............
............
............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 07:56, променено общо 2 пъти.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Dark Angel
- Dark Angel
- Dark Angel
- Dark Angel
- Dark Angel
Re: СЕКС!!!
Баси заспалите курабии
:lol::lol:
Видяха "СЕКС" и изпозаспаха.
Пенсииииии
Пенсииииии
Нали! Въпроса е с кого...esti написа:Баси заспалите курабии:lol::lol:
Пенсииииии
Добре, че поне Джолито пише в моделисткия форум /погледни надписа на фанелката/.

*RC- Remote Control Racer
Последно промяна от І на 03.01.07, 23:46, променено общо 1 път.
- Dark Angel
Аз ли съм?[unknown] написа:Аре, вие сте...
- Dark Angel
дневната смянаNiya написа:Аз ли съм?[unknown] написа:Аре, вие сте...![]()
![]()
![]()
ич не ми се тръгва, не ми се и работи днес
дългата почивка някак ме скапа и сега ми се помотва насам-натам
нда, и без това на 8-ми въртележката ще се завърти яко
приятно
- Dark Angel
Появи се Анджелинчето - глей как се събудихмеesti написа:Баси заспалите курабии:lol::lol:
Пенсииииии
Никво пенсиониране! Всички на оръжие
Кое туй Анджелинче?ELBI написа:Появи се Анджелинчето - глей как се събудихмеesti написа:Баси заспалите курабии:lol::lol:
Пенсииииии
Анхелка или оная Джолито?:roll:
[unknown] написа:Аре, вие сте...
не ви е срам
а къде остана стария хубав секс, от който по три дни ходиш като дрогиран, когато усещат с дни после сладко потръпване вътре... когато светът е изчезнал, и ти с него ... когато желаеш ..и пак...и пак....
...днес да не е петък следобед
и трите, ести, и трите...esti написа:Кое туй Анджелинче?ELBI написа:Появи се Анджелинчето - глей как се събудихмеesti написа:Баси заспалите курабии:lol::lol:
Пенсииииии
Анхелка или оная Джолито?:roll:
къв срам петък следобяд... от сега като се почне, та цяла неделя... (уикенд, по съвременному) Той за това дофтора я пусна тази тема, да може да се настроят хората... Но и новият хубав секс е добър - не само старияSemiramis написа:[unknown] написа:Аре, вие сте...
не ви е срам
а къде остана стария хубав секс, от който по три дни ходиш като дрогиран, когато усещат с дни после сладко потръпване вътре... когато светът е изчезнал, и ти с него ... когато желаеш ..и пак...и пак....
Truly have you spoken, Lady Semiramis!
Semiramis написа:а къде остана стария хубав секс, от който по три дни ходиш като дрогиран, когато усещат с дни после сладко потръпване вътре... когато светът е изчезнал, и ти с него ... когато желаеш ..и пак...и пак....
Сексът не е едно голо е.ане - винаги съм го казвал! Не, че едно голо е.ане е лошо нещо, не. Но има далеч по-хубави неща!
ELBI написа:къв срам петък следобяд... от сега като се почне, та цяла неделя... (уикенд, по съвременному) Той за това дофтора я пусна тази тема, да може да се настроят хората... Но и новият хубав секс е добър - не само старияSemiramis написа:[unknown] написа:Аре, вие сте...
не ви е срам
хм...ти си оздравял май
Да бе, почнах да дишам и ... кви ли не мисли вече минават ... по време на оздравяванеSemiramis написа:ELBI написа:къв срам петък следобяд... от сега като се почне, та цяла неделя... (уикенд, по съвременному) Той за това дофтора я пусна тази тема, да може да се настроят хората... Но и новият хубав секс е добър - не само старияSemiramis написа:[unknown] написа:Аре, вие сте...
не ви е срам
хм...ти си оздравял май
Re: Truly have you spoken, Lady Semiramis!
Remmivs написа:Semiramis написа:а къде остана стария хубав секс, от който по три дни ходиш като дрогиран, когато усещат с дни после сладко потръпване вътре... когато светът е изчезнал, и ти с него ... когато желаеш ..и пак...и пак....v.
Сексът не е едно голо е.ане - винаги съм го казвал! Не, че едно голо е.ане е лошо нещо, не. Но има далеч по-хубави неща!
Доктора какво ли всъщност очакваше да се пише в темата?!
ето пак един от големите въпроси на битието: е ли заложено умението да правиш страхотен секс или е въпрос на намиране на партньор ...
според мен има хора, които въобще не могат да усещат... не тук, разбира се.
- Dark Angel
ъъъъ, да питам - полеви тестове ли си правила, че си установила таквоз нещоSemiramis написа:според мен има хора, които въобще не могат да усещат... не тук, разбира се.
Мда
направо един от основните въпроси за/на мирозднаието
дали е заложено, не мисля
или по-скоро е заложено у всеки
в жените като една цветна пъпка готова да се разтвори при първите благодатни лъчи на любовното слънце
при мъжете като една буйна река, готова да се превърне в див водопад при първото любовно пропадане
само... любовта трябва да е проста... и истинска
дали е заложено, не мисля
или по-скоро е заложено у всеки
в жените като една цветна пъпка готова да се разтвори при първите благодатни лъчи на любовното слънце
при мъжете като една буйна река, готова да се превърне в див водопад при първото любовно пропадане
само... любовта трябва да е проста... и истинска
Бе как за какво?! За Садам, за Сомалия, за медиците...Semiramis написа: Доктора какво ли всъщност очакваше да се пише в темата?!
Ама вия я оспамихте.
В онази тема дето му се връткаха някви мисли... му казах да пусне тема "СЕКС" да види как няма и дума да стане..
Ама те.... Спамаджии!
Dark написа:ъъъъ, да питам - полеви тестове ли си правила, че си установила таквоз нещоSemiramis написа:според мен има хора, които въобще не могат да усещат... не тук, разбира се.:rotfl24:
ти си правила тестове, че не е така ....
И двете, прекрасна, и двете... Тоз голям въпрос е с 2 отговораSemiramis написа:Remmivs написа:Semiramis написа:а къде остана стария хубав секс, от който по три дни ходиш като дрогиран, когато усещат с дни после сладко потръпване вътре... когато светът е изчезнал, и ти с него ... когато желаеш ..и пак...и пак....v.
ето пак един от големите въпроси на битието: е ли заложено умението да правиш страхотен секс или е въпрос на намиране на партньор ...
какво каза? че хубавия секс с поне две жени ....ELBI написа:И двете, прекрасна, и двете... Тоз голям въпрос е с 2 отговораSemiramis написа:Remmivs написа:Semiramis написа:а къде остана стария хубав секс, от който по три дни ходиш като дрогиран, когато усещат с дни после сладко потръпване вътре... когато светът е изчезнал, и ти с него ... когато желаеш ..и пак...и пак....v.
не е така, Елби. Този въпрос по-вероятно е и с двата отговора едновременно ...