Здраве, щастие, любов и късмет ти пожелавам.
И всичко друго, което си избереш ти.

И от мене!Мнемозина написа:Скоро не си писала в онази тема с ушите и това ми се струва хубаво.
Дано! Ще видим. :)Green Light написа:И от мене!Мнемозина написа:Скоро не си писала в онази тема с ушите и това ми се струва хубаво.
За темата с ушите на мене ми е мъчно, ама щом е добре, добре. Да потъва! Може пък да отвори друга? Щастливия Ханс, примерно?
Голям купон беше с тая Ести. Образ и половина, ма най- готините са си най- чалнати. Никога не и знаеш очите, никога не знаеш можеш ли или не можеш да и кажеш здрасти. Казваш и залягаш, това е начина. ЧРД, Ести! Любов и щастие! И беж зад някой рубеж. Дано си добре и дано си усмихната, мадам!Мнемозина написа:Дано! Ще видим. :)Green Light написа:И от мене!Мнемозина написа:Скоро не си писала в онази тема с ушите и това ми се струва хубаво.
За темата с ушите на мене ми е мъчно, ама щом е добре, добре. Да потъва! Може пък да отвори друга? Щастливия Ханс, примерно?
Жива и здрава да е и Лили.
И Ести бип поздравила, ако можех да разчитам, че ще го прочете с добри очи.
Но никак не съм сигурна, че мога, и затова оставям пожеланията си ненаписани. И при все това - направени.
shshtt написа:ама пък да знаете, че бях сигурна че ще видя честитка като вляза, щото просто не можех да си представя че няма
признавам си, че щях да се натъжа:lol:
благодарско голямо, че ви има и че ме приемате за част от общността
не си падам по рожденните дни, но днешния беше хубав - има хора които ме обичат и жестовете им нямат цена
наздраве за случайността!
Човек не може да разчита на тебе по никакъв начин. Няма те, амнайсе месеца, риш, ама веднъж, един единствен път(след десетки оди на възхвала) да напиша чалнат по твой адрес и ти веднага го фиксираш. Тва на нищо не прилича!esti написа:...
Грийн, защо говориш така, аз съм кротка, мила и добра.......и с цялото ми уважение към теб искам само да те попитам - ти на кого викаш чалнат бе, а??? А???![]()
![]()
...