http://dnes.dir.bg/2009/04/09/news4274316.html
баси държавата
баси държавата
just perfect
- Green Light
държавата е тук. и си отстоява интересите със зъби и нокти:Remmivs написа:къде?
държава де?
До приключване на строителството на новата сграда, НАП безвъзмездното ще ползва апортираните в капитала на дружеството недвижими имоти.
тая част особено ме изкефи. начи, хора, спокойни бъдете, нап ще може да си използва собствените сгради и да си върши работата абсолютно безвъзмездно! дет се вика стоиш си в твоя си имот, ползваш си го и на всичко отгоре не дължиш и стотинка на ирена! нема такава благинка
just perfect
- Green Light
Бие сте циници и се държите цинично, не ви е страм! Ми човек как да разчита да хване ръка, ако всичкото делавера земе та спре? Зала България да не се пипа, ИПК Родина, риш, природата да пазиме, дрън, дрън. Още малко ще кажете че и ДФЗемеделие или Пътната агенция да не купуват с оферти от три фирми...
ние сме виновни. посипваме си главите с пепел. щот не можем да видим разностранните таланти на ирена к.Green Light написа:Бие сте циници и се държите цинично, не ви е страм! Ми човек как да разчита да хване ръка, ако всичкото делавера земе та спре? Зала България да не се пипа, ИПК Родина, риш, природата да пазиме, дрън, дрън. Още малко ще кажете че и ДФЗемеделие или Пътната агенция да не купуват с оферти от три фирми...
и овцЕ мое да пасе, и от тото разбира, вестникарството й е в кръвта, телевизия може да върти като циганка маанета, сега и строителен капацитет извади. голям.
уф, забравих да кажа - виновни сме, че досега не е приета тая промяна в закона http://dom.dir.bg/2009/04/09/news4275842.html, щот тя така спъва работата и толко пречи на инициативността и в нея се корени цялото зло на тая земя!
just perfect
- Green Light
Тва го проспаф!bead_ написа:ние сме виновни. посипваме си главите с пепел. щот не можем да видим разностранните таланти на ирена к.Green Light написа:Бие сте циници и се държите цинично, не ви е страм! Ми човек как да разчита да хване ръка, ако всичкото делавера земе та спре? Зала България да не се пипа, ИПК Родина, риш, природата да пазиме, дрън, дрън. Още малко ще кажете че и ДФЗемеделие или Пътната агенция да не купуват с оферти от три фирми...
и овцЕ мое да пасе, и от тото разбира, вестникарството й е в кръвта, телевизия може да върти като циганка маанета, сега и строителен капацитет извади. голям.
Ма гледай, бе, не ми се ядосвай, като ми се обяснява аз всичко си схващам. Може време да отнема малко повече, ама кво- нищо. Ирената викаш... ми и на нея, нали, да и тва. Сега праф ли съм?
- Green Light
Not found нищо не 'злизаbead_ написа:
уф, забравих да кажа - виновни сме, че досега не е приета тая промяна в закона http://dom.dir.bg/2009/04/09/news4275842.html, щот тя така спъва работата и толко пречи на инициативността и в нея се корени цялото зло на тая земя!
Излезе излезе. запетайка си сложила.
Необходимо е само писмено разрешение от едноличния собственик на капитала и писмено съгласие от министъра на икономиката и енергетиката
Като имаме предвид че той в 90% от случаите ще бъде и принципал
Мче иначе за какво човек да се натиска да е министър на икономиката, бе Бийд. Ще си остане вакатна длъжност, егати.
Последно промяна от Green Light на 09.04.09, 17:56, променено общо 1 път.
трябва да излезе тва.Green Light написа:Not found нищо не 'злизаbead_ написа:
Държавни ЕАД продават имоти без търг
09 Април 2009, 15:27
Източник: News.dir.bg
Еднолични дружества с държавно или общинско участие вече могат да извършват продажба, замяна, наем или да учредяват възмездно ограничено вещно право върху недвижими имоти без търг или конкурс. Необходимо е само писмено разрешение от едноличния собственик на капитала и писмено съгласие от министъра на икономиката и енергетиката. Това предвиждат промени в закона за инвестициите, предава БТА. В момента законът за приватизация забранява извършването на разпоредителни сделки с активи на дружества с държавно или общинско участие над 50% (с изключение на включените в забравителния списък). Еднолични дружества с държавно или общинско участие са например БДЖ, Летище София, Български пощи, енергийният холдинг, пристанища и много болници.
ама що не излиза ... в русия съм, в русия съм:winkw:
just perfect
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Green Light
"Обединени български вестници", ТВ7, Телеграф, Монитор, Политика, Експрес....и майка на зам.-министър Делян Пеевски.
Браво, талантлива жена! Що па да не строи сега? Какво и е? Има и кой да обясни защо не. Асенов
Асенов посочи, че причината това предложение да бъде направено сега - в края на мандата на това правителство, е че НАП има нужда от нова сграда и че агенцията ще продължи да функционира и след изборите. И според мен перфектно показа Асенов как може с едно дълго изречение да не се каже нищо.
Браво, талантлива жена! Що па да не строи сега? Какво и е? Има и кой да обясни защо не. Асенов
Асенов посочи, че причината това предложение да бъде направено сега - в края на мандата на това правителство, е че НАП има нужда от нова сграда и че агенцията ще продължи да функционира и след изборите. И според мен перфектно показа Асенов как може с едно дълго изречение да не се каже нищо.
- Света вода ненапита
- Глас в пустиня
Наистина - това боде в очите - ама къде бяхме когато `дадоха`/подариха/ поръчка на кака Жени Ж да шие новите тоги на съдебните труженици! Вярно, половин милион не е кой_знае_какво, но си е половин милион във време на криза, особено в шивашката пром. Пък и чувам, че не била особено кадърна с иглата, `преписвала` яко от списания и по-малко известни западни дизайнери. А за Мутрина, пардон, Мургина какво да кажем - покривала Лупи докато точел милиони от Кремиковци, същия този комбинат дето го наливаха с пари от наще данъци - сиреч - цицат ни здраво с ДДС, с обществени поръчки, с финансирания, със съучастия, с...
- Света вода ненапита
Re: баси държавата
сори, че те наведох на такива мрачни мисли в 6 сутринта....Метаморф написа:
къвто народа, мойто момиче, такваз и държавата...
just perfect
- Света вода ненапита
bead_ написа:сори, че те наведох на такива мрачни мисли в 6 сутринта....Метаморф написа:
къвто народа, мойто момиче, такваз и държавата...
Виж подводницата!
Нищо ново за съжаление, нищо различно.
- мутренска и шуробаджанашка....