Ти си избери какво ти пожелавам - а аз ти избрах ей това цвете, стори ми се доста рачешко. Ти ще разбереш защо, но ако трябва, ще тълкувам символи.

ей, вие се изпонаизправарвате да имате рожден ден! честито на амаранта!Мнемозина написа:Честит рожден ден и на теб!![]()
Ти си избери какво ти пожелавам - а аз ти избрах ей това цвете, стори ми се доста рачешко. Ти ще разбереш защо, но ако трябва, ще тълкувам символи.![]()
Амаранта, вместо цветя и пожелания, позволи ми да ти поднеса едно позакъснялоМнемозина написа:Честит рожден ден и на теб!![]()
holi_day написа:Амаранта, вместо цветя и пожелания, позволи ми да ти поднеса едно позакъснялоМнемозина написа:Честит рожден ден и на теб!![]()
извинение. Преди време написах, че пишеш неразбрано. Някак ми се струваше, че все се лепваш преднамерено заядливо за мненията ми...
Та, ку може ти ми подари нещо - прошка и шъ съм доволна наистина.
Шъ вдигнем ли заедно ей тъйназдравица за твоя РД
или шъ си пием поотделно - ей така:
![]()
![]()
за теб:
http://www.youtube.com/watch?v=CIghrxxhQYs
lancelote написа: ... то верно че сте се наръсили раци, та човек да вземе да ви пече на скара!
Начи скаридите ставате като за порция в кръчмата...Мнемозина написа:lancelote написа: ... то верно че сте се наръсили раци, та човек да вземе да ви пече на скара!![]()
Има и още, Почти безобидна също е рак. Фнимавай.

lancelote написа:Начи скаридите ставате като за порция в кръчмата...Мнемозина написа:lancelote написа: ... то верно че сте се наръсили раци, та човек да вземе да ви пече на скара!![]()
За форцепс ли говорим?:shocked::rotfl24:Мнемозина написа:lancelote написа:Начи скаридите ставате като за порция в кръчмата...Мнемозина написа:lancelote написа: ... то верно че сте се наръсили раци, та човек да вземе да ви пече на скара!![]()
Ей сега ще сложа щипките 7-и номер, че е по-сакрален.
Чакай, чакай.lancelote написа:За форцепс ли говорим?:shocked::rotfl24:Мнемозина написа:
Голо самодивско.Мнемозина написа:Чакай, чакай.lancelote написа:За форцепс ли говорим?:shocked::rotfl24:Мнемозина написа:
То ще дойде времето на девите и тогава вече ще ти се извие свят.
Е не ви знам, както се разберете.lancelote написа:Голо самодивско.Мнемозина написа:
Чакай, чакай.
Рак рак, ама свахя!Мнемозина написа:Е не ви знам, както се разберете.lancelote написа:Голо самодивско.Мнемозина написа:
Чакай, чакай.
Аз съм обикновен рак.
Смесените хорА май мъже ги водят. Ако не е така, ще го постановим.lancelote написа:Рак рак, ама свахя!Мнемозина написа: Е не ви знам, както се разберете.
Аз съм обикновен рак.
ЕДИТ Нали свахята води орото!
С Указ на президента или с Хрустовул на Крала?:-)Мнемозина написа:Смесените хорА май мъже ги водят. Ако не е така, ще го постановим.lancelote написа:Рак рак, ама свахя!Мнемозина написа: Е не ви знам, както се разберете.
Аз съм обикновен рак.
ЕДИТ Нали свахята води орото!
Ааа, най-малко с папска була.lancelote написа:С Указ на президента или с Хрустовул на Крала?:-)Мнемозина написа:
Смесените хорА май мъже ги водят. Ако не е така, ще го постановим.
Ей, ще уведомя Бат-батман за опит за гласуване с чужда карта...Мнемозина написа:Ааа, най-малко с папска була.lancelote написа:С Указ на президента или с Хрустовул на Крала?:-)Мнемозина написа:
Смесените хорА май мъже ги водят. Ако не е така, ще го постановим.
Ако не стане, все ще намерим някаква медицинка бележка.
честито на патерици и от мен! наздраве!Амаранта написа:Благодаря за поздравленията и пожеланията!![]()
![]()
Холи, честно казано, олекна ми, като прочетох какво си ми писала - чудех се, какво не е наред. ...
Използвам случая, и аз да помоля за извинение всички, които са се почувствали засегнати от мен по някакъв начин. Щото аз уж не съм злобна и заядлива (е, поне не много:winkw:), пък глей как се получава накрая...