За сметка на това достатъчно добър художник[unknown] написа:Много са, нали? Баси, аз съм супер некадърен фотограф!Sweety написа:Колко са разликите между двете рисунки, ли?:roll:На едната, единият кон изглежда кривоглед, а на другата, другият кон е размазан...

Е, аматьор. Муза посетила, Посетила, так, немного посидела и ушла.frisky lioness написа:За сметка на това достатъчно добър художник[unknown] написа:Много са, нали? Баси, аз съм супер некадърен фотограф!Sweety написа:Колко са разликите между двете рисунки, ли?:roll:На едната, единият кон изглежда кривоглед, а на другата, другият кон е размазан...
Ааааааа!Аха! Ти си ги рисувал, значи...Поздравления! Не знаех..И не дпоусках!;-)
Мерси! Ми, щот си новобранка тук, затва не знаеш.Sweety написа:
Ааааааа!Аха! Ти си ги рисувал, значи...Поздравления! Не знаех..И не дпоусках!;-)
Хубави са! Колко ще струва ако си поръча човек нещо такова простичко да му нарисуваш?:-)
не, приближават...Sweety написа:Колко са разликите между двете рисунки, ли?:roll:
[unknown] написа:Мерси! Ми, щот си новобранка тук, затва не знаеш.Sweety написа:
Хубави са! Колко ще струва ако си поръча човек нещо такова простичко да му нарисуваш?:-)![]()
Аз картина досега не съм продал, нямам намерение тепърва да започвам.... с картинният бизнес...
Аз бих го нарекъл страст, все пак...Semiramis написа: само аз ли си мисля, че като рисуваш кон рисуваш любов?
Да де- страст!Semiramis написа: стабилно устремено ...
мога да напиша няколко похвални думи, мъ нито някой ми е платил, нито някой е критикувал[unknown] написа: