представям ви някои от моите нови приятели - (между нас няма езикова бариера

Надявам се, да ви харесат, аз ги намирам за бекрайно очарователни и красиви![/img]

А в тази хубавица има много чар - късо тяло и дълги крака, напомня ми на нещо арабско, ще стане страхотен бегач.bibilyana написа:
За да общуваш с природата и животните се иска само едно - да имаш сърце. Снимките показват, че твоето е голямо.bibilyana написа:![]()
Не е труден език, но си иска практика като всеки друг. Преди да замина за Латинска Америка се записах на месец и половина интензивен курс в БГ. Обаче бях толкова преуморена от работа и неспане, изнервена от тичане по документи, че не постигнах значителни резултати. После го учих на място и в движение. Сега ми е любим, но малко по малко го забравям.bibilyana написа:Благодаря ти за приказката, обаче аз още нищо не разбирам от испански, уча, но колкото време имам толкоз... и за това за сега си говоря предимно с конете
Миналата година бях подготвила подробен фоторепортаж за това, как си строят гнездата, как съпрузите носят храна на мътещите си половинки, после бях проследила порастването на патенцата...БоЕВ написа:Stranniche написа:...
Тук пък с голямо удоволствие наблюдавам как се опатват и плават с поколенията си по каналите.
...
Атмосферата беше малко... ъъъ...bibilyana написа: защо?
bibilyana написа:Благодаря ти за приказката, обаче аз още нищо не разбирам от испански, уча, но колкото време имам толкоз... и за това за сега си говоря предимно с конете
хехе - на едната снимка се вижда главата на един бял кон - с него сме най-близки, кръстила съм го Диего, тъй като не успя да ми се представи самичък. Та Диего е толкова любвеобвилен, чак предизвиква ревност във всичко наоколо, натиска се да ме целува.....Мнемозина написа:Чудни приятели са това, само внимавай кой точно испански ще научиш от тях.
Благодаря!