Умната с целувките :)
Re: Умната с целувките :)
А ся си представи това нящо да е там "отдолу". Кат се запъне отстрани с ръчичките и.."Не искам, не искааааммм..."esti написа:...img...
-
почти безобидна
О, ако и това ще говори, ако и то трябва да се води на ресторант, да му се подаряват джунджурийки... става мисия невъзможнаesti написа:...
И на мен не ми хареса.почти безобидна написа:Гадно е, така е. В перверзията все пак някаква еротика има, макар и странна по общопиретите критерии. А това си е гадно.vyara написа:И на мен. Написах го, ама го изтрих после.4avdar4e написа:На мен това ми изглежда много гадно, даже не перверзно
Гледам само мъже са се обадили...
Ми гадно е ми4avdar4e написа:На мен това ми изглежда много гадно, даже не перверзно
Вий очаквахте пак нещо еротично от мен - да, ама не.
Това снощи ми изкара акъла, като го видях и някак си изпитах перверзно удоволствие от това, че и аз мога да изкарам нечий акъл ако го пусна тук
- Green Light
Аз (кво ми става?) пак за Удхауз се сетих. Как адвоката Хоумър вижда възлюблената му да се целува с един младеж и си вика:- Баси(тва не е по оригинала) целувката, баси чудото! На тоя как не му хлътнаха бузите не знам. Не целувка, ми направо вендуза.Remmivs написа:И на мен не ми хареса.почти безобидна написа:Гадно е, така е. В перверзията все пак някаква еротика има, макар и странна по общопиретите критерии. А това си е гадно.vyara написа:И на мен. Написах го, ама го изтрих после.4avdar4e написа:На мен това ми изглежда много гадно, даже не перверзно
Мдаа. Мъжеядки
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Гадно еesti написа:
Харесва ми само обработката. Искам и аз да мога така:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ELBI написа:О, ако и това ще говори, ако и то трябва да се води на ресторант, да му се подаряват джунджурийки... става мисия невъзможнаesti написа:...
много правилно първо се гледа цената
където работи езикът е такаSemiramis написа:ELBI написа:О, ако и това ще говори, ако и то трябва да се води на ресторант, да му се подаряват джунджурийки... става мисия невъзможнаesti написа:...
много правилно първо се гледа цената
-
Gospod
с малка буква е за да не си придава важност братчедаМЪЖжжж написа:Пак си Му Го написал с малка буква... Еййй...неграмотни хора бре...caliostro написа:забелязал съм че колкото пъти се обърна към господ все идваGospod написа:Не се научихте вие, грешните да пишете името Ми грамотно...caliostro написа:няма ли кой да заключи тази тема господи
Дей ми ключа....
баси![]()
![]()
мнооо съм зле в краснописа маменцето му
вярно е това
Re: Ууууууу!
са като се обажда и на господ за кво да сменям нещата ми кажиRemmivs написа:Пише се Гасподе бе, илитерати сте сите до един!
Нали - още 100 години да ги учиш, няма да се променят тези все същи малки букви:lol:МЪЖжжж написа:Пак си Му Го написал с малка буква... Еййй...неграмотни хора бре...caliostro написа:забелязал съм че колкото пъти се обърна към господ все идваGospod написа:Не се научихте вие, грешните да пишете името Ми грамотно...caliostro написа:няма ли кой да заключи тази тема господи
Дей ми ключа....
баси![]()
![]()