Поводът е - имам си студентка - икономика - днес - първо класиране - СА "Д. А. Ценов" - Свищов.
Наздраве!
стискам палци и за васQuid написа:имаш късмет че съм далечко от теб аз
иначеее ....вълче ехо
са погледнах линка
величко станал ректор
агоп и той у ръководството
малииииииииииииии:blum:
у вторник излизат у нас резултатите:-)
а, да ти е честита!БоЕВ написа:йеденье и пиьенье на тумбак! Барчето днес няма да затваря.
Поводът е - имам си студентка - икономика - днес - първо класиране - СА "Д. А. Ценов" - Свищов.
Наздраве!
йеееееееееее браво! браво на щерка ти!БоЕВ написа:йеденье и пиьенье на тумбак! Барчето днес няма да затваря.
Наздраве!
ей ся баш е момента да обявиш условията за стипендиантите при тебМетаморф написа:айде да учи, че ще ми трябват свестни учени млади хора за работа в моята фирма!
давайте да се хвалим с дечурлигата. кой с каквото. щото после ще има... моят не се е обаждал от 4 месеца, моята не си е идвала в бг от 2 години, внуците ще ги видя за първи път тази коледа, нашите ги виждаме по-често на телевизора, отколкото на живо и пр.Кент написа:ебати с това мога да се похваля само засега
Браво! Честито!БоЕВ написа:
Наздраве!

Ееее, ти нарочно така направи - да хвана чак края на купона!БоЕВ написа:йеденье и пиьенье на тумбак! Барчето днес няма да затваря.
Наздраве!
Че то всичкото това пък според мен никак не пречи на хваленето.bead_ написа:давайте да се хвалим с дечурлигата. кой с каквото. щото после ще има... моят не се е обаждал от 4 месеца, моята не си е идвала в бг от 2 години, внуците ще ги видя за първи път тази коледа, нашите ги виждаме по-често на телевизора, отколкото на живо и пр.Кент написа:ебати с това мога да се похваля само засега
Стискам палци!Quid написа:имаш късмет че съм далечко от теб аз
иначеее ....вълче ехо
са погледнах линка
величко станал ректор
агоп и той у ръководството
малииииииииииииии:blum:
у вторник излизат у нас резултатите:-)
Мерси - ще!Метаморф написа:
а, да ти е честита!
айде да учи, че ще ми трябват свестни учени млади хора за работа в моята фирма!
Благодаря Холи!holi_day написа:
йеееееееееее браво! браво на щерка ти!
супер!
само добри пожелания от мен
Благодаря Бийд!bead_ написа:браво на девойката! попътен вятър в платната!БоЕВ написа:
Наздраве!
Благодаря друже, никак не е малко и твоето похвалване, мойта още плува като брадва.Кент написа:Късмет на академичната младеж, наща кака пък оня ден като БЯХМЕ НА ПАЛТКА НА МОРЕТО преплува 100-тина метра на крол за нищо време, а миналото лято плуваше като брадва ебати с това мога да се похваля само засега
Благодаря!Ън написа:Браво! Честито!БоЕВ написа:
Наздраве!
Няма начин - публикуваха резултатите по никое време - "студентката" тъкмо замина(същата сутрин) за Априлци, сега трябва да се връща скоростно за записването, има на разположение за тая работа само три дни.Мнемозина написа:
Ееее, ти нарочно така направи - да хвана чак края на купона!
Браво на детето, по вода да му върви ученето и всичко след него.
И помежду него.
ией, изтървах яденето и пиенето, но пък много се радвам за васБоЕВ написа:йеденье и пиьенье на тумбак! Барчето днес няма да затваря.
Наздраве!