Най-после нещо смислено на тема:
- Света вода ненапита
Най-после нещо смислено на тема:
Световната криза и има ли тя почва у нас
Крайно време беше някой, който наистина разбира от финанси, кризи и т.н. да каже истината...
Крайно време беше някой, който наистина разбира от финанси, кризи и т.н. да каже истината...
Виж подводницата!
- Глас в пустиня
- Света вода ненапита
Re: Най-после нещо смислено на тема:
текстът като е препечатан от в-к сега що не пишат кой му е автора?!?Метаморф написа:Световната криза и има ли тя почва у нас
just perfect
Емил Харсев? Нали пише?bead_ написа:текстът като е препечатан от в-к сега що не пишат кой му е автора?!?Метаморф написа:Световната криза и има ли тя почва у нас
Някой може ли да обобщи с "да" или "не" има ли криза у нас или няма, че ме мързи да чета?
- Green Light
Помниш ли, дето казах, че ще запонат да говорят положително. Все още прогнозирам, че към НГ ще започнат да си измислят добри новини.bead_ написа:текстът като е препечатан от в-к сега що не пишат кой му е автора?!?Метаморф написа:Световната криза и има ли тя почва у нас
Уф, бе! Надежди са знам, надежди говежди на младо теле са точ в точ, ама не може ли някой нещо да направи та да го пуснат пак кредитирането. На 50% от миналата година да е ама да е.
бе, как няма да помня! аз твоите думи веднага ги изсичам в мраморна плоча и ги редя грижливо за бъдните поколения. освен тва много ме кефи идеята, че медиите и пр-ът движат цялата работа. окрилява ме тази мисъл, знаеш защо! самоосъществяващо се пророчествоGreen Light написа:
Помниш ли, дето казах, че ще запонат да говорят положително.
от друга страна кредитирането... рано или късно банките ще го отпочат наново с нови сили. иначе защо са банки?!
just perfect
- Глас в пустиня
кризата
не го ли споменавах вече
цените в шибания ни комерсиален свят се определят от фючърните сделки и пазари
от хора, които няма идея реално да придобиват каквито и да е продукти, освен ако не броим правенето на кинти за продукт
та, "оборота" в гореспоменатия пазар надвишава обема на реалните стоки и продукти с пъти не помня колко кратен беше множителя обаче... дали едно, дву, три или повече порядъчен
както и да е
никой от онези играчи и не мисли да си сложи два тона царевица и 15 тона нефт в мазето
а реално те определят цените
и истинските потребители се съобразяват с тях
идиотски свят
но
свободен пазар и демокрация
това е то

не го ли споменавах вече
от хора, които няма идея реално да придобиват каквито и да е продукти, освен ако не броим правенето на кинти за продукт
та, "оборота" в гореспоменатия пазар надвишава обема на реалните стоки и продукти с пъти не помня колко кратен беше множителя обаче... дали едно, дву, три или повече порядъчен
както и да е
никой от онези играчи и не мисли да си сложи два тона царевица и 15 тона нефт в мазето
идиотски свят
но
това е то
- Глас в пустиня
Цъ!Remmivs написа:кризата
не го ли споменавах вече
както и да е
идиотски свят
но
това е то
Набълбукват се аджамиите, сериозните играчи и производителите хеджират.
- Green Light
Да, там е кризата, и аз съм го казвал. Ще се смени начина на търдговия, ерго- експлоатация, с други думи на обществения строй. Но това няма да стане скоро според мен. Не и докато военната сила на т.нар. демократичен свят е по- голяма от тази на недемократичния.Remmivs написа:....
идиотски свят
но
това е то
Но пък може да си чешем езиците по темата.
Да тръгнат банките, това искам, нищо не става без тех, техната кожа, гадове, аре да се престрашават вече, че ми писна на ъ шапката. Шест месеца късане на нерви. Сега съм в ремонт. Немам нерви! Да тръгват! Там от кой зависи, Куиде, Метаморф, Външните риш инвеститори Пиандурници и Джазове или някой друг? Разбирайте се и аре!
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
абсолютно точно казано, но... за т.нар. "нормален" свят... за родните ни пазари това не важи... все още... слава Богу...Quid написа:една виртулан чикиджииница в която всичко е супер гот до момента до който хората с реални манги не си ги поискат:rotfl24:
както пише Хърсев, нашата криза си е друга...
Виж подводницата!
хърсев е една хиена долнаМетаморф написа:абсолютно точно казано, но... за т.нар. "нормален" свят... за родните ни пазари това не важи... все още... слава Богу...Quid написа:една виртулан чикиджииница в която всичко е супер гот до момента до който хората с реални манги не си ги поискат:rotfl24:
както пише Хърсев, нашата криза си е друга...
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“