"Свободата, Санчо..."

Все същите
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Re: "Свободата, Санчо..."

Мнение от bead_ »

това ме разсмя Хората са създадени от Бога различни. Дори онези, които са произлезли от маймуните - и те са произлезли от различни маймуни...

п.п. незнаех, че си в тези сини кръгове
just perfect
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

bead_ написа: п.п. незнаех, че си в тези сини кръгове
:wbee: мооля да не ме обиждаш, аз не съм от никои кръгове, аз съм си най-обикновен квадрат! :blum:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

сър Айвънхоу написа:
bead_ написа: п.п. незнаех, че си в тези сини кръгове
:wbee: мооля да не ме обиждаш, аз не съм от никои кръгове, аз съм си най-обикновен квадрат! :blum:
май написах "незнаех" в смисъл на "учудва ме/странно е/не предполагах, че би...", но може и да не съм го написала.

п.п. квадрат или на квадрат?!
just perfect
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

bead_ написа:
май написах "незнаех" в смисъл на "учудва ме/странно е/не предполагах, че би...", но може и да не съм го написала.

п.п. квадрат или на квадрат?!
определено не съм от никои кръгове, но съм много чувствителен на тема свобода... особено свобода на словото!!!

всъщност правилно те е учудило, не съм от сините, не съм бил и няма да бъда...

п.п. най-обикновен квадрат съм, бе! :blum:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

На мен ми хареса. Прочетох я обаче до примерите с творбите на Шеки и се нервирах. Но ако се абстрахирам от преувеличенията(аз самия много залитам в преувеличения) и аз мисля същото. Още не мога да преживея чернокож вместо негър и ром вместо циганин. Никога няма да разбера защо едните да са обидни, а другите - не.
Айвънхоу, аз бях пуснал тема със същото заглавие, само пунктуацията беше различна. Различен беше и въпроса тогава-"свободата на личността, ако се разглежда като вреда" много интересно кореспондира на тази статия.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Green Light написа: Айвънхоу, аз бях пуснал тема със същото заглавие, само пунктуацията беше различна. Различен беше и въпроса тогава-"свободата на личността, ако се разглежда като вреда" много интересно кореспондира на тази статия.
абе, и на мен ми се стори, че май дублирам заглавие, ама... дойде ми така да го напиша...
да... интересно кореспондират двете теми...
и това е добре...
за свободата трябва да се говори и да се отстоява
Публикувай отговор