Ама

Все същите
Аватар
Green Light

Ама

Мнение от Green Light »

хора до кога смятате така да бъде? Пак имам топка в корема понеже трябва да свърша сума работа за нула време.
Няма ли да ме пускате вече в почивка, колко пъти да ви го кажа?
Ама не обичам така, бе, аз съм много мързелив човек. Тва стана сума години вече все бачкам, бачкам...
Еееее!
Аватар
Света вода ненапита

Re: Ама

Мнение от Света вода ненапита »

Green Light написа:хора до кога смятате така да бъде? Пак имам топка в корема понеже трябва да свърша сума работа за нула време.
Ама не обичам така, бе, аз съм много мързелив човек. Тва стана сума години вече все бачкам, бачкам...
Еееее!
аре, марш! веднага марш на почивка!...

още ли си тук, бре! аре, бегай да почиваш!
Виж подводницата!
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:хора до кога смятате така да бъде? Пак имам топка в корема понеже трябва да свърша сума работа за нула време.
Еееее!
м,ани ги тези простаци... ама като не искаш да идваш на Банско... кво да те правя...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
inj

Мнение от inj »

То на морето знаеш ли какво е гадно. Една жега, едни разголени каки дет им висят едни неща, една влага, водата топла, водорасли, ставаш целия солен и после трябва да се къпеш, аби мани мани, тежко е - и пари ти искат за това даже, ужаст. :rotfl24::rotfl24:
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

inj написа:То на морето знаеш ли какво е гадно. Една жега, едни разголени каки дет им висят едни неща, една влага, водата топла, водорасли, ставаш целия солен и после трябва да се къпеш, аби мани мани, тежко е - и пари ти искат за това даже, ужаст. :rotfl24::rotfl24:
Яяя, какво им висят на каките?
ЕДИТ Снощи гледах едно филмче - Горещо маце... Дето пич и маце си размениха телата...
ЕДИТ ЕДИТ Познай какво значи как с пенис!:rotfl24:
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:wbee: :harhar: :wbee:
:harhar::harhar::harhar:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Еееее!
Почивка от кое?
Щото ако говориш за почивка от работене, пускаме те веднага. :grin:
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Що ме дразните, бей?! Кой ше дразните вие, бе?! Ма кой ше дразните, бе?! Ще светне слънце и тука, ще отида на море аз, и като почнааа... де-тайлно описание температури, обстановка, ма колко часа ставам, ама как отивам на плаж, бавно, едвам едвам, па как се чеша по главата сега мастика ли да е, ракия ли, или па примерно не ми се пие твърд алкохол, ми да мушна една биричка. На другия ден сянка под чадър. Отив до морето лекичко пляс пляс, малко пясъчен замък с децата, Бейби ми маха че гсма звъни. Нека звъни казвам аз, дреме ми че звъни. Я разходка до капанчето, за децата кебапчета, сладолед и чипс за мене два пъти от същото. Един някакъв коктейл е от тоя синия. После прибирациус във вилата цър пър, барбекю! Винце изстудено, черните дупки са кво са, тоя Дарий кой номер беше и за кво се е борел, аха, ти бъркаш аз съм прав, я една пуричка и пак чудене с уиски ли или па примерно без. Все- ки ден това ви чака.

Банско, риш и плаж, гадове!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:Що ме дразните, бей?! Кой ше дразните вие, бе?! Ма кой ше дразните, бе?! Ще светне слънце и тука, ще отида на море аз, и като почнааа... де-тайлно описание температури, обстановка, ма колко часа ставам, ама как отивам на плаж, бавно, едвам едвам, па как се чеша по главата сега мастика ли да е, ракия ли, или па примерно не ми се пие твърд алкохол, ми да мушна една биричка. На другия ден сянка под чадър. Отив до морето лекичко пляс пляс, малко пясъчен замък с децата, Бейби ми маха че гсма звъни. Нека звъни казвам аз, дреме ми че звъни. Я разходка до капанчето, за децата кебапчета, сладолед и чипс за мене два пъти от същото. Един някакъв коктейл е от тоя синия. После прибирациус във вилата цър пър, барбекю! Винце изстудено, черните дупки са кво са, тоя Дарий кой номер беше и за кво се е борел, аха, ти бъркаш аз съм прав, я една пуричка и пак чудене с уиски ли или па примерно без. Все- ки ден това ви чака.

Не ме ядосвай. :mad:
Щото ще взема да разкажа нещо... :grin:
Panta rhei...
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

Green Light написа:Що ме дразните, бей?! Кой ше дразните вие, бе?! Ма кой ше дразните, бе?! Ще светне слънце и тука, ще отида на море аз, и като почнааа... де-тайлно описание температури, обстановка, ма колко часа ставам, ама как отивам на плаж, бавно, едвам едвам, па как се чеша по главата сега мастика ли да е, ракия ли, или па примерно не ми се пие твърд алкохол, ми да мушна една биричка. На другия ден сянка под чадър. Отив до морето лекичко пляс пляс, малко пясъчен замък с децата, Бейби ми маха че гсма звъни. Нека звъни казвам аз, дреме ми че звъни. Я разходка до капанчето, за децата кебапчета, сладолед и чипс за мене два пъти от същото. Един някакъв коктейл е от тоя синия. После прибирациус във вилата цър пър, барбекю! Винце изстудено, черните дупки са кво са, тоя Дарий кой номер беше и за кво се е борел, аха, ти бъркаш аз съм прав, я една пуричка и пак чудене с уиски ли или па примерно без. Все- ки ден това ви чака.

мечтииииии :harhar:

П.П. айде бачкай, не се отплесвай! :grin:
Виж подводницата!
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

Мечтите са безплатни...:grin:
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------