Бележки, надписи, табелки
- Green Light
Бележки, надписи, табелки
Бе някакъв бум се наблюдава на това нещо. Изведнъж си дадох сметка, че леко така ме дразни. Пускайте водата в тоалетната, затваряйте вратата, загасвайте лампата, не хвърляйте боклуци в тревата, пестете електичеството, забранено внасянето на стоки в магазина, ползването на сауната е на ваша отговорност, внимание стъпало, не паркирай тук- пукам гуми, не хвърляйте строителни отпадъци, не замърсявайте входа, не пушете в асансьора, не оставяйте храна за котки под прозореца, не хвърляйте листовки, забранено лепенето тук, не вдигайте шум от 2 до 4, вратата е автомат, отсервирайте си, тоалетната е за клиени на заведението ..аааа аман бе, автомат егати! Дреме ми каква ви е вратата, за какво ми е да го пишете бе, кретени?! Като е автомат, значи е автомат, сега ще припадна от изненада- ау автомат! Естествено че ползвам сауната заради моя кеф и на моя отговорност, да не търся сметка на филанкишията? И ако искам нещо да залепя или ми се пуши, или па искам да паркирам пред гаража ви, няма вашия надпис да ме спре. Ако майка ми и баща ми не са ме научили да пускам водата в тоалетната или да почиствам след себе си, няма заради вашия надпис да го направя. Говедото, заради което ги пишете тия табели няма да им обърне капка внимане, а мен ме обиждате. Лекичко, но постоянно.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Re: Бележки, надписи, табелки
Нищо не си видял ти...цъкай тука и гледай на signsGreen Light написа:Бе някакъв бум се наблюдава на това нещо. Изведнъж си дадох сметка, че леко така ме дразни. Пускайте водата в тоалетната, затваряйте вратата, загасвайте лампата, не хвърляйте боклуци в тревата, пестете електичеството, забранено внасянето на стоки в магазина, ползването на сауната е на ваша отговорност, внимание стъпало, не паркирай тук- пукам гуми, не хвърляйте строителни отпадъци, не замърсявайте входа, не пушете в асансьора, не оставяйте храна за котки под прозореца, не хвърляйте листовки, забранено лепенето тук, не вдигайте шум от 2 до 4, вратата е автомат, отсервирайте си, тоалетната е за клиени на заведението ..аааа аман бе, автомат егати! Дреме ми каква ви е вратата, за какво ми е да го пишете бе, кретени?! Като е автомат, значи е автомат, сега ще припадна от изненада- ау автомат! Естествено че ползвам сауната заради моя кеф и на моя отговорност, да не търся сметка на филанкишията? И ако искам нещо да залепя или ми се пуши, или па искам да паркирам пред гаража ви, няма вашия надпис да ме спре. Ако майка ми и баща ми не са ме научили да пускам водата в тоалетната или да почиствам след себе си, няма заради вашия надпис да го направя. Говедото, заради което ги пишете тия табели няма да им обърне капка внимане, а мен ме обиждате. Лекичко, но постоянно.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Най-вероятно бумът на табелките и бележките е само и единствено с цел някой да ги снима и да ги пусне в нета. 
И това ако не оправдава усилията на хората в твоите очи, значи наистина си много уморен.
И това ако не оправдава усилията на хората в твоите очи, значи наистина си много уморен.
Panta rhei...
- Green Light
Мисля че са грозни, глупави и че не вършат работа(може би "внимание стъпало" върши работа. Но далеч повече обръща внимание върху некадърността на архитекта и строителя, отколкото да предпази нечий глезен)Мнемозина написа:Най-вероятно бумът на табелките и бележките е само и единствено с цел някой да ги снима и да ги пусне в нета.
Не знам дали съм уморен. Тоест знам- енергия има, работи ми се, но нямам търпение да свърша, за да си почина. Значи съм.