Анимации, смешки, вицове
Анимации, смешки, вицове
Карикатурата е от 34-тата национална изложба. Фоторепродукция Мария Нинова Автор: Труд
Българин отива в Америка да работи при свой приятел. Когато се срещат, приятелят му посочва улица в центъра на Ню Йорк и казва:
- Аз, приятелю, работя на тази улица. Всяка вечер намирам по нещо - я обица, я пръстен, я някоя банкнота и така си живея. Ти ще работиш на онази.
Още същата вечер двамата излезли на работа и новият както се разхождал из своята улица, видял под една улична лампа доста дебел портфейл на тротоара. Тъкмо се навел да го вдигне, па се замислил и му теглил един здрав ритник.
- Айде стига бе, още от първия ден ще работя...
Българин отива в Америка да работи при свой приятел. Когато се срещат, приятелят му посочва улица в центъра на Ню Йорк и казва:
- Аз, приятелю, работя на тази улица. Всяка вечер намирам по нещо - я обица, я пръстен, я някоя банкнота и така си живея. Ти ще работиш на онази.
Още същата вечер двамата излезли на работа и новият както се разхождал из своята улица, видял под една улична лампа доста дебел портфейл на тротоара. Тъкмо се навел да го вдигне, па се замислил и му теглил един здрав ритник.
Между съпрузи:
- Скъпа, ти умееш да бъдеш нежна само когато ти трябват пари...
- А това рядко ли ти се вижда, мили?
Парадокс: Съвременнта жена си боядисва косата, слага си фалшиви нокти и мигли, прави си корекции на фигурата, опъва си кожата на лицето, слага си силиконови гърди...
И се оплаква, че в днешно време е трудно да се намери истински мъж.
Факти:
Господ създал Адам, сметнал, че е нужно...
Адам създал Ева, сметнал, че е нужно...
Извод:
Човек греши, само Господ е безгрешен.
Всъщност.. Един от начините да избереш бъдеще е като вярваш, че то е неизбежно.
Типичните лъжи на жените:
- Оооо!... Да!... Давай!... Свършвам!
- Похарчих всички пари, които ми даде за покупки.
- Искам да ходя на фитенс само за поддържане на тонуса на мускулите.
- Никога не говоря със своите приятелки за това какъв си в леглото.
- Говоря по телефона само 2 минути.
- Не пръцкам когато ти спиш.
- Моите родители те харесват.
- За целия си живот съм мастурбирала само няколко пъти.
- Не съм паркирала аз така колата.
- За мен си важен ти, а не сметката ти в банката.
- Отлично знам, как да се държа в непредвидени ситуации.
- Никога не бих се съгласила да стана нечия любовница.
- Мразя любовните романи.
- Похарчих само 10 лева във фризьорския салон.
- Нося прилепнали дрехи само защото ми е горещо.
- Беше прекрасно...
- Не бих искала такива гърди, като на Памела Андерсън.
- Забременях случайно.
- Тази вечер отиваме на театър, а нямам какво да облека.

А всъщност,
Жената е като калкулатора - събира проблеми, отнема време, умножава разходите и разделя имуществото.
Scientists have finally discovered
what's wrong with the female brain:
On the left side, there is nothing right,
and on the right side, there is nothing left...
- Скъпа, ти умееш да бъдеш нежна само когато ти трябват пари...
- А това рядко ли ти се вижда, мили?
Парадокс: Съвременнта жена си боядисва косата, слага си фалшиви нокти и мигли, прави си корекции на фигурата, опъва си кожата на лицето, слага си силиконови гърди...
И се оплаква, че в днешно време е трудно да се намери истински мъж.
Факти:
Господ създал Адам, сметнал, че е нужно...
Адам създал Ева, сметнал, че е нужно...
Извод:
Човек греши, само Господ е безгрешен.
Всъщност.. Един от начините да избереш бъдеще е като вярваш, че то е неизбежно.
Типичните лъжи на жените:
- Оооо!... Да!... Давай!... Свършвам!
- Похарчих всички пари, които ми даде за покупки.
- Искам да ходя на фитенс само за поддържане на тонуса на мускулите.
- Никога не говоря със своите приятелки за това какъв си в леглото.
- Говоря по телефона само 2 минути.
- Не пръцкам когато ти спиш.
- Моите родители те харесват.
- За целия си живот съм мастурбирала само няколко пъти.
- Не съм паркирала аз така колата.
- За мен си важен ти, а не сметката ти в банката.
- Отлично знам, как да се държа в непредвидени ситуации.
- Никога не бих се съгласила да стана нечия любовница.
- Мразя любовните романи.
- Похарчих само 10 лева във фризьорския салон.
- Нося прилепнали дрехи само защото ми е горещо.
- Беше прекрасно...
- Не бих искала такива гърди, като на Памела Андерсън.
- Забременях случайно.
- Тази вечер отиваме на театър, а нямам какво да облека.
А всъщност,
Жената е като калкулатора - събира проблеми, отнема време, умножава разходите и разделя имуществото.
Scientists have finally discovered
what's wrong with the female brain:
On the left side, there is nothing right,
and on the right side, there is nothing left...
- Мога ли да ви изпратя?
- Не, съжалявам, аз съм омъжена.
- Аз също съм женен и също съжалявам!
- Не, съжалявам, аз съм омъжена.
- Аз също съм женен и също съжалявам!
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
влезте на http://translate.google.com и напишете това - crying out loud
след това му дайте да преведе на български
Наслаждавайте се на перфектния превод
след това му дайте да преведе на български
Наслаждавайте се на перфектния превод
- Какво казва жена, която е изпитала три оргазма един след друг?
- Не знам.
- Не знаеш… и къде ли съм тръгнала да излизам с тебе…

- Не знам.
- Не знаеш… и къде ли съм тръгнала да излизам с тебе…
За ловците
Тази смешка е 100% истина и за известно време бях спряла да се смея, но точно днес видях двете муцки на куп..тия дето ме разсмиват... и пак се гигилихме поне 1/2 час
Та онази, готината, my best girlfriend, so young and innocent! ми показва сайта на някаква хижа -Ловен дом. Тя просто се е влюбила в това място и там и само там ще бъде така дългоочакваното сватбено тържество.
и аз гледам..разглеждам..и първото, което ми се набива на очи, е цената на "СТАЯ ЗА ПОЧИВКА"-наемаш си една стая за няколко часа за поевтино, ей така, да си починеш.
А аз и казвам "Петенце, ама тука хората ходят секс да правят!" (не със лошо чувство, а може и по-иначе да съм го казала, не помня точно:-))
Тя нещо там се врътна и не и стана много хубаво, ама нали си е добричка, нищо не каза...
След няколко дни се виждаме с другата муцка (ей тази мацка е страхотна!) и те си говорят за сватбата и това така, това така беше, това не беше, на мойта сватба това беше, аз искам пък на мойта това да има, това да няма...и лека полека се стига до хижа- Ловен дом:-)
И аз почнах да се хиля, първо съсвсем така в унисон на скучната атмосфера на Старбъгс, обаче като разказах историята за СТАЯта ЗА ПОЧИВКА и с другата муцка така и не спряхме да се хилим. Но!
Но кулминацията беше убийствена....Петенце ни гледа, гледа, а бе не и беше много хубаво...демек, изместихме темата със сватбата и цялата и там романтика към една токлкова прагматична тема, за това как някой хора се уморяват някъде там към Своге някъде..И стая за почивка си наемат
И накрая със един такъв сериозен, ама съвсем сериозен тон и сериозни намерения да прекарати най-после това, и някак така поучително, казва
"Не, бе не. Знаеш ли аз за какво си мисля, че е това-стаята за почивка? ТОВА Е ЗА ЛОВЦИТЕ!
хахахахахахахаха
За ловците вика! Да си почиват!:lol:
Аххххх....Боже, колко я обичам! И си е направо постижение човек да има илюзии на 28!:-)
Искате ли да си починете?
;-)
Тихов дол
Та онази, готината, my best girlfriend, so young and innocent! ми показва сайта на някаква хижа -Ловен дом. Тя просто се е влюбила в това място и там и само там ще бъде така дългоочакваното сватбено тържество.
и аз гледам..разглеждам..и първото, което ми се набива на очи, е цената на "СТАЯ ЗА ПОЧИВКА"-наемаш си една стая за няколко часа за поевтино, ей така, да си починеш.
А аз и казвам "Петенце, ама тука хората ходят секс да правят!" (не със лошо чувство, а може и по-иначе да съм го казала, не помня точно:-))
Тя нещо там се врътна и не и стана много хубаво, ама нали си е добричка, нищо не каза...
След няколко дни се виждаме с другата муцка (ей тази мацка е страхотна!) и те си говорят за сватбата и това така, това така беше, това не беше, на мойта сватба това беше, аз искам пък на мойта това да има, това да няма...и лека полека се стига до хижа- Ловен дом:-)
И аз почнах да се хиля, първо съсвсем така в унисон на скучната атмосфера на Старбъгс, обаче като разказах историята за СТАЯта ЗА ПОЧИВКА и с другата муцка така и не спряхме да се хилим. Но!
Но кулминацията беше убийствена....Петенце ни гледа, гледа, а бе не и беше много хубаво...демек, изместихме темата със сватбата и цялата и там романтика към една токлкова прагматична тема, за това как някой хора се уморяват някъде там към Своге някъде..И стая за почивка си наемат
И накрая със един такъв сериозен, ама съвсем сериозен тон и сериозни намерения да прекарати най-после това, и някак така поучително, казва
"Не, бе не. Знаеш ли аз за какво си мисля, че е това-стаята за почивка? ТОВА Е ЗА ЛОВЦИТЕ!
хахахахахахахаха
Аххххх....Боже, колко я обичам! И си е направо постижение човек да има илюзии на 28!:-)
;-)
Тихов дол
Блажени са бедните духом
Re: За ловците
Хм...мани анимацията и смешките, но много прилично ми се чини за Зо4опон.Sweety написа: Тихов дол
Sweety написа: И накрая със един такъв сериозен, ама съвсем сериозен тон и сериозни намерения да прекарати най-после това, и някак така поучително, казва
хахахахахахахахаЗа ловците вика! Да си почиват!:lol:
;-)
[/url]
не знам защо но си мислех, че накрая ще каже "Ама ние се запознахме там" или нещо такова..романтично...
аз съм пускала тука едно хотелче, на Въча...
тогава Мнемозина мълча, мълча...и накрая не се стърпя и каза "Товааааа със стаите за почивка ..как ти се вижда.."
на мен ми се вижда добре, че всички си стоя по стаите на такива места.
Е, как?!Sweety написа:
Re: Анимации, смешки, вицове
Абе, Турист!turist написа:Карикатурата е от 34-тата национална изложба. Фоторепродукция Мария Нинова Автор: Труд
Знаеш ли как ме дразниш с тая тема?!! То си има традиции, бе! Ей я темата с вицовете! Ся 68 страници ще потънат в забвението...
[unknown] написа:
Абе, Турист!
Знаеш ли как ме дразниш с тая тема?!! То си има традиции, бе! Ей я темата с вицовете! Ся 68 страници ще потънат в забвението...![]()
потресающи
като някаква анти-утопия
откъде го дръпна това?! това ако не е някой сухарски проф...
но пък навсякъде имало говорещи си сами...тц, тц, тц..
Абсолютно!Semiramis написа:
пък аз тъкмо иска да кажа нещо за правилата, които си пуснал с оная тема, ама ми е съвестно там
потресающи
като някаква анти-утопия
не ги пусна като отделна тема, за да не рискуваш с 3 за 24 часа ли?
Ама, не намираш ли леки прилики с нашият/те форуми? Щото некой се отделиха, за да нямат модератори, пък ся шсъ надпреварват кой кого да прецака....
на това му се казва свобода на избора ..хаха
ааааз сам си избрах тази съдба
Наздраве!
пускай вицове където решишturist написа:
аз ти разрешавам
даже и шъ ги четъ
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- Глас в пустиня
[unknown] написа:Абе, Турист!turist написа:Карикатурата е от 34-тата национална изложба. Фоторепродукция Мария Нинова Автор: Труд
Знаеш ли как ме дразниш с тая тема?!! То си има традиции, бе! Ей я темата с вицовете! Ся 68 страници ще потънат в забвението...![]()
Ааа, я моля, моля
аз нали попитах в ОНАЗИ ТЕМА
и ми се отговори да отворя нова
а никой не ме прати към въпросната, за която ти говориш....
Пледирам - Невинен ;)