ДОКОГА!!!!!!!

Все същите
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Чух го по радиото. Какво да коментирам, идея си нямам.
Глупави хора са това- хората които правят животните агресивни нарочно. Или без да искат. Много, много глупави. От глупост е. Сигурно най- големите зверства и вледеняването на кръвта във вените става заради нечия елементарна глупост. Не може да си играеш с природата на животното, като че ли е нещо безопасно и елементарно. Както има книжка за шофьори, така трябва да има разрешително за отглежднае на животно
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

кошмарни са тия истории!

видяхте ли обаче и в новинарския сайт колко са креативни, хиперлинк на думата "детето", който като посочиш, ти светва реклама на матраци :blink:
в безумно време живеем и това е то
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Green Light написа:Чух го по радиото. Какво да коментирам, идея си нямам.
Глупави хора са това- хората които правят животните агресивни нарочно. Или без да искат. Много, много глупави. От глупост е. Сигурно най- големите зверства и вледеняването на кръвта във вените става заради нечия елементарна глупост. Не може да си играеш с природата на животното, като че ли е нещо безопасно и елементарно. Както има книжка за шофьори, така трябва да има разрешително за отглежднае на животно
Именно - домашните кучета могат да бъдат много по-опасни и агресивни от уличните заради идиотията на собствениците им-"възпитатели".
Ужас, ужас!!! :crying:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: ДОКОГА!!!!!!!

Мнение от frisky lioness »

сър Айвънхоу написа:www.vesti.bg/?tid=40&oid=2516391
:(:crying::evil:

Без коментар
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Отвратителна история!
Имам четири кучета и един от най-големите ми страхове е да не излязат на улицата.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Нямам думи и аз.
Първата ми мисъл беше за нелепостта на нещо такова.
И изобщо не ми дойде на ум, че някой би възпитавал животно в агресивност.
Или просто не е могла да ги възпита? Не знам как е точно, но всякак е нелепо това.
Panta rhei...
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Мнемозина написа: И изобщо не ми дойде на ум, че някой би възпитавал животно в агресивност.
Или просто не е могла да ги възпита? Не знам как е точно, но всякак е нелепо това.
На теб може да не ти идва на ум, защото си свестен човек. Обаче изроди всякакви.
"Възпитават" се така кучетата. С "оправданието" "да си защитавали по този начин господарите".
Злобни господари - злобни кучета.
Иначе не мисля, че изначално на животинките им е заложено в природата да убиват невинни деца.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ужасно е това
ужасно
но аз се питам защо не е имало никой с детето, за да го защити
5 години е твърде малко създанието бедно, за да е оставено само на себе си
ужасно
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Мнемозина написа:Нямам думи и аз.
А всички ли са сигурни, че това са точно НЕЙНИТЕ кучета?
Може и да са са били бездомни...

б@си и държавата сме:evil:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:Нямам думи и аз.
О, пълно е с такива. Да му пази къщата, че са и доволни - колкото по-зло кучето, толкова по-добре - да му мисли тоя, дето дръзне да му навлезе в неприкосновената частна собственост и да оскубе лехата с лука.
Не е виновна държавата, населението е толкова изтрещяло, че се чудя как не сме се избили.
Име време, де. Дет се вика в една реклама - най-доброто предстои. :grin:
Влад

Мнение от Влад »

Ужасно е, разбира се!
Само че, не знам колко още ужас може да изплува покрай това.
Много грозно впечатление ми направи статията в "Сега". Цитат:
Според Милена Стоянова от кметството в село Топчии родителите на момичето имат 5 деца. Семейството е от ромски произход - т. нар. копанари, говорят на румънски език, но изповядват християнството.
Някой може ли да ми обясни, какво общо има произхода на петгодишно дете разкъсано от кучета?
Имали пет деца?!?!? И какво, едно повече/по-малко е без значение, така ли?
Българийо!
annonymus

Мнение от annonymus »

Влад написа:Ужасно е, разбира се!
Само че, не знам колко още ужас може да изплува покрай това.
Много грозно впечатление ми направи статията в "Сега". Цитат:
Според Милена Стоянова от кметството в село Топчии родителите на момичето имат 5 деца. Семейството е от ромски произход - т. нар. копанари, говорят на румънски език, но изповядват християнството.
Някой може ли да ми обясни, какво общо има произхода на петгодишно дете разкъсано от кучета?
Българийо!
Ами какво общо има произхода в заглавия от типа "Роми пребиха пенсионерка, взеха и 30 лева"? Примерно. Щото такива ги има доста начесто.

А в горното се чудя какво общо има и че говорят румънски и каква религия изповядват.
Подбирайте си четивата, само тва мога да кажа.
Аватар
Глас в пустиня

Влад написа:...
Българийо!
Не съм чел статията и така извадено от контекста е направо стряскащо, но "копанарите" са най-низшата и презряна каста дори и сред циганското племе, а "многодетието" (предполагам) е дадено като "оправдание" за родителската немарливост. Ако, хипотетично, прием, че това дете е отишло в гората и е нападнато от див звяр, кой щеше да поеме вината?
Аватар
turist
Обратна връзка:

Мнение от turist »

Ето, ида скоро; и у Мене е наградата, която давам, да отплатя на всекиго, според каквито са делата му.

Аз съм Алфа и Омега, първият и последният, началото и краят.

:drunkard:
annonymus

Мнение от annonymus »

turist написа:Ето, ида скоро; и у Мене е наградата, която давам, да отплатя на всекиго, според каквито са делата му.

Аз съм Алфа и Омега, първият и последният, началото и краят.

:drunkard:
Гражданино, вие сте пиян!

ПС. Ай, ай, не богохулствай. Ако те чуе некое отче?
Влад

Мнение от Влад »

БоЕВ написа:...но "копанарите" са най-низшата и презряна каста дори и сред циганското племе, а "многодетието" (предполагам) е дадено като "оправдание" за родителската немарливост. Ако, хипотетично, прием, че това дете е отишло в гората и е нападнато от див звяр, кой щеше да поеме вината?
Виж, аз ще направя едно признание. Не харесвам циганите. Като чуя циганин, или го заподозра че е такъв, заставам нащрек. Не ми е повод за гордост.
Обаче!
На пет годинки то още не е нито циганче нито българче. То е дете!
И не мога да приема никакви намеци, че това не е важно или че е по-малко важно, защото било с цигански произход!

Евангелие от Матей 18-10:
Внимавайте да не презирате ни едно от тия малките, защото ви казвам, че техните ангели на небесата винаги гледат лицето на Отца Ми, Който е на небесата.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Лошото на тези статии е, че никога не казват цялата истина. Даже този сорт "журналисти" са точно като кучетата: едно като лавне и всичките след него.
Тая, дето е отглеждала кучетата каква е била? Познава ли я някой? Луда? Защитничка на животни? Маниачка не тема кучета? Тероризирана от цигани и отглеждаща кучетата за да се предпази? Отглежда кучета за борба с кучета?
Варианти има много. Жалко само за детето. За него вече всичко е късно.
Наздраве :cool:
Аватар
Глас в пустиня

Влад написа:
БоЕВ написа:...но "копанарите" са най-низшата и презряна каста дори и сред циганското племе, а "многодетието" (предполагам) е дадено като "оправдание" за родителската немарливост. Ако, хипотетично, прием, че това дете е отишло в гората и е нападнато от див звяр, кой щеше да поеме вината?
Виж, аз ще направя едно признание. Не харесвам циганите. Като чуя циганин, или го заподозра че е такъв, заставам нащрек. Не ми е повод за гордост.
Обаче!
На пет годинки то още не е нито циганче нито българче. То е дете!
И не мога да приема никакви намеци, че това не е важно или че е по-малко важно, защото било с цигански произход!

Евангелие от Матей 18-10:
Внимавайте да не презирате ни едно от тия малките, защото ви казвам, че техните ангели на небесата винаги гледат лицето на Отца Ми, Който е на небесата.
Понякога е достатъчно да знаеш етноса на даден човек, за да ти се изясни защо постъпва точно по определен начин.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:
Понякога е достатъчно да знаеш етноса на даден човек, за да ти се изясни защо постъпва точно по определен начин.
това в "Моята борба" ли го прочете?
Аватар
Глас в пустиня

Piqndurnik написа:Лошото на тези статии е, че никога не казват цялата истина.
Чух "новината" още щом "изтече" сутринта по радиото - инфото беше за един единствен пес. Вечерта по ТВ даваха една старица с разграден двор и дузина помиярчета която през сълзи твърдеше, че има в селото човек със своенравен пес който често се движи свободно по сокаците.

Каквато и да е истината - трагедията е на лице.
Аватар
Глас в пустиня

сър Айвънхоу написа:
БоЕВ написа:
това в "Моята борба" ли го прочете?
Твоята борба не съм я чел, но виждам, че е доста хилава.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

ъхъ, затва ли тънеме в ла..а, вечи 600 години
я до кръста, я до гушата, я над главата
заради етноса си от долното течение на Дунава:lol:
и после ко?
??????????????????????????
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Глас в пустиня

Кент написа:
и после ко?
Ти не беше ли от долното течение на Дон? Що береш грижа за нас!
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

БоЕВ написа:
Кент написа:
и после ко?
Ти не беше ли от долното течение на Дон? Що береш грижа за нас!
до Дон не съм ходил уви
верно че съм роден в Русия
ама целия си съзнателен живот
съм го изкарал в България.
С Бълг док за самоличност и служба в БА
колкото е по закон
Фактически, не съм по малко Българин от тебе излиза.
Освен това подозирам, че с обиколките си обхващам малко повече тукашни характери и проблеми. Ако не съм прав корегирай ме. Не ,можи да лежиме върху предишна слава и митове от историята Ни /вечно/
А, преди 20 години като излязохме на пазара, лъснаха сичките ни циреи.
Старателно прикривани от еднаквите робошки и народната милиция:cool:
Не е целесъобразно просто "Крумовата слава" да задрапирва....
"тинейджър наряза съученик на парчета и го погреба в градския парк"
Понимаеш?:cool:
Искам ако може да се отърсим от миналото си
на конекрадци от долното течение на Дунава
много ли искам:cool:
Аватар
Глас в пустиня

Кент написа: Искам ако може да се отърсим от миналото си
В моя народ конекрадци няма! Или не повече отколкото при останалите народи.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

БоЕВ написа:
Кент написа: Искам ако може да се отърсим от миналото си
В моя народ конекрадци няма! Или не повече отколкото при останалите народи.
А, пък в моя има много ... и за съжаление. Ай кажи, че го правят от от мизерия и от неимане на пари.
Огледай се и кажи, да дам ли примери.:-)
Аватар
Глас в пустиня

Кент написа:... да дам ли примери.:-)
На кого?
Влад

Мнение от Влад »

БоЕВ написа:Понякога е достатъчно да знаеш етноса на даден човек, за да ти се изясни защо постъпва точно по определен начин.
Но никога не можеш да си на 100% сигурен! Има и изключения, но ти отмести темата. Хич не ми се иска да си мисля, но най-вероятно е така, в Австрия след депортацията на нашите цигани, какво си мислят хората, само като кажеш "българин". Понеже, сега, ние си знаем, че са цигани, но те там са показвали български лични карти...
Аватар
Глас в пустиня

Влад написа:
БоЕВ написа:Понякога е достатъчно да знаеш етноса на даден човек, за да ти се изясни защо постъпва точно по определен начин.
Но никога не можеш да си на 100% сигурен! Има и изключения, но ти отмести темата. Хич не ми се иска да си мисля, но най-вероятно е така, в Австрия след депортацията на нашите цигани, какво си мислят хората, само като кажеш "българин". Понеже, сега, ние си знаем, че са цигани, но те там са показвали български лични карти...
Овехтели аргументи!
И в Европа-та се научиха да ги различават, не само по цвета, а и по миризмата. Да си чул нещо за погромите над румънски цигани в Италия?
Публикувай отговор