днес на първо класиране щерката я приеха първо желание 9ФЕГ
и съм щастлива, и горда. пък!
Браво на щерка ти! Браво!bead_ написа:и няма "не искам", "не ми се пие", "жега е", "жената ще ме надуши"....

Браво на детето и на майка му!bead_ написа:и няма "не искам", "не ми се пие", "жега е", "жената ще ме надуши"....
ПЪРВО: Честито, Бийд! Знам как си се чувствала.bead_ написа:и няма "не искам", "не ми се пие", "жега е", "жената ще ме надуши"....

Иска да учи испански в бившата ни Руска гимназия.shshtt написа:Фриски, стискаме палци!
Макар че ми е странно, че не иска да се запише там хлапето ти. В математическата ли иска?
Защото разликата между елитните езиковите гимназии е незначителна, доколкото са ми казвали и доколкото имам наблюдения върху деца от немската, английската, испанската и френската - английски учат навсякъде.

на мама си се е метнало дятито, явно!bead_ написа:и няма "не искам", "не ми се пие", "жега е", "жената ще ме надуши"....
Точно в такива моменти човек разбира, че са си заслужавали всичките безсънни нощи, притеснения и нерви.bead_ написа:...
Това трябваше да го изнесеш в отделна тема - скромността не е добродетел, а по-скоро пречи.frisky lioness написа:....
Син ми го приеха във френската ...
Браво на детето!frisky lioness написа:Иска да учи испански в бившата ни Руска гимназия.shshtt написа:Фриски, стискаме палци!
Макар че ми е странно, че не иска да се запише там хлапето ти. В математическата ли иска?
Защото разликата между елитните езиковите гимназии е незначителна, доколкото са ми казвали и доколкото имам наблюдения върху деца от немската, английската, испанската и френската - английски учат навсякъде.
ще се поразместят след второто класиранеfrisky lioness написа:Иска да учи испански в бившата ни Руска гимназия.
bead_ написа:и няма "не искам", "не ми се пие", "жега е", "жената ще ме надуши"....