBI написа:
Green Light написа:

почти няма място за чудене дали и как си е изкарала изпитите :rotfl24: В края на краищата преценката остава на зрителите и слушателите!!!
Принудих се да го изгледам...
стана ли мюбопитно:grin:
Амииии, мисля, че водещият се държа арогатно
Не харесвам манекенки, но момичето е право, че те трябва да бъдат красиви
това е.
защо е нужно освен телата си да показват и интелекта си?
и определено това да знаеш коя година България е станала член на НАТО или ЕС, не определя интелекта ти, а само някаква част от общата ти култура
Изображение

annonymus

Мнение от annonymus »

jazz написа:баси колко неща намеси
чак до боклука опряхме
Ами пич, така е.
Честно казано, не ме интересуват манкенките, не съм я глдала и тази - нито какво говори, нито Милен Цветков и т.н.
Интересува ме подмяната на ценностите. Ако ще ценим добрият външен вид, краката от сливиците и т.н. - ОК, не ми пречи. Ама да не ме убеждават, че ги ценим, щото, видиш ли, имало нещо отдолу. Хайде де! :-)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

pocti_bezobidna написа: Ама да не ме убеждават, че ги ценим, щото, видиш ли, имало нещо отдолу. Хайде де! :-)
Стига бе

Кой па ги цени заради това:blink::shocked:
Изображение

annonymus

Мнение от annonymus »

frisky lioness написа: ....но момичето е право, че те трябва да бъдат красиви
това е.
Така де, нали и аз това питам.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

frisky lioness написа:
ELBI написа:
Green Light написа:

Принудих се да го изгледам...
стана ли мюбопитно:grin:
Амииии, мисля, че водещият се държа арогатно
Не харесвам манекенки, но момичето е право, че те трябва да бъдат красиви
това е.
и определено това да знаеш коя година България е станала член на НАТО или ЕС, не определя интелекта ти, а само някаква част от общата ти култура
супер! В това точно е проблема. Що не си е само конкурс за красота, а почват да въвличат въпроси за интелект? А? Защото самите манекенки твърдят (при това съмнително), че не са само куха красота. Ами да изкарат по един тест за интелигентност пред камери и това е (макар и там да си има 'подводни камъни'). Аз лично не виждам проблем даже да не знам кога сме станали член на НАТО или ЕС, но пък да знам куп други неща. Нито някой ще ми се смее, че не знам тези дати, нито ще ми се накърни самочувствието ;)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
annonymus

Мнение от annonymus »

frisky lioness написа:
pocti_bezobidna написа: Ама да не ме убеждават, че ги ценим, щото, видиш ли, имало нещо отдолу. Хайде де! :-)
Стига бе

Кой па ги цени заради това:blink::shocked:
Ми то така излиза. Сякаш не е достатъчно, че са красиви.
Публикувай отговор