събирам поръчки за:
събирам поръчки за:
хвалби, преувеличения, възхвали и пр.
с една дума - РЕКЛАМА
ЦЕНИТЕ МИ СА 20% ПО-НИСКИ ОТ НА МЕТАМОРФА:lol:
п.п. и съм по-прилежна
с една дума - РЕКЛАМА
п.п. и съм по-прилежна
just perfect
- Green Light
- Света вода ненапита
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: събирам поръчки за:
Личи си, че те е чукнала кризата и теб:-):lol::lol:bead_ написа:хвалби, преувеличения, възхвали и пр.
с една дума - РЕКЛАМА
п.п. и съм по-прилежна
Off:След малко тук ще завали

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Света вода ненапита
какво? с клиенти или с реклами?frisky lioness написа:
Виж подводницата!
еми, ок. като на приятел. обаче има оскъпяване, 2% на година, за присъщи разходи. обаче пъ си почваш да си я ползваш легендата от утре. мога да ти издам сертификат даже. на къф цвят хартия искаш?Remmivs написа:егатимуbead_ написа:виж аз имам подръка само една легенда
тва си ти
ако се интересуваш ше ти я продам на 30% дискаунт
дийл?
в какъв свят живеем
аз аз си мислех, че феминизацията е най-голямото зло....
PS
Става ли на ъ-ъ как беше, анюитетни вноски?
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не беееМетаморф написа:какво? с клиенти или с реклами?frisky lioness написа:
Тук, в Пловдив. Пред мен. Пред прозореца ми
Дъжд. Смрачи се яко
За сметка на това дърветата почти нацяло се раззелениха и скриват отсрещния блок

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
от твойте уста - в божиите ушиfrisky lioness написа:
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да нямаш ниви наоколо?bead_ написа:от твойте уста - в божиите ушиfrisky lioness написа:

нямам. ама си представям земята как чака. и ще се раззелени и ще стане едно чудо.frisky lioness написа:Да нямаш ниви наоколо?bead_ написа:от твойте уста - в божиите ушиfrisky lioness написа:
just perfect
- Света вода ненапита
bead_ написа:еми, ок. като на приятел. обаче има оскъпяване, 2% на година, за присъщи разходи. обаче пъ си почваш да си я ползваш легендата от утре. мога да ти издам сертификат даже. на къф цвят хартия искаш?
ок. дийл.
цветът на сертификата искам да е ален
и понежи си профи, няма да откачиш са, нали
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
с какво мога да ви бъда полезна, мадам?pocti_bezobidna написа:Аре бе!
Къде се покрихте? Да не мислите, че дълго ще продължи намалението - ей сега ще направят картел с Метаморфа.
Искам още сделки, тъкмо ми стана забавно!!!
искате сделки? още? имаме 100-ци на разположение. заповядайте, разгледайте.
just perfect
- Глас в пустиня
Вече усещам кой ще е следващият изгорЕл.bead_ написа:с какво мога да ви бъда полезна, мадам?pocti_bezobidna написа:Аре бе!
Къде се покрихте? Да не мислите, че дълго ще продължи намалението - ей сега ще направят картел с Метаморфа.
пп Едно време, в средата и края на 19ти век, еснафът не е позволявал на търговците да заговарят и предлагат на клиентите каквото и да е - считало се е за нелоялна конкуренция.
За щастие отдавна не живеем по нравите на 19 век.БоЕВ написа:Вече усещам кой ще е следващият изгорЕл.bead_ написа:с какво мога да ви бъда полезна, мадам?pocti_bezobidna написа:Аре бе!
пп Едно време, в средата и края на 19ти век, еснафът не е позволявал на търговците да заговарят и предлагат на клиентите каквото и да е - считало се е за нелоялна конкуренция.
Дали предлагате нещо срещу демотивизация на трудовия процес в понеделник?bead_ написа:с какво мога да ви бъда полезна, мадам?pocti_bezobidna написа:Аре бе!
Самомобилизация или автореклама ли що ли?
Толкова ме мързи
- Глас в пустиня
За щастие отдавна не живеем по нравите на 19 век.[/quote]pocti_bezobidna написа:
Ако поне малко познаваше социално-икономическите отношения от онова време нямаше да говориш така.
Ако поне малко познаваше социално-икономическите отношения от онова време нямаше да говориш така.БоЕВ написа:За щастие отдавна не живеем по нравите на 19 век.pocti_bezobidna написа:
Може пък и да ги познавам в детайли, ти щоси мислиш, че ги поднаваш по-добре от мен?
Само щото искаш да е като в 19 век? Ми не става.
Виж, Бийд може да ти предложи заместител - илюзия някаква, самозаблуда.
Ефтинко ще ти го даде, и ще ти го разсрочи.
П.С. Честно, никакъв процент не взимам от нея за привличане на клиенти.
- Света вода ненапита
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Света вода ненапита
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не знам, но предполагам, че затова се държи за гаватаМетаморф написа:затова ли реве толкоз?frisky lioness написа:Метаморф написа:ми... чакаме те да дойдеш и да изревеш едно мощно: иа-иа-иа[unknown] написа:Вие пак ли си гукате...
Него го боли глава:blum::winkw:

- Света вода ненапита
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това за пръв път го чувам:blink::shocked:Метаморф написа:бе държи се той... никаква вяра да му нямаш... на зъболекар, са казали хората, вяра да нямаш...frisky lioness написа:
Не знам, но предполагам, че затова се държи за гавата

- Света вода ненапита
по-добре късно, отколкото никога...frisky lioness написа:Това за пръв път го чувам:blink::shocked:Метаморф написа:бе държи се той... никаква вяра да му нямаш... на зъболекар, са казали хората, вяра да нямаш...frisky lioness написа:
Не знам, но предполагам, че затова се държи за гавата
Виж подводницата!