Първа лястовичка, или?...
Първа лястовичка, или?...
Чехия може да излезе от ЕС
Пък ние тука си говоооорим за патриотизъм...
Re: Първа лястовичка, или?...
клаус винаги е бил анти-ес. популист.Влад написа:Чехия може да излезе от ЕС
just perfect
- Green Light
Бе, как ще излезе Чехия от ЕС!? Обидно е че тия като нас и чехите ще сме вечно на опашката, но алтернативата е да седим пред заключена врата. То едните фондове за развитие останаха като свободни пари в целия свят. И сега, нали, чехите ще кажат бе я се махайте оттука с тия свободни пари, ние не ги искаме
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това е щот' ние влезнахме и сега ще разкажем играта на целия ЕСВлад написа:Чехия може да излезе от ЕС

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
"Влизането в сила на Лисабонския договор ще доведе до там Чехия да престане да бъде суверенна държава", каза президентът Клаус на брифинг във вторник след като подписа Лисабонския договор и по този начин сложи край на процеса на ратификация от страните-членки на ЕС.Влад написа:Чехия може да излезе от ЕС
Политиката е нещо, в което никога няма да мога да се ориентирам.
Много е удобно така - подписвам, щото няма как да не подпиша, обаче всъщност не искам, не искам, против съм.
Измиване на ръце му се вика на това...
Panta rhei...
Чакай де!frisky lioness написа:Това е щот' ние влезнахме и сега ще разкажем играта на целия ЕСВлад написа:Чехия може да излезе от ЕС
Пък ние тука си говоооорим за патриотизъм...:rotfl24:
Първо влязохме в НАТО.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Анджък де:winkw:Мнемозина написа:Чакай де!frisky lioness написа:Това е щот' ние влезнахме и сега ще разкажем играта на целия ЕСВлад написа:Чехия може да излезе от ЕС
Пък ние тука си говоооорим за патриотизъм...:rotfl24:
Първо влязохме в НАТО.
преди това да не споменаваме СИВ и Варшавския договор

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Явор Митев
- Обратна връзка:
- Глас в пустиня
Една лястовица пролет не прави е казал един народ с повече от 1 300 години история.
Не разбирам изблика ти на радост! Може би ЕС трябва да се разпадне и всички бивши соц страни да се завърнат засрамени в сферата на влияние на Русия...или още по-добре цяла Европа да стане руска (
)...?
Може би в ЕС ни е ограничен суверенитета и би трябвало да молим коленопреклонно да станем 16-та република...опс, пардон, задунайская губерния ! Обаче има една дребна подробност руснаците никога и на никого не са зачитали суверенитета, както го и доказват непрекъснато:
www.vesti.bg/?tid=40&oid=2548731
Не разбирам изблика ти на радост! Може би ЕС трябва да се разпадне и всички бивши соц страни да се завърнат засрамени в сферата на влияние на Русия...или още по-добре цяла Европа да стане руска (
Може би в ЕС ни е ограничен суверенитета и би трябвало да молим коленопреклонно да станем 16-та република...опс, пардон, задунайская губерния ! Обаче има една дребна подробност руснаците никога и на никого не са зачитали суверенитета, както го и доказват непрекъснато:
www.vesti.bg/?tid=40&oid=2548731
Мерсим викам аз на такава перспектива!Руски спецотряд нахлу в наш имот в Москва
Българският консул Никола Панайотов е пристигнал на място,
за да изясни случая. От посолството коментират, че дори да се разследва сериозно престъпление, консулът би трябвало да бъде уведомен предварително за подобни действия.
Жилищните сгради в най-скъпия български имот в руската столица са предназначени за домове на български бизнесмени и граждани.
Посолството ни е изразило устен протест до руското външно министерство, тъй като навлизането на територията на центъра става в нарушение на Виенската конвенция за дипломатическите отношения.
Според конвенцията в сгради с дипломатически статут представители на властта на съответната държава могат да влизат само с разрешение на посланика.
Пак се опитват да се правят на бунтари. Трябва да си пазят реномето, все пак.
Нито са кой знае колко богата държава, че да могат да си го позволят, нито пък са сила някаква. За да излязат им трябва яко гръбче, което освен от Либия
не виждам от къде ще изнамерят. Инак са загинали.
Нито са кой знае колко богата държава, че да могат да си го позволят, нито пък са сила някаква. За да излязат им трябва яко гръбче, което освен от Либия
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
За теб пред България няма друг път, освен да е в сферата на нечие влияние, така ли?БоЕВ написа:...всички бивши соц страни да се завърнат засрамени в сферата на влияние на Русия...
Този път няма да се хабя да ти обяснявам.
Ти си ми лепнал етикета, и си ме четеш според него. Ако това те интересува, и по-грозни неща съм виждал от такива етикетолепящи.
Сега например, ако аз трябваше да ти лепя етикет, трябваше да те нарека "комунист", защото, нали, за комунистите имаше "врагове" по подразбиране.
Цитата дето си го дал... ами първо не си прочел докрая, и второ ... не ти ли минава през ума, че например може да съм бил там и да съм видял как точно се случиха нещата?
Мнемо, дали е измиване или с една буква разлика - извиване на ръце, мисля не е особено важно. Аз също не претендирам да я разбирам особено добре политиката. Но все ми се струва (именно от патриотична гледна точка) малко по-достойна позиция от, например нашата. Чувала ли си как ни наричат в ЕС (освен най-крадливите и най-корумпираните)? "Йесмени". На мен пък ми е обидно.
- сър Айвънхоу
що, бе? рашъните винаги са готови да застанат зад чешките братя... ако трябва с танкове в Прага, ако трябва по друг начин...maggot написа:Пак се опитват да се правят на бунтари. Трябва да си пазят реномето, все пак.
Нито са кой знае колко богата държава, че да могат да си го позволят, нито пък са сила някаква. За да излязат им трябва яко гръбче, което освен от Либияне виждам от къде ще изнамерят. Инак са загинали.
Политиката май е нещо, в което "достойната позиция" може да бъде само изиграна за пред хората. Театър.Влад написа:
Мнемо, дали е измиване или с една буква разлика - извиване на ръце, мисля не е особено важно. Аз също не претендирам да я разбирам особено добре политиката. Но все ми се струва (именно от патриотична гледна точка) малко по-достойна позиция от, например нашата. Чувала ли си как ни наричат в ЕС (освен най-крадливите и най-корумпираните)? "Йесмени". На мен пък ми е обидно.
Вярно, ние и това не правим.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Дай ми пример за просперираща държава която води "независима" политика?Влад написа:За теб пред България няма друг път, освен да е в сферата на нечие влияние, така ли?БоЕВ написа:...всички бивши соц страни да се завърнат засрамени в сферата на влияние на Русия...Ееех, патриоте!
Този път няма да се хабя да ти обяснявам.
Ти си ми лепнал етикета, и си ме четеш според него. Ако това те интересува, и по-грозни неща съм виждал от такива етикетолепящи.
Сега например, ако аз трябваше да ти лепя етикет, трябваше да те нарека "комунист", защото, нали, за комунистите имаше "врагове" по подразбиране.
Цитата дето си го дал... ами първо не си прочел докрая, и второ ... не ти ли минава през ума, че например може да съм бил там и да съм видял как точно се случиха нещата?
В тая тема етикетите ги лепиш ти!
Няма нищо достойно в позицията на чехите, на всички им е ясно, че им е вътре, а това ,че си връткат задниците е само заради собственият им кеф - курвенско.