Тази година
Тази година
за първи път от 13 есени си нямам ученик! Как си минаха тези 13 годинки... Простаци 
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: Тази година
ELBI написа:за първи път от 13 есени си нямам ученик! Как си минаха тези 13 годинки... Простаци
а аз си мислех как минаха 6 години в училище без особено да ги усетя, как догодина и дъщеря ми ще бъде първолак и ще се завърти бясно колелото и изведнъж и тя ще е 6-ти клас, леле-мале, малко страшничко ми става
от друга страна, ти сега пък с кеф ги гледаш и се гордееш с тях.
няма как, ще се приспособяваме към радостите, които ни се предлагат
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
като ви слушам - минали сте половината - по-тежката. Сега остават 2-3 по-такива години и ... последните години са ... време преди подготовката за абитуриентския бал и избор на какво да се кандидатства. Да - преди 13 години имахме първи учебен ден, водата, здравеца, пожеланията... След това - всяка година го правех. Днес го няма. Малко по-различно усещане от вълнението (за мен де) на най-първия учебен ден на големия, ала усещам май в спомените си онзи въпрос към себе си: "А кога ли ще завършат?" То си стана това лято, но сега - по-точно днес гледам други близки и познати с все още ученици ... обсъждат дрехите, учебниците, класните, новата гимназия/среда... А аз съм стигнал финала на магистралата. Дали ми остава само да се настаня в хотела и почна живота/почивката? Е - имам 2-ма студенти и ще трябва да ги отглеждам още някоя годинка, но някак си е доста различно. Големи - да. Пораснали до пълнолетие - да. Няма да изброявам, кое в мислите ми е "не", защото съм решил да ги оставя те да си натъманят да-тата и не-тата в живота. Навремето родителите ни (щото гледах, че това правеха не само моите) гледаха прекалено от близо "какво трябва" да се направи, "как да си добре" и "кое е добро" за детето, а аз съм ограничил списъка, производен от горните въпроси само до това да са здрави, разумни зад волана и да нямат общо с наркотици и прекралено лоши компании. Е - до колкото може да се въздейства с говор и пример. Толкова е хубав деня - сякаш се улавя вълнението и щастието на толкова много родители. Учениците ... кога се кефят,кога са намръщени за школото, а родителите - най-често се вълнуват толкова много.
Ами разни такива ми ти мисли ми минаха сега.
Ами разни такива ми ти мисли ми минаха сега.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
последните 1-2 години ги пусках метър тези четения... спестявах си род. срещи самМнемозина написа:Е ти пък поне винаги гледаш и от хубавата страна.
Ще ти бъдат спестени родителските срещи например. Четене на правилници и други удоволствия.
- majemela4ka
- Обратна връзка:
ми избачкай си нов:lol:ELBI написа:за първи път от 13 есени си нямам ученик! Как си минаха тези 13 годинки... Простаци
може и учениЧка
Моем и да помогнем на приятели..majemela4ka написа: ми избачкай си нов:lol:
може и учениЧка
Баровец си ти!
Отгледа си ги. А аз днес ресетирах чЕсовника.
Тъкмо сина изкласи...и те ся щерката у 1-ви.
Нема а се пУашим.
- majemela4ka
- Обратна връзка:
ще ти звънна да помагашМЪЖжжж написа:Моем и да помогнем на приятели..majemela4ka написа: ми избачкай си нов:lol:
може и учениЧка
скоро:-)
Честито на първокласничката и на татко й!
Можеmajemela4ka написа:ми избачкай си нов:lol:ELBI написа:за първи път от 13 есени си нямам ученик! Как си минаха тези 13 годинки... Простаци
може и учениЧка
баси младока си. Казват, че годините на човека са възрастта на най-малкото дете + 20-тинаМЪЖжжж написа:Баровец си ти!
Отгледа си ги. А аз днес ресетирах чЕсовника.
Тъкмо сина изкласи...и те ся щерката у 1-ви.
Нема а се пУашим.Още 100-ина години огИн остана.. после ш`е почиваме /в мир
/.