мда......"Мамо, има две момчета които искат да се оженят за мен, но на мен хич не ми харесват. Аз харесвам Х, но той не ме харесва, а харесва У. Само че, У не го харесва а харесва Z"
какви терзания си имат децата
мда......"Мамо, има две момчета които искат да се оженят за мен, но на мен хич не ми харесват. Аз харесвам Х, но той не ме харесва, а харесва У. Само че, У не го харесва а харесва Z"
Dark написа:мда......"Мамо, има две момчета които искат да се оженят за мен, но на мен хич не ми харесват. Аз харесвам Х, но той не ме харесва, а харесва У. Само че, У не го харесва а харесва Z"
Уффф, при нас няма такива... Знае се: като порасна ще се оженя за мамаDark написа: мда......
това е класика4avdar4e написа: Уффф, при нас няма такива... Знае се: като порасна ще се оженя за мама
Dark написа:мда......"Мамо, има две момчета които искат да се оженят за мен, но на мен хич не ми харесват. Аз харесвам Х, но той не ме харесва, а харесва У. Само че, У не го харесва а харесва Z"
в крайна сметка тези детски терзания ще се реализират и ще си дундуркаме внученца малки сладкииииDark написа:мда......"Мамо, има две момчета които искат да се оженят за мен, но на мен хич не ми харесват. Аз харесвам Х, но той не ме харесва, а харесва У. Само че, У не го харесва а харесва Z"
точно такаcaliostro написа:
в крайна сметка тези детски терзания ще се реализират и ще си дундуркаме внученца малки сладкииии
баси мушмороците
Малки деца - малки ядове, големи деца - големи ядове!:(Dark написа:мда......"Мамо, има две момчета които искат да се оженят за мен, но на мен хич не ми харесват. Аз харесвам Х, но той не ме харесва, а харесва У. Само че, У не го харесва а харесва Z"