http://swgohome.com/phpBB3/viewtopic.php?f=20&t=396
Тва да не е теста на Христофор Събев?
Шшшт, другарко!pocti_bezobidna написа:
Откъде това секретно инфо, другарю?
Трябваше да и кажеш да си трае, понеже, както и Трейси по-горе, не е права, защото е жена.Green Light написа:Шшшт, другарко!pocti_bezobidna написа:
бе да ти кажа напоследък съм в немилост по отноение на женското присъствие тук, та не ми е излишно да пазя малко поведение. примерно 2, 3 годиниАВе написа:Трябваше да и кажеш да си трае, понеже, както и Трейси по-горе, не е права, защото е жена.Green Light написа:Шшшт, другарко!pocti_bezobidna написа:
Това не е ли вярно, все пак. Ето го скапания Х!Green Light написа:
Very funny, няма що!АВе написа:Трябваше да и кажеш да си трае, понеже, както и Трейси по-горе, не е права, защото е жена.Green Light написа:Шшшт, другарко!pocti_bezobidna написа:
В строг режим на изпълнение на наказанието ли?:winkw:Green Light написа:бе да ти кажа напоследък съм в немилост по отноение на женското присъствие тук, та не ми е излишно да пазя малко поведение. примерно 2, 3 години
Че те всичките са верни!pocti_bezobidna написа:
Това не е ли вярно, все пак. Ето го скапания Х!
Бе, не зная как е във вашия семеен живот, но вкъщи за всичко се оказвам аз виновен, в крайна сметка.pocti_bezobidna написа:Very funny, няма що!
Ей така тръгват клюките, че жената е невярна.Green Light написа:Че те всичките са верни!pocti_bezobidna написа:
Без Трейси, без Трейси! Без нея!
Наш кво. Има една тема на Мнемозина проба, проба. Честитим си първия сняг, глупости, само шси загубиш времето.... Понеже те гледам, че ти е кът.holi_day написа:Ей така тръгват клюките, че жената е невярна.Green Light написа:Че те всичките са верни!pocti_bezobidna написа:
мерсииииGreen Light написа:Наш кво. Има една тема на Мнемозина проба, проба. Честитим си първия сняг, глупости, само шси загубиш времето.... Понеже те гледам, че ти е кът.
Бях си дал ника и паролата на едно момче тука от офиса. Уволнен е вече, да знаеш! Няма да вземе заплата за октомври. И ще върне до юли всичко. Даholi_day написа:мерсииииGreen Light написа:Наш кво. Има една тема на Мнемозина проба, проба. Честитим си първия сняг, глупости, само шси загубиш времето.... Понеже те гледам, че ти е кът.
ей ся шъ й обърна внимание
добре, деGreen Light написа:Бях си дал ника и паролата на едно момче тука от офиса. Уволнен е вече, да знаеш! Няма да вземе заплата за октомври. И ще върне до юли всичко. Да
Бе аз трябва да си тръгвам. Чао!holi_day написа:добре, деGreen Light написа:Бях си дал ника и паролата на едно момче тука от офиса. Уволнен е вече, да знаеш! Няма да вземе заплата за октомври. И ще върне до юли всичко. Да
добре
щом тия средства трябва някой да ги получи...
жертвам се аз
шъ ви отърва от тях
Нали?! Върви доказвай после, че този ти е братовчед!holi_day написа:Ей така тръгват клюките, че жената е невярна.Green Light написа:Че те всичките са верни!pocti_bezobidna написа: