само за царе говорятМнемозина написа:Какво стана сега, решихте ли нещо?
нищо не казват за кралица, та и аз да се наместя в темата
ти си по темите за принцесите - те са бъдещи кралици, много ухажвани и желаниsnowprincess написа:само за царе говорятМнемозина написа:Какво стана сега, решихте ли нещо?
нищо не казват за кралица, та и аз да се наместя в темата
Благодаря за линк-а! Много добре написано. Леко само не съм съгласен в частта за Герб-ерите, но това си е мое виждане. Дали за добро или за лошо, но в големите градове някой неща остават скрити, като например кадровата политика - в нашия район цялата структура се състои(обра) всички неудчници и пройдохи минали през целия политически спектър - издигат некомпетентни и компроментирани лица за кметове, депутат и назначения в ключови предприятия(ВИК-ато, например, беше поверено в ръцете на човек който само след няколко месеца си назначи/определи заплата от 3 200[трихиляди и двеста лева] месечно, сега тоя човек е кандидат за депутатshshtt написа:един приятел много хубаво го е казал и понеже и аз така мисля го поствам
http://hammillbg.blogspot.com/
абе какво да ти кажа, всички са маскари, дразнят ме много батбойковците, ама.....по-малкото злоБоЕВ написа:Благодаря за линк-а! Много добре написано. Леко само не съм съгласен в частта за Герб-ерите, но това си е мое виждане. Дали за добро или за лошо, но в големите градове някой неща остават скрити, като например кадровата политика - в нашия район цялата структура се състои(обра) всички неудчници и пройдохи минали през целия политически спектър - издигат некомпетентни и компроментирани лица за кметове, депутат и назначения в ключови предприятия(ВИК-ато, например, беше поверено в ръцете на човек който само след няколко месеца си назначи/определи заплата от 3 200[трихиляди и двеста лева] месечно, сега тоя човек е кандидат за депутатshshtt написа:един приятел много хубаво го е казал и понеже и аз така мисля го поствам
http://hammillbg.blogspot.com/), да не говорим за манипулациите, натиска и други не приемвливи схеми употребявани от тях по време на избори.
Така е - прав си!Remmivs написа:по-малкото зло всеки път става все по-голямо
това е тъжното
Нищо няма да се промени. Ще си купят чисто нови "послушници".БоЕВ написа: Питам се дали пък няма нещо да се попромени, ако се вкара закон за лустрация. Сиреч, сътрудници и деятели от бившата ДС да нямат достъп до властта. Така цялото сегашно ръководство на ДПС и голяма част от БСП остават извън борда.
Така си е, Мъжки! Я, наздраве! Може и да не продават ама ние си имаме!МЪЖжжж написа:Нищо няма да се промени. Ще си купят чисто нови "послушници".
И без това не управляват тези, дето ги виждаме.
Единственото дето може да се направи е да дораснеме до културните си граници като личности. Повсеместно.
А за това трябва освен вътрешно желание, държавна политика срещу профанизирането и....мнооого мноооооого време.