Открит е общ прародител на маймуните и човекоподобните
Открит е общ прародител на маймуните и човекоподобните
включително и наш.
В това, което може бе и фундаментално откритие, водещ палеонтолог съобщава, че учените са разкопали фосил на 47 млн. години. Фосилът е на древен примат и притежава белези, които подсказват, че това може би е общ прародител на по-късните маймуни, човекоподобни и наш.
Интересно е, че почти две години находката е била пазена в пълна тайна, вероятно заради пълнотата на открития скелет на женско животно наподобяващо днешните лемури.
http://online.wsj.com/article/SB124235632936122739.html
В това, което може бе и фундаментално откритие, водещ палеонтолог съобщава, че учените са разкопали фосил на 47 млн. години. Фосилът е на древен примат и притежава белези, които подсказват, че това може би е общ прародител на по-късните маймуни, човекоподобни и наш.
Интересно е, че почти две години находката е била пазена в пълна тайна, вероятно заради пълнотата на открития скелет на женско животно наподобяващо днешните лемури.
Re: Открит е общ прародител на маймуните и човекоподобните
реме, ти вяра имаш ли им на тия от уолстрийт джърнал?!? та те преди време писаха, че в бг има корупция!Remmivs написа:включително и наш.
just perfect
паралелни светове - паралелни новиниRemmivs написа:с щипка сол ходя навсякъде
но пък имаше интересни новини днес и реших да ги споделя с вас
п.п. аз пък като реша да споделя разни дизайнерски парчета и веднага - бг мама
just perfect
че то може просто да си е лемур на 47 милиона годиниRemmivs написа:вероятно заради пълнотата на открития скелет на женско животно наподобяващо днешните лемури.
Мдааа, от кога казвам че трябва да се върнем назад към природата...Remmivs написа:включително и наш.
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
Ида се казвала... фосилката.Remmivs написа:лемурКА
моля ви, не обиждайте старата госпожа
Всъщност исках да отбележа, че клубът пак е започнал да изпреварва новините.
Panta rhei...
- Света вода ненапита
явно медиите вече ни четат достатъчно често, за да са в крак с новините...Мнемозина написа:Ида се казвала... фосилката.Remmivs написа:лемурКА
Виж подводницата!
баси, нищичко не помня от онези години...jazz написа:че то може просто да си е лемур на 47 милиона годиниRemmivs написа:вероятно заради пълнотата на открития скелет на женско животно наподобяващо днешните лемури.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
те пък едни новини...Мнемозина написа:Ида се казвала... фосилката.Remmivs написа:лемурКА
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Бе на мене нещо не ми е ясно. Учените са се чудели дали лемур или някаква друга еволюционна адаптация е създала маймуните(вкл човекоподобните). И сега разбират, че е лемур. Браво. Обаче това е преди еволюцията на маймуната в човек. Тоест не е свързващо, а предшестващо звено. Не разбирам защо са фанфарите. Или бъркам?
Не че го разбирам и аз, ама да ти обясня.Green Light написа:Бе на мене нещо не ми е ясно. Учените са се чудели дали лемур или някаква друга еволюционна адаптация е създала маймуните(вкл човекоподобните). И сега разбират, че е лемур. Браво. Обаче това е преди еволюцията на маймуната в човек. Тоест не е свързващо, а предшестващо звено. Не разбирам защо са фанфарите. Или бъркам?
То е като с двойните цитати: ако имаш втория (лемурката), той може да осъществява връзката както с първия (маймуната), така и с твоето мнение (човека), тоест първият цитат (маймуната) и твоето мнение (човекът) да произтичат от втория цитат (лемурката).
Нищо не разбра, нали? Щото примерът ми не е добър.
Panta rhei...
ето така се прави
а да ето го copy
сега клик на Quote горе, paste и пак Quote
а сега да го боднем в предишния цитат
не че е най-удобното, но не е и толкова трудно от друга страна,
а пък и е далеч за предпочитане от страница с километрични цитати в цитатите на цитатите

сега да намерим грийн :емотикона за скролл:Мнемозина написа:[...]
Не че го разбирам и аз, ама да ти обясня.
То е като с двойните цитати: ако имаш втория (лемурката), той може да осъществява връзката както с първия (маймуната), така и с твоето мнение (човека), тоест първият цитат (маймуната) и твоето мнение (човекът) да произтичат от втория цитат (лемурката).
а да ето го copy
сега клик на Quote горе, paste и пак Quote
сега малко редакция да добавим автора с quotе="Green Light"Бе на мене нещо не ми е ясно. Учените са се чудели дали лемур или някаква друга еволюционна адаптация е създала маймуните(вкл човекоподобните). И сега разбират, че е лемур. Браво. Обаче това е преди еволюцията на маймуната в човек. Тоест не е свързващо, а предшестващо звено. Не разбирам защо са фанфарите. Или бъркам?
Green Light написа:Бе на мене нещо не ми е ясно. Учените са се чудели дали лемур или някаква друга еволюционна адаптация е създала маймуните(вкл човекоподобните). И сега разбират, че е лемур. Браво. Обаче това е преди еволюцията на маймуната в човек. Тоест не е свързващо, а предшестващо звено. Не разбирам защо са фанфарите. Или бъркам?
а сега да го боднем в предишния цитат
готовоМнемозина написа:Не че го разбирам и аз, ама да ти обясня.Green Light написа:Бе на мене нещо не ми е ясно. Учените са се чудели дали лемур или някаква друга еволюционна адаптация е създала маймуните(вкл човекоподобните). И сега разбират, че е лемур. Браво. Обаче това е преди еволюцията на маймуната в човек. Тоест не е свързващо, а предшестващо звено. Не разбирам защо са фанфарите. Или бъркам?
а пък и е далеч за предпочитане от страница с километрични цитати в цитатите на цитатите
А с едно клик от целия ти горен постинг излиза само това.Remmivs написа:ето така се прави
[...]
готово
(Пак добре, че поне то излиза.
Ама хич не даваш да се закача човек.
Ми опитвах да разбера защо ми трябва тоя втори цитат и като пита Грийн и се сетих, че разговорите могат са бъдат като еволюционното дърво (ли беше).
Panta rhei...
ами като се замислиш какво казах в Предложения е нормално това да излезе, защото всичко между първото [quotе] и последното [/quotе] в моя постинг е пило вода, останалото е ъ-ъ останалоМнемозина написа:[...]
А с едно клик от целия ти горен постинг излиза само това.
(Пак добре, че поне то излиза.)
Ама хич не даваш да се закача човек.
Ми опитвах да разбера защо ми трябва тоя втори цитат и като пита Грийн и се сетих, че разговорите могат са бъдат като еволюционното дърво (ли беше).
ти да нямаш кука, че се закачаш м?:blum:
http://www.lazytowncenter.com/videos/yo ... lazy-town/
Не се замислям.Remmivs написа:[...]
ами като се замислиш какво казах в Предложения е нормално това да излезе, защото всичко между първото [quotе] и последното [/quotе] в моя постинг е пило вода, останалото е ъ-ъ останалои пъхнато в новосъздадена двойка [quotе] ... [/quotе]
ти да нямаш кука, че се закачаш м?:blum:
http://www.lazytowncenter.com/videos/yo ... lazy-town/
Гледам нещата на метаравнище. Като си задал ниво "еволюционизъм" в темата - стоя в него.
Елби да му мисли, той ги обича разни двусъставни постинги, та ме изприщва, докато му отговарям.
А аз като реша да правя бродерии, нищо не може да ме спре.
П.П. Женският род на Подлия Роби дали ще да е Подлата Робиня?
П.П. За куката - нямам. Не знам как се получава закачането. Някак просто... абе не знам.
Panta rhei...
- Green Light
Разбрах, разбрах. Всичко разбирам аз. Вси- чко!Мнемозина написа:[...]
Не че го разбирам и аз, ама да ти обясня.