малко (отново) за мозъците на жените и мъжете
малко (отново) за мозъците на жените и мъжете
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- snowprincess
Re: малко (отново) за мозъците на жените и мъжете
голямата принцеса е зад гърба ми, да го отварям или не, колко е неприлично нещото, дето си пуснал

- сър Айвънхоу
snowprincess написа:голямата принцеса е зад гърба ми, да го отварям или не, колко е неприлично нещото, дето си пуснал
съвсем си е прилично, но е на инглиш...snowprincess написа:голямата принцеса е зад гърба ми, да го отварям или не, колко е неприлично нещото, дето си пуснал
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
имате си кутийки за всичко нали, а после се мръщите що ние искаме чанта за всеки тоалет?!?!!!!
just perfect
като сме почнали да се смеем, синът ми сега ми пусна това - http://www.vbox7.com/play:cdf8715b
enjoy!
enjoy!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
мръщя се само на датата на извлечението от картата ми... иначе ви обожавамеbead_ написа:
имате си кутийки за всичко нали, а после се мръщите що ние искаме чанта за всеки тоалет?!?!!!!
точно!ELBI написа:мръщя се само на датата на извлечението от картата ми... иначе ви обожаваме
и това са съвсем отделни неща
- snowprincess
трябваше да съм сигурна, че няма да остане шокиранасър Айвънхоу написа:
кога ЕЛБИ е пускал неприлични неща?!
знаеш, че понякога пускаме неща, които не са за очите на малките
виждала съм картинка, където показват мозъка на мъжете какво представлява, всички гънки изглеждаха като двойка, която прави секс

Remmivs написа:точно!ELBI написа:мръщя се само на датата на извлечението от картата ми... иначе ви обожаваме
и това са съвсем отделни неща
just perfect
- Stranniche
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Green Light
- Green Light
Добре! Като дойдеш и вземе да ми се караш за оксимороните, обърни внимание, колко много запетайки, риш, използвам. И много от тях- правилно!Мнемозина написа:Дишай спокойно.Green Light написа:Голям хилеж. Сутринта в понеделник. Сега Мнемозина ще ми каже, че пак оксиморони използвам.
Още не съм дошла.
- сър Айвънхоу
А ако не взема да ти се карам за оксимороните, какво да правя със запетайките?Green Light написа:Добре! Като дойдеш и вземе да ми се караш за оксимороните, обърни внимание, колко много запетайки, риш, използвам. И много от тях- правилно!Мнемозина написа:Дишай спокойно.Green Light написа:Голям хилеж. Сутринта в понеделник. Сега Мнемозина ще ми каже, че пак оксиморони използвам.
Още не съм дошла.
П.П. Обърнала съм внимание. Вярно, много са. Малко повече, отколкото според мен трябва. Но пък ако слагаш по една след всяка дума, процентът на правилно поставените ще е доста по-малък.
Закачам се само, стига с тия запетайки, че взех и аз да се чудя вече... Пък толкова спокойно си пишех преди!
Panta rhei...
Хахахаааа, сбърка, за "врап,че" не си ли чувал? Това преди пет-шест години било писано в една кандидатстудентска работа.АВе написа:Смятам, че за неправомерно поставена запейка трябва да се брои само такава, поставена по средата на думата.Мнемозина написа:Закачам се само, стига с тия запетайки, че взех и аз да се чудя вече... Пък толкова спокойно си пишех преди!
Понеже преди "че" винаги има запетайка.
Panta rhei...
Нема да ми пипаш Грийна!Мнемозина написа:Дишай спокойно.
Още не съм дошла.
Подпис: Достоен дърт дингил
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Ама моля ти се, нищо лошо не смятам да му правя на Грийна, даже запетайките му не смятам да докосвам!АВе написа:Нема да ми пипаш Грийна!Мнемозина написа:Дишай спокойно.
Още не съм дошла.
Подпис: Достоен дърт дингил
Да не говорим за оксимороните му.
П.П. Остави ти дингилите, не ти е толкова крехко детското.
Panta rhei...
- Green Light