по-голям е процента на тези, които не уважават труда на работниците си... вервай ми!frisky lioness написа:
Което доказва, че 90% от фирмите са непрофесионалисти и не уважават персонала си или бъдещия такъв
МогЪ ли
- Света вода ненапита
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: МогЪ ли
Прави сте. Не беше може би най-подходящ като работодател. Още първия път ми говори през цялото време на "ти". Не стана нито за да ме посрещне, нито когато си тръгвах. И двата пъти говори по тел. без дори да се извини за това....Green Light написа:Бе имал си е някаква идея, не може да разбереш причините на всички. Не е казано, че всеки, дори и такъв, комуто допаднеш, си представя именно теб, като служител. Причините може да са един куп. Може жена му да е ревнива. Може да е тъп галош. Може всичко. Не го мисли, не се тормози, бита карта, губи! Следващия и тва е.frisky lioness написа: ... "Добре де, сега защо не ме взе, а?...
Абе, нещо му куцаше възпитанието

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
ако си шеф - персоналът е мързелив, краде и прави грешкиМетаморф написа:по-голям е процента на тези, които не уважават труда на работниците си... вервай ми!frisky lioness написа:
Което доказва, че 90% от фирмите са непрофесионалисти и не уважават персонала си или бъдещия такъв
ако си служител - шефът е тъп, скръндза и се чука с всички колежки накуп
ако си рентиер... ех,... мохитото не ти е достатъчно студено, а сервитьора е с 8 см. по-широко дупе от идеалното...
нема пълно щастие:winkw:
just perfect
- Света вода ненапита
bead_ написа:ако си шеф - персоналът е мързелив, краде и прави грешкиМетаморф написа:по-голям е процента на тези, които не уважават труда на работниците си... вервай ми!frisky lioness написа:
ако си служител - шефът е тъп, скръндза и се чука с всички колежки накуп
ако си рентиер... ех,... мохитото не ти е достатъчно студено, а сервитьора е с 8 см. по-широко дупе от идеалното...
нема пълно щастие:winkw:
Виж подводницата!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Няма как да уважаваш работника като човек и същевременно да не зачиташ труда муМетаморф написа:по-голям е процента на тези, които не уважават труда на работниците си... вервай ми!frisky lioness написа:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Света вода ненапита
има, има. наеш ква приятелка съм с една колежка. душичка ми е тя, ама като професионалист не струва. кво да правя?! освен да й го кажа. ама тогава няма да сме приятелки вече....frisky lioness написа:Няма как да уважаваш работника като човек и същевременно да не зачиташ труда муМетаморф написа:по-голям е процента на тези, които не уважават труда на работниците си... вервай ми!frisky lioness написа:
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти шеф ли си и?bead_ написа:
има, има. наеш ква приятелка съм с една колежка. душичка ми е тя, ама като професионалист не струва. кво да правя?! освен да й го кажа. ама тогава няма да сме приятелки вече....

не. но има.frisky lioness написа:Ти шеф ли си и?bead_ написа:
има, има. наеш ква приятелка съм с една колежка. душичка ми е тя, ама като професионалист не струва. кво да правя?! освен да й го кажа. ама тогава няма да сме приятелки вече....
обаче като не съм шеф... дали си заслужава изобщо да се изказвам...
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ето ти отговор. Коментирахме отношението на шефоветеbead_ написа:не. ...frisky lioness написа:Ти шеф ли си и?bead_ написа:
Разсейваш се нещо:blum::winkw:

- Green Light
Аз имам такъв подчинен. Душичка е, Душко Добродушко. Но развитие никакво. От сума години е с мене. Всъщност уважавам труда му, просто не мога повече да го бутам напред. Ще седи на сегашната си позиция, а тези които са с неговия стаж и ценз, отдавна са далеч напред. Какво мога да направя? Да, честен и изпълнителен е, но пълна липса на амбиция, въобще не мисли топва което прави защо се прави, никакво отношене нито към колеги, нито към клиенти. Обичам го като човек, но като служител е 3, макс 3,5, по шестобалната. Не съм сляп, и насила не мога да стана.frisky lioness написа:Ти шеф ли си и?bead_ написа:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Има и такива хора. Не се интересуват от кариери и развитие. Бачкат си тихо и кротко и нищо друго не ги касае. Изпълнителни и съвестни са, но...само това, което не ги прави лоши работници, дори напротив, защото в обратния случай, човек може да бъде свидетел на много грозни сцени в стремителната борба и драпане към по-високи позиции.Green Light написа:Аз имам такъв подчинен. Душичка е, Душко Добродушко. Но развитие никакво. От сума години е с мене. Всъщност уважавам труда му, просто не мога повече да го бутам напред. Ще седи на сегашната си позиция, а тези които са с неговия стаж и ценз, отдавна са далеч напред. Какво мога да направя? Да, честен и изпълнителен е, но пълна липса на амбиция, въобще не мисли топва което прави защо се прави, никакво отношене нито към колеги, нито към клиенти. Обичам го като човек, но като служител е 3, макс 3,5, по шестобалната. Не съм сляп, и насила не мога да стана.frisky lioness написа:Ти шеф ли си и?bead_ написа:
Работи ли-работи. Плащаш ли му за това, което вързи и за начина, по който го върши-плащаш му. Е? Щом той е все още при теб и щом ти все още го държиш, значи и двамата сте доволни:-)

- frisky lioness
- Обратна връзка: