Днес е на аванта
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Днес е на аванта
Возете се и се дивете! Пуснато е от тази сутрин, а станцията пред университета е най-хубавата! И подлеза го напрайхме неузнаваем. 
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Re: Днес е на аванта
Браво на вас!!Пенчо Заека написа:Возете се и се дивете! Пуснато е от тази сутрин, а станцията пред университета е най-хубавата! И подлеза го напрайхме неузнаваем.
Вчера преджапахме отгоре, щото локви и всичко новичко и блестящо.
Сега чакам да отворят и Била-та в подлеза.
- Света вода ненапита
Пенчо Заека написа:Возете се и се дивете! Пуснато е от тази сутрин, а станцията пред университета е най-хубавата! И подлеза го напрайхме неузнаваем.
инак е супер... за 11 минути стигнах от опълченска до г.м.димитров...
Виж подводницата!
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Мдаа, там май на 20-ти ще цъфне. Хубаво, че бингото се разкара. разкара се и Спартакус, на чието място сега ще е университетската книжарница. Изобщо стана по-цивилизовано.majemela4ka написа:Браво на вас!!Пенчо Заека написа:Возете се и се дивете! Пуснато е от тази сутрин, а станцията пред университета е най-хубавата! И подлеза го напрайхме неузнаваем.
Вчера преджапахме отгоре, щото локви и всичко новичко и блестящо.
Сега чакам да отворят и Била-та в подлеза.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Света вода ненапита
- Green Light
Проблема при работата на руснаците, от моя гледна точка е, че тези хора не зачитат никакви бизнес правила. Това което тук смятаме за корупция, при тях е нормално бизнес правило. Спечелването на конкурс при руски инвеститор е задължително обвързано с това да имаш връзки с приятелите му или с роднините му. Това прави руския бизнес абсолютно непрозрачен и непредсказуем. И ми коства тик и заекване на нервна почва.Метаморф написа:абе, ей! ти не си ли влизал в метрото в Москва или Петроград?!АВе написа:А кой ще го прави? Не дай си боже, руснаци?:?Пенчо Заека написа:Тва не е моя работа. Няма японци да го правят. И няма да е преди 2012
п.п. аман от фанатизирани анти-!!!!!!
- Света вода ненапита
аз пък най-сладките сделки съм правил с руснаци...Green Light написа:Проблема при работата на руснаците, от моя гледна точка е, че тези хора не зачитат никакви бизнес правила. Това което тук смятаме за корупция, при тях е нормално бизнес правило. Спечелването на конкурс при руски инвеститор е задължително обвързано с това да имаш връзки с приятелите му или с роднините му. Това прави руския бизнес абсолютно непрозрачен и непредсказуем. И ми коства тик и заекване на нервна почва.Метаморф написа:абе, ей! ти не си ли влизал в метрото в Москва или Петроград?!АВе написа:А кой ще го прави? Не дай си боже, руснаци?:?Пенчо Заека написа:Тва не е моя работа. Няма японци да го правят. И няма да е преди 2012
Виж подводницата!
Влизал съм и в двете. И съм видял ясно каква е разликата м/у старото и новото строителство.Метаморф написа:абе, ей! ти не си ли влизал в метрото в Москва или Петроград?!АВе написа:А кой ще го прави? Не дай си боже, руснаци?:?Пенчо Заека написа:Тва не е моя работа. Няма японци да го правят. И няма да е преди 2012
Лошото е не само долнопробното качество на изпълнение на поръчките + всякакви измами, но и това, че руснаците са непредвидими като бизнес партньори. Патил съм не веднъж и дваж.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Света вода ненапита
аз пък най-много съм си патил от холандци и англичани... ама не заявявам всеки път, когато се спомене за някой от тази страна, че всичките там са маскари...АВе написа: руснаците са непредвидими като бизнес партньори. Патил съм не веднъж и дваж.
п.п. всъщност най-много съм си патил от български фирми...
Виж подводницата!
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Бе, радвайте се сега, ползвайте го със здраве, а от мен получавате малко подправки от КУХНЯТА!.bead_ написа:ей, зайче, браво на вас! и наздраве!
- majemela4ka
- Обратна връзка:
утре ще го употребимПенчо Заека написа:Бе, радвайте се сега, ползвайте го със здраве, а от мен получавате малко подправки от КУХНЯТА!.bead_ написа:ей, зайче, браво на вас! и наздраве!
чукнахме си среща на плетаческия клуб
на пейките до алпинеума и езерцето, а ако завали мислим да се наместим на трите кръгли метални пейки в подлеза
тъкмо ще се омешаме с празнуващите отриването на Билла-та
и ще споделя мнения от първа ръка дали им е харесало на девойките