Rain Drops

Все същите
Аватар
Semiramis

Rain Drops

Мнение от Semiramis »

Rain Drops Are Falling

Имам нужда да кажа 2 думи. Извинявам се, че ви занимавам, и че точно с драма. Кой ли пък друг ще пусне драма сега? :lol:
Помните ли, че разказвах за един човек, който ..фръц-тряс-прас докато имах най-голяма нужда от него отиде на почивка, щото по-малко години почивки му предстояли? Назад е началото на сапунката /аз млъкнах, а той звъни периодично, за да види дали съжалявам, че изпуснах такъв мъж/ – пък продължението е надолу:
Обажданията продължиха, първо бяха през месец, после през три. Протичат така – обажда се той и започва нормален разговор в стил дъжд валя, говорим си известно време, после аз питам каква е идеята на обаждането и оттук следва тирада колко не мога да забравя за назад и все искам всичко да е изяснено, пък той за нищо не е виновен и аз съм обсебваща. Примерно. Хехе… краят на разговорите е доста по-цветен в реала. :grin:
Нито ме чува какво казвам… нищо – той си знае неговото. Първите пъти беше така, после разпечатах на листче какво мисля за него и му го дадох при следващо включване. Че неговия проблем е огромното му его, а моят – гордостта, която не може да го преглътне. Млъкна. Реших че това беше.
Да, ама не – минаха 6 мес и се обади пак. И пак – с дъжда. С едно допълнение – че искал да се чуваме всеки ден, но ако не натяквам за назад, понеже той не е виновен. За нищо. Опитвам аз да кажа, че ако не изчистим онова назад няма как да вървим нанякъде, щото на мен видимо ми е нужно да знам какво иска /за да няма ама ти не ме разбра правилно – което ми е правил/. И че не искам и аз да натяквам, обаче искам да чуя една нормална дума насреща си – че съжалява, че така се получи, или че и двамата имахме вина, или че сега е различно… и устата си за назад няма да отворя. Обаче няма и да се правя, че нищо не е станало понеже той скача пет боя от земята заради тоя комплекс за вина. Е такава съм, не съм съвършена – затова и не го търся аз, да не го занимавам с несъвършенствата си. :grin: Имам нужда нещо да ми се каже, за да мога поне нормален разговор с него да водя. Защото онова назад за мен е предателство. Тука направо ми тегли една. Интелигентно, разбира се, цитирам „какво?! Ти чуваш ли се?! чао и лека нощ”. Това се разви преди седмица.
Просто няма да ви казвам как ми се отразяват всички тези сценки. Щото съм бяла птица, която отдавна трябваше да спре въобще да му отговарям. :wand:
Вчера аз му звъннах – ми да видя какво ще направи той. Вдигна. Мяу и дъжда валя пак. Културно, наред си е комуникацията ако е неутрална. Казвам виж, аз всъщност искам да разбира защо, по дяволите, периодично звънеше. Отг: ами да видя дали ти е дошъл акъл в главата – проверявах те дали си се нормализирала. Ох. Добре че звъннах, че да го чуя в прав текст. За да можело поне от време навреме да разменяме по 2 думи и по някой линк с песен. Ми за това има форуми! Отговорих му с онова за несъвършенствата мои и че ще му звънна след месец – да видя дали не е мръднал и на милиметър от мнението, че той не е „виновен” за нищо. … Огрубявам, да не драматизирам много. Той мълча 4 часа и пусна „аз приятели, които мислят така нямам и не искам да имам. Нито сега, нито след месец. Отвратително!”.
Мой отговор: „Нима? И аз нямам приятели, които проверяват дали ще се „нормализирам”. Нагъл си!”
Тука изпадна в див бяс – имам 9 смс-а тази вечер. В другите 8 пише, че съм изключително нагла в последните година и няколко месеца, че постоянно му правя сцени и го преследвам и затова на няколко пъти ме трие от контактите си. И че не е мислел, че съществува някъде такова нагло поведение. Престани не само сега, но и завинаги! Чао ти! Тряс!Отказът явно боли, но да го получаваш не те оправдава да се държиш така нагло. И т.н. и т.н.. и да не пиша отговори, щото трие смс-тата. Удивена съм!
Написала съм му един, преди да видя, че ще пусне толкова. Щото и аз имам нерви. Пише „Нагло, че не те потърсих нито веднъж аз допреди 2 дни, нали?” и толкова.

В момента си сипвам едно, цъкам с език, и си мисля, че като е на чужд гръб можеш да си позволиш да правиш много неща, но като е на твоя боли… нали.
Мерси за вниманието. Животът ми си тече по нов начин /Благодаря ти, Гопсоди! :-)/, това се развива в периферията му просто. Не ме мислете. Нали знаете, че жените говорят не защото чакат конкретни решения или съвети, а защото им е в природата.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Re: Rain Drops

Мнение от Ън »

Semiramis написа:
Е, то си има такива хора- винаги невинни. Ако е такъв- няма да излезеш на глава с него. А дали няма да е по- добре изобщо да не се търси виновен? Ти си знаеш... И наздраве! И аз съм си сипал едно... :cool:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

[unknown] написа:
Semiramis написа:
Е, то си има такива хора- винаги невинни. Ако е такъв- няма да излезеш на глава с него. А дали няма да е по- добре изобщо да не се търси виновен? Ти си знаеш... И наздраве! И аз съм си сипал едно... :cool:

:mad: айде сега и ти като него! нищо не ми разбра! вината е в двамата винаги. че на мен не ми трябва да я търся, обаче не искам и да я нося цялата. за капак и да ръкопляскам на изцепките трябва.

:lol: ми аз си знам, да.
Само не знам защо беше нужно цялото това.

тенк ю за включването. :-)

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Semiramis написа:
[unknown] написа:
Semiramis написа:

:mad: айде сега и ти като него! нищо не ми разбра! вината е в двамата винаги. че на мен не ми трябва да я търся, обаче не искам и да я нося цялата. за капак и да ръкопляскам на изцепките трябва.

Ама тва е ясно, че вината винаги е у двамата.:-) Но, ако единият не иска да го приеме, тогава кво? Ще го убеждаваш в обратното ли? Кауза пердута.... Или ще махнеш с ръка и ще продължиш напред...без да търсиш виновни. Личен избор. За това говоря.

П.П. На по едно питие ще си поговорим, ОК? :cool:
annonymus

Мнение от annonymus »

Ех, че любомо парче!
Благодаря ти много, идва и в подходящия момент.

Слушай, не се занимавай с него. Само ти трови душата.
Целия зор е да те накара да кажеш, че той не е виновен, подоризам.
За да си повярва и той.

Сипи си още едно и слушай хубава музика.
Ей сега ще ти потърся и аз нещо дъждовно...

Оп, намерих го:

Преди дъжда :)
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

pocti_bezobidna написа:
Оп, намерих го:

Мъ къф друг дъжд, освен тоя.... :cool:
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Semiramis написа:
[unknown] написа:
Semiramis написа:

Даааа, ТРЯБВА да се търси вината, но да се хаби енергия и емоции за да убеждаваш и разясняваш-в НИКАКЪВ случай! още по-малко на главния участник в сапунката...
Понякога си мисля, защо тия мъже ама точно като в сапунките го изиграват, щото са хвърляли по едно око тук там, или щото изобщо не са ги гледали:-)
И кой изобщо те кара да носиш някаква вина, а?!:shocked:
Аааа, да не би това да е онова нещо..от Библията, там за Ева..и за греха...:lol:

Хей, пий само колкото да се хвърлиш да поспиш за дълго и дълбоко...и никакво препиване щото..наистина не е хубаво за кожата:winkw:

Успех!:kiss:
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

[unknown] написа:
pocti_bezobidna написа:
Оп, намерих го:

Ей този!
.. NO CRYING!;-)

само си слушай музиката:-)..освен ако снейк ти харесват повече, де..ама не вярвам;-)
Блажени са бедните духом
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Sweety написа:
[unknown] написа:
pocti_bezobidna написа:
Оп, намерих го:

Ей този!
.. NO CRYING!;-)

само си слушай музиката:-)..освен ако снейк ти харесват повече, де..ама не вярвам;-)
Тва съм го слушал, слушал, слууууушал, обаче, хъм... снейк повече ми харесват. Макар А-Ха да са ми от любимите групи.

П.П Преди години с жена ми търсим последният албум на А-Ха (нета още не беше това, което е...) и питаме един уличен търговец на музика. И той ни вика- Кво, бе- АХАТ ли? А ние- Не, А-Ха! А той- Чалга не продавам!
Баси, туш....
Нещо любимо!!!
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

[unknown] написа:
Sweety написа:
[unknown] написа:
pocti_bezobidna написа:
Оп, намерих го:

Ей този!
.. NO CRYING!;-)

Тва съм го слушал, слушал, слууууушал, обаче, хъм... снейк повече ми харесват. Макар А-Ха да са ми от любимите групи.

П.П Преди години с жена ми търсим последният албум на А-Ха (нета още не беше това, което е...) и питаме един уличен търговец на музика. И той ни вика- Кво, бе- АХАТ ли? А ние- Не, А-Ха! А той- Чалга не продавам!
Баси, туш....
Нещо любимо!!!

А, не!:-) Sorry, ама аз това на Semiramis го пратих, ама не съм се изразила добре виждам:-)
Блажени са бедните духом
І

Мнение от І »

Слушаме. :-) И за говоренето знаем. :-) Съвети...нц! :-)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Semiramis написа:Rain Drops Are Falling

.
Теб ще те чета на спокойствие по-късно, че сега требе да бягам по задачки:-)

Дългичко е:winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Тоя си търси механизирана играчка, за дните/времето когато му е скучно.
Отсвирване от раз - връчваш му едно барабанче и да заминава на майната си
Неф

Мнение от Неф »

БоЕВ написа:Тоя си търси механизирана играчка, за дните/времето когато му е скучно.
Боев, да знаеш само колко си прав, въпреки резкия и безцеремонен тон на изказа!
"Спаси си деня!" - Green Light
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

pocti_bezobidna написа:Ех, че любомо парче!
Благодаря ти много, идва и в подходящия момент.

Слушай, не се занимавай с него. Само ти трови душата.
Целия зор е да те накара да кажеш, че той не е виновен, подоризам.
За да си повярва и той.

Сипи си още едно и слушай хубава музика.
Ей сега ще ти потърся и аз нещо дъждовно...

Оп, намерих го:

:-) много добре ми подейства снощи - прочетох те и както бях ужасно изтощена, пуснах си песента и съм заспала..

Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Sweety написа:
[unknown] написа:Тва съм го слушал, слушал, слууууушал, обаче, хъм... снейк повече ми харесват. Макар А-Ха да са ми от любимите групи.

Баси, туш....
Нещо любимо!!!

А, не!:-) Sorry, ама аз това на Semiramis го пратих, ама не съм се изразила добре виждам:-)
:-) никакво крайнг, това е било в първа част на сапунката. Ама събирам дъждовни парчета..:lol:

Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

МЪЖжжж написа:Слушаме. :-) И за говоренето знаем. :-) Съвети...нц! :-)
за теб си мислех като писах
искаше ми се и на мен да питам "какво не ми е наред", но няма сми
особено като днес ми е наред вече :lol:
:kiss:

Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Semiramis написа:
Всичко ви е наред.
Само нещо ви е важно.

Когато нещо не става, има защо да не е станало, нали така? Какво твърди... ох, как се казваше онзи, дето уж го оборвах, по този въпрос? :-)
Panta rhei...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

БоЕВ написа:Тоя си търси механизирана играчка, за дните/времето когато му е скучно.
да, просто няма среден път. Гледам да пиша такива неща чак като ги приключа. Та тоя път взаимно се отсвирихме за постоянно и нацяло явно.
не обичам да зачерквам хора, но така става.

Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Мнемозина написа:
Semiramis написа:
Всичко ви е наред.
Само нещо ви е важно.

Когато нещо не става, има защо да не е станало, нали така? Какво твърди... ох, как се казваше онзи, дето уж го оборвах, по този въпрос? :-)

:blum: Зеланд се казваше.
:lol: ми аз конкретно това, което съм разказала не съм искала да става - искам си спокойствието просто. Нова посока съм си намерила.

:lol: а как да спре да ми е важно?
:grin: абе права си, ама ме е яд.
Малко са ми другите нерви сякаш ... и не са ми малко хубавите неща :-)

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Явно съвети не искаш, те малко са тези, които искат:winkw:

"Аз акъл си имам, ти ми дай пари":lol::lol::lol:

Обаче кака ти да ти каже, какво аз щях да направя, без да съм запозната в детайли със ситуацията.

Казвам му в прав текст какво чувствам и какво искам, а именно
че не искам разговори за времето, когато и ако на него му скимне
че искам някой, с когото да заспивам, някого, до когото да се събуждам
(сексът не е първоопределящ)
искам спокойствие и някаква сигурност, дори тя да е илюзорна
икам да не съм сама в съботите и неделите
да не съм сама по разници и ваканции
да пера ако щеш нечии чорапи, колкото и банално и неромантично да е
да разговарям с някой, който да ме разбира и да ме подкрепя, но не по телефона и чрез интернет
да има друг, различен от детето ми, който да ми даде чаша вода, когато съм болна или уморена
някой, който да се интересува как съм, как е минал денят ми,
който да ми разкаже за неговия собствен
някой, с когото да помълча, докато отпивам от чашата (с чай, кафе, уики или каквото там)
и т.н., и т.н...неща от сорта (ти ме разбра)

Ако той не иска да сподели чувствата си с мен и това, което очаква от мен, ако очакванията му се разминават много с това, което искам аз или с това, което съм готова да дам...
тогава.....
и ако никой не може да направи компромиси.....

Какво да го говорим
ти губиш собственото си време
той своето, което рабра се е по-ограничено откъм количество от твоето, което все пак си е Божа работа:winkw:

С една дума
Всеки поема по пътя си и.... това е.

Тури му пепел викам аз.
Майната му
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

frisky lioness написа:Явно съвети не искаш, те малко са тези, които искат:winkw:

"Аз акъл си имам, ти ми дай пари":lol::lol::lol:

Обаче кака ти да ти каже, какво аз щях да направя, без да съм запозната в детайли със ситуацията.

Казвам му в прав текст какво чувствам и какво искам, а именно
че не искам разговори за времето, когато и ако на него му скимне
че искам някой, с когото да заспивам, някого, до когото да се събуждам
(сексът не е първоопределящ)
..
Тури му пепел викам аз.
Майната му

Кака, мерси ти за обстойния коментар. Ми такава съм - по-рано да бях питала, че някой да ми каже.

Ми така съм го написала, че да не ми се разбира и все едно някой трябва да помни - Това е история, за която пусках тема септември. Там пишеше за 6 месеца садо-мазо и "иди си-ела си", после за изцепката "като нещо не ти харесва в нашите отношения, да знаеш че проблемът е в твоите очи", демек той е идеален и а някой е посмял да обсъжда нещо.... а ще му се разсърди. И тогава свърши с "чао" от моя страна. И съм си продължила живота..
Пък това сега са остатъчните трусове...

:lol: Обаче много хубаво си описала какво иска една жена
:kiss::kiss::kiss:

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Semiramis написа:
:lol: Обаче се чувствам много нормална като прочета неща, които и аз си мисля :kiss::kiss::kiss:
Не само трябва да ги четеш, а и да ги изказваш
Няма нищо срамно и недостойно в това, човек да каже така и така аз това искам, а ти?
или аз мога да ти дам това, а ти на мен?

Проблемите м/у хората се пораждат от криворазбрани чувства за собствено достойнство и значимост, а колко време, нерви и напразно похабени чувства можем да си спестим с един-два разговора:-)

Повечето хора се стремят към най-обикновени и простички неща:winkw:
дори да не го съзнават:grin:

А въздушните ти кули ги помня аз, помняяяя:winkw:
Изображение

Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

:lol: а, правилно се сети - темата за Въдушните кули бях я забравила

:grin: цяла сага съм спретнала и аз. Това с въздушните кули е от по-предния октоври май ... Там се разбра, че нещо куца и че съм сама явно. После са 6-те месеца неясноти и сдобрявания и слагане на точката. После си мълчах 6 месеца и през миналия септември ви докладвах в друга тема, покрай други неща...

:lol: като се сетя, че още във въздушната кула ми казаха хората да не се занимавам

:-) всички искаме простички неща май, но обектът е от значение. Не става като единия само се старае. Ако не беше така щяхме да спираме при първия срещнат. То пък да не го знаех и това от по-рано... Бе да минава там и да вървят нещата напред, че аман вече от мен. :lol:

Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Semiramis написа:

:blum: Зеланд се казваше.
:lol: ми аз конкретно това, което съм разказала не съм искала да става - искам си спокойствието просто. Нова посока съм си намерила.

:lol: а как да спре да ми е важно?
:grin: абе права си, ама ме е яд.
Малко са ми другите нерви сякаш ... и не са ми малко хубавите неща :-)
Ми знам го това твоето - всичко ти е ясно, всичко си знаеш, обаче се оказва, че това да го знаеш и да ти е ясно не е достатъчно, за да е и лесно.
Обаче пък мен лесното винаги ме усъмнява. Лесните уроци не са научени уроци, те плуват някъде отгоре.
Та... животът понякога иска да ги издълбаеш нещата до дъно и не те оставя, докато не го сториш.
Panta rhei...
І

Мнение от І »

Semiramis написа: за теб си мислех като писах
Понякога е хубаво да попиташ. :-) Въпреки Сноу и Маготича дет ми се карат обикновено. :-) :kiss:
От питането ..поне на мен ми остана в кратунката те това на зВяра. :-)
"трябва да си изпразниш чашата...за да може животът да ти я напълни"
:-)
Понякога ей в такива "уж чужди" текстове намираме най-важните си решения. :-) Същите може и в някоя книга да открием..за себе си. Дет вика Гриин.. "това аз съм го казал, ма някой друг го е написал преди мене.." :lol: :winkw:
Та така.. :-)
Аватар
Positum

Мнение от Positum »

МЪЖжжж написа:
Semiramis написа: за теб си мислех като писах
Понякога е хубаво да попиташ. :-) Въпреки Сноу и Маготича дет ми се карат обикновено. :-) :kiss:
От питането ..поне на мен ми остана в кратунката те това на зВяра. :-)
"трябва да си изпразниш чашата...за да може животът да ти я напълни"
:-)
Понякога ей в такива "уж чужди" текстове намираме най-важните си решения. :-) Същите може и в някоя книга да открием..за себе си. Дет вика Гриин.. "това аз съм го казал, ма някой друг го е написал преди мене.." :lol: :winkw:
Та така.. :-)
Ehooooo! :-)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Семирамис, ти тука, нали, ни даваш някаква снимка. Кръвна картина някаква. Захарта е в нормата, еритроцитите, риш и хематоцитите са си точния брой, за левкоцитите, десноцитите и за горните и долни лимбуси копче не мога да кажа, евала нали и ашколсум. Ама какъв е тоя холестерол, бе?! То не е холестерол не е чудо. Ненормална, с други думи ви е кръвната картина, ама ако минете на здрава, полезна храна и да е много, значи ще се оправите.
Моето мнение, че изглежда да сте си точно един за друг. Само да спре тоя дъжд. It Can't Rain All The Time! В "Гарвана" Ерик така викаше и то верно спря.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Semiramis написа:Не ме мислете. Нали знаете, че жените говорят не защото чакат конкретни решения или съвети, а защото им е в природата.
това да ти е обица на ухото. да не се занимаваш с такива мъжове повече. ни-ко-гаш!
just perfect
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Green Light написа:Семирамис, ти тука, нали, ни даваш някаква снимка. Кръвна картина някаква. Захарта е в нормата, еритроцитите, риш и хематоцитите са си точния брой, за левкоцитите, десноцитите и за горните и долни лимбуси копче не мога да кажа, евала нали и ашколсум. Ама какъв е тоя холестерол, бе?! То не е холестерол не е чудо. Ненормална, с други думи ви е кръвната картина, ама ако минете на здрава, полезна храна и да е много, значи ще се оправите.
Моето мнение, че изглежда да сте си точно един за друг. Само да спре тоя дъжд. It Can't Rain All The Time! В "Гарвана" Ерик така викаше и то верно спря.
верно, дълбочината не я давам. Ми не мога. Това с приликите съм го осмислила, пък него тук го боли най-много. Някои хора са по- и това е. Садо-мазо история с един по-хладнокръвен, а друг по-жесток. По едни и същи причини. Една от които - някъде, в доброто старо време, единият вади подарък без повод, другия казва И аз съм ти взел нещо. Отваряне. Хоп! Едно и същи неща вътре.
Ма хапнахме много. Друго ми се иска на мен, ма и аз не нацелвам веднага как и какво, че да не е така .. Сега - дъждовни капки основно. Ми аз всъщност страшно обичам дъжд - като вали.. вали заради мене :-) .. Че като спре да се диша по-леко. Ма верно не може да вали постоянно :-)

Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

bead_ написа:
Semiramis написа:Не ме мислете. Нали знаете, че жените говорят не защото чакат конкретни решения или съвети, а защото им е в природата.
това да ти е обица на ухото. да не се занимаваш с такива мъжове повече. ни-ко-гаш!
ни-ко-гаш! :-) да не казвам голяма дума

Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Semiramis написа:
bead_ написа:
ни-ко-гаш! :-) да не казвам голяма дума
Да не им го пише на челата?..
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

[unknown] написа:

:lol: пише...ама кой да чете ситния шрифт :blink::lol:

Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Semiramis написа:
[unknown] написа:

Той ногу ситен, шъ знайш...бая трябва са приближиш и да се втренчиш... Пъ като си се приближила и не ти се иска да се отдръпнеш въпреки прочетеното...
Неф

Мнение от Неф »

[unknown] написа:
Semiramis написа:
[unknown] написа:

Той ногу ситен, шъ знайш...бая трябва са приближиш и да се втренчиш... Пъ като си се приближила и не ти се иска да се отдръпнеш въпреки прочетеното...
Никакво приближаване, може да те хипнотизират отново. Това с навлизане в личното пространство нали ти е ясно до какво води? :winkw:
Само отдалеко и с бинокъл! :lol::eek:
І

Мнение от І »

нефертити написа: Никакво приближаване, може да те хипнотизират отново. Това с навлизане в личното пространство нали ти е ясно до какво води? :winkw:
Само отдалеко и с бинокъл! :lol::eek:
:lol: Aventura - Obsesion
:winkw:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Semiramis написа: ...Садо-мазо история с един по-хладнокръвен, а друг по-жесток. По едни и същи причини. ...
Това не е твой патент. Много е разпространено.

Бе не знам, според мене се инатите и двамата. Ината е най- силното чувство на света. Нито любов, нито омраза, нито болка, ни щастие, разум.., нищо не може да победи ината. Само може да му се бие шута нарочно. Ми бий му шута и виж кво ще стане. Е така от любопитство и заради експермента. И за да пишеш тука на воаьорите, риш. Че както си тръгнала ще приключиш нещата на най- интересното и ние кво ще правиме?
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Green Light написа:
Semiramis написа: ...Садо-мазо история с един по-хладнокръвен, а друг по-жесток. По едни и същи причини. ...

Бе не знам, според мене се инатите и двамата. Ината е най- силното чувство на света. Нито любов, нито омраза, нито болка, ни щастие, разум.., нищо не може да победи ината. Само може да му се бие шута нарочно. Ми бий му шута и виж кво ще стане. Е така от любопитство и заради експермента. И за да пишеш тука на воаьорите, риш. Че както си тръгнала ще приключиш нещата на най- интересното и ние кво ще правиме?
не че те разбрах. или - както обикновено като пише поне по няколко начина те разбрах, но все са си ограничени до моите си разбирания сигурно, пък ти може нещо друго да си искал да кажеш.
:lol: казвам, че ти предпочитам дългите постинги.

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Semiramis написа:
Green Light написа:

не че те разбрах. или - както обикновено като пише поне по няколко начина те разбрах, но все са си ограничени до моите си разбирания сигурно, пък ти може нещо друго да си искал да кажеш.
:lol: казвам, че ти предпочитам дългите постинги.

:grin:

Бе! Успех! В крайна сметка това искам да ти кажа. Желая ти успех, мадам! Дано всичко стане, както ти се иска и да е за добро!
Неф

Мнение от Неф »

МЪЖжжж написа:
нефертити написа: :lol::eek:
:lol: Aventura - Obsesion
:winkw:
Много хубава песничка. Някога беше любима на сестричката ми.
Приятна за слушане, гали слуха, както и самите любовни обяснения, но вече не сме наивните пуберитети, уви!
Публикувай отговор