радвам им се
- Глас в пустиня
Re: радвам им се
След някоя и друга годинка ще бъдат само непокорни. Такъв е живота - радвайте се сега, после и радостите, и ядовете са други.bead_ написа:съучениците на дъщеря ми - цивилизовано непокорни
младото си е младо ...bead_ написа:съучениците на дъщеря ми - цивилизовано непокорни
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
защо мислиш така, според мен все повече ще се цивилизоват и ще им бъде трудно да останат непокорни....БоЕВ написа:
След някоя и друга годинка ще бъдат само непокорни
just perfect
невероятни са тези деца! в един момент рафинирано цинични, в другия - наивни. обичайно усмихнати, луди, умни, наперени, амбициозни, добри и красиви всеки по своему... да бях фея-орисница толкова щастие бих им нарекла, ама пусто съм само проклетницаELBI написа:младото си е младо ...bead_ написа:съучениците на дъщеря ми - цивилизовано непокорни
just perfect
- сър Айвънхоу
не е хубаво да се лъже!bead_ написа:ама пусто съм само проклетница
- сър Айвънхоу
bead_ написа:кой го казвасър Айвънхоу написа:
не е хубаво да се лъже!
съвсем е ясно на кого са се метнали...bead_ написа:невероятни са тези деца! в един момент рафинирано цинични, в другия - наивни. обичайно усмихнати, луди, умни, наперени, амбициозни, добри и красиви всеки по своему... да бях фея-орисница толкова щастие бих им нарекла, ама пусто съм само проклетницаELBI написа:младото си е младо ...bead_ написа:съучениците на дъщеря ми - цивилизовано непокорни
и да - мисля, че ще са щастливи. Напипват верния път към живота, щастието...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Да си призная, вече не знам какво точно значи "цивилизовано".bead_ написа:съучениците на дъщеря ми - цивилизовано непокорни
Децата около сина ми виждам, че не са неразумно непокорни.
Че от доста време си говоря с него по друг начин, че аз самата научавам разни неща и някак се успокоявам от това. Светът върви напред...
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Де да знам дали ще се обоснова правилно! Децата са като буен планински поток - трябва да бъдат направлявани в руслото леко и издалеч, останат ли безнадзорни и без контрол, опасността да скъсат дига и да избият в грешна посока е огромна. Колкото и добре да са възпитани, колкото и в цивилизационна среда да живеят, винаги идва момента на "иконоборство" в който рухват всички авторитети и остава само едно отрицание на всекиго и на всичко.bead_ написа:защо мислиш така, според мен все повече ще се цивилизоват и ще им бъде трудно да останат непокорни....БоЕВ написа:
След някоя и друга годинка ще бъдат само непокорни