какъвто го видях
без корекции

Нещо ми се заяждаш ти!Green Light написа:Иска ти се! Самичка ще си викаш наздраве и до дъно, риш.
А може смисъла на живота да е това. 42.holi_day написа: Нещо ми се заяждаш ти!![]()
и се ено и също ми разправяш
то, че бързо забравям известно е, ама...
трябва ли да стане ясно, че чувство за вина не съм придобила когато вероятно е трябвало
яко:-) мерси змейjazz написа:мелбърн
какъвто го видях
без корекции
даGreen Light написа:А може смисъла на живота да е това. 42.
ъхъ ама без точка,А може смисъла на живота да е това. 42.
ако си взел от онези куфарчета вълшебни да си мръдналМЪЖжжж написа:Как не избегах и аз 90-тте години... Имах 3 пъти повече точки за новозеландски паспорт от необходимото. Оставаше да платя 54 лири някъде из сръбско..щот там им беше най-близкото консулство. И после..безвизов режим за целия свят. Да, ама не. Семейство... бабина ти ярина. Те ся битовизми и липса на всичко за квот си се борил.
Иначе..благодаря и аз за разходката вместо мен из тези краища!
кат резнеш бившия ссср до Урал - да,но иначе си остава по-малък континент ;)jazz написа:в същност е доста по-голяма
от колкото аз предполагах
http://www.freepchelp.co.uk/forum/off-t ... urope.html
кат не знаеш - кви ги пишешRemmivs написа:бе азия, европа
няма такова животно бе
само политически
а гренландия що не е континент като площта и е май по-голяма от тази на австралия
м
щото била от американските или какви бяха там канадски плочи
ми то и мадагаскар не е от африканската ма е остров, не континент
нищо не знаем за Гея
само си фантазираме
PS
не, не е по-голяма, но въпросът си остава
а, да
не само е евразия (по суша, ако броим тектоничните плочи са три континента, европа, азия и индия) ами е афроевразия щото сме свързани по суша
бе
защо ги плещя тия и аз не знам
откачил съм, но не съм сигурен, че скоро ще закача отново, уви
сега рийшли що трябва да гледаме само хубаво вино и ... качествени мачове. Макар чеи в странство съдиите подпират разни несправедливо...Remmivs написа:това па с океаните и моретата е още по-разводнено и мътно