Пожелания!
- Green Light
Пожелания!
Ако се чудите как да зарадвате любимия, можете да научите някое стихюе наизуст и довечера когато той се върне морен от бач да му го изрецитирате:
От липите падат круши,
там се любят двама души,
ако ме обичаш още,
ще ти купя шоколад.
Това върви при хора, които обичат шоколад. Ако мрази сладко винаги можете да му кажете:
Най обичам задни прашки,
водят до екстаз юнашки!
То си има алгоритъм,
... ме дорде преритам!
Момчета не мислете че съм ви забравил, има и за вас. Аз лично мисля, веднага да се обадя по телефона на Бейби и да и кажа Божичко, каква си била,
ти си истинска кобила.
Как те яздя само мила,
стига вече, нямам сила.
Много ще се зарадва.
Вие си мислите че това е майтап, но грешите, не! Това е сайт със съвети, поезия и както е видно- пожелания
http://pojelaniqta.hit.bg/veseli.html
От липите падат круши,
там се любят двама души,
ако ме обичаш още,
ще ти купя шоколад.
Това върви при хора, които обичат шоколад. Ако мрази сладко винаги можете да му кажете:
Най обичам задни прашки,
водят до екстаз юнашки!
То си има алгоритъм,
... ме дорде преритам!
Момчета не мислете че съм ви забравил, има и за вас. Аз лично мисля, веднага да се обадя по телефона на Бейби и да и кажа Божичко, каква си била,
ти си истинска кобила.
Как те яздя само мила,
стига вече, нямам сила.
Много ще се зарадва.
Вие си мислите че това е майтап, но грешите, не! Това е сайт със съвети, поезия и както е видно- пожелания
Re: Пожелания!
Тези пожелания най-много да повишат търсенето на позабравените...точилки. 
Как пък пак ме изпревари! Не можах да отбележа завръщането си с гръм и трясък:evil:holi_day написа:Тези пожелания най-много да повишат търсенето на позабравените...точилки.
Мъж ми се връща евентуално утре, така че ще се посветя на учене наизуст и изразителна рецитация!Green Light написа:Ако се чудите как да зарадвате любимия, можете да научите някое стихюе наизуст и довечера когато той се върне морен от бач да му го изрецитирате:
От липите падат круши,
там се любят двама души,
ако ме обичаш още,
ще ти купя шоколад.
Ма да знайш, няма бейби, няма мейби, ако рачи да ма изфърли - ща спа у вас на първо време, щото у мамини стана тясно!
anhela написа:Как пък пак ме изпревари! Не можах да отбележа завръщането си с гръм и трясък:evil:holi_day написа:Тези пожелания най-много да повишат търсенето на позабравените...точилки.
Здрасти - без гръм и трясък, вярно, но пък с удоволствие.
Panta rhei...
Сега ще се изпляскам "сериозно" и съвсем сериозно по една тема, па да видим - може и да има и гръм и трясък!Мнемозина написа:anhela написа:Как пък пак ме изпревари! Не можах да отбележа завръщането си с гръм и трясък:evil:holi_day написа:Тези пожелания най-много да повишат търсенето на позабравените...точилки.:lol::lol:
Мерси за посрещането, апропо!:-)
Играя си шах днес / баси и мазохиста съм станал/ в ПЛЕЙОК.КОМ и некъф ми чати на енглиш. Аз, естествено, тоя език го мразйъ, щот не го знамGreen Light написа:Ако се чудите как да зарадвате любимия, можете да научите някое стихюе наизуст и довечера когато той се върне морен от бач да му го изрецитирате:
От липите падат круши,
там се любят двама души,
ако ме обичаш още,
ще ти купя шоколад.
Най обичам задни прашки,
водят до екстаз юнашки!
То си има алгоритъм,
... ме дорде преритам!
ти си истинска кобила.
Как те яздя само мила,
стига вече, нямам сила.
Много ще се зарадва.
Викаше ми:
Ангелееееееееееее!!! /с фалцет/
За единица не знаеш! Ама, айде, от мен да мине- ще ти пиша две!!!
Та тоя ще ми пише на френски, ама ха... Пълно пренебрежение!
И по някое време обърна на руски. Аз вече разбирам, ама нали- обиден го играя и си трая.
Тоя ме пита:
-Ты откуда?
И аз:
-От Пловдив
А той:
- Оооо, българин!
А аз:
Та си поприказвахме...
Той на чист бълтгарски ми пише "Аз съм преводач"
Бачка във Ванкувър и е чех. Превежда от пет езика на английски.
И беше много горд, че се е разбрал с мен.
Обаче българският му куцаше леко.
Май беше извън тези пет езика, на които превежда...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

голям си късметлия:-)Та си поприказвахме...
аз само с мадами
се запознавам
по нета ибаси:blink:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
[/quote]Кент написа:голям си късметлия:-)Та си поприказвахме...
аз само с мадами
се запознавам
барем френски знаят ли тез мадами или на езика на 10 пръста са разбирате?
голям си късметлия:-)
аз само с мадами
се запознавам
[/quote][/quote]
барем френски знаят ли тез мадами или на езика на 10 пръста са разбирате?[/quote]
сичко знаят и могат:-)
аз само с мадами
се запознавам
барем френски знаят ли тез мадами или на езика на 10 пръста са разбирате?[/quote]
сичко знаят и могат:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
то твоето връщане ли е, ку пак е за малко?!anhela написа:Как пък пак ме изпревари! Не можах да отбележа завръщането си с гръм и трясък:evil:holi_day написа:Тези пожелания най-много да повишат търсенето на позабравените...точилки.
Ън написа: Играя си шах днес / баси и мазохиста съм станал/ в ПЛЕЙОК.КОМ и некъф ми чати на енглиш. Аз, естествено, тоя език го мразйъ, щот не го знами запазвам ледено спокойствие...
...
Последно промяна от Мнемозина на 12.11.09, 20:41, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Не чакай да ти отговори! Отиде да се подготвя за утре. За евентуалното посрещане.Мнемозина написа:anhela написа:Как пък пак ме изпревари! Не можах да отбележа завръщането си с гръм и трясък:evil::lol::lol:
Наиш ли какво чудо шъ е да се пудготви в козметичен, еротичен
опознавателен интернет туризъмМнемозина написа:На това вече игра на шах ли му викат?
Последно промяна от holi_day на 12.11.09, 20:44, променено общо 1 път.
Ама тя вече ми отговори.holi_day написа:Не чакай да ти отговори! Отиде да се подготвя за утре. За евентуалното посрещане.Мнемозина написа:anhela написа:Как пък пак ме изпревари! Не можах да отбележа завръщането си с гръм и трясък:evil::lol::lol:
Наиш ли какво чудо шъ е да се пудготви в козметичен, еротичени кулинарен ъспект
Аз за литературен аспект видях, за тия другите нищо не каза Анхелка.
Panta rhei...
един дух броди из европата опс... из 3о4оту,Мнемозина написа:Ама тя вече ми отговори.
това е призракът на комунизъмъ опссс... анхелааааа
Обаче пък какъв обилен диалог се офрорми на Анхелин гръб...holi_day написа:един дух броди из европата опс... из 3о4оту,Мнемозина написа:Ама тя вече ми отговори.
Panta rhei...
завръщането си е завръщане! малко, много - колкото толкоз!holi_day написа:то твоето връщане ли е, ку пак е за малко?!anhela написа:Как пък пак ме изпревари! Не можах да отбележа завръщането си с гръм и трясък:evil:holi_day написа:Тези пожелания най-много да повишат търсенето на позабравените...точилки.:blum:
Само имайте предвид, че съм с доказана скенерски дискова херния, че ако пак се сецна, дупетата ви да са яки!:blum:Мнемозина написа:Обаче пък какъв обилен диалог се офрорми на Анхелин гръб...holi_day написа:един дух броди из европата опс... из 3о4оту,Мнемозина написа:Ама тя вече ми отговори.
Последно промяна от anhela на 12.11.09, 21:07, променено общо 1 път.
anhela написа:Оле майко!Мнемозина написа:Само имайте предвид, че съм с доказана скенерски дискова херния, че ако пак се сещна, дупетата ви да са яки!:blum:holi_day написа:
Обаче пък какъв обилен диалог се офрорми на Анхелин гръб...
Невинна съм, тя Холи сама си говореше, дааа...
Panta rhei...
Само имайте предвид, че съм с доказана скенерски дискова херния, че ако пак се сещна, дупетата ви да са яки!:blum:[/quote]
Е ти пък, за яки дупета доказателствени средства и доказателства лесно ли се намират:-)
Е ти пък, за яки дупета доказателствени средства и доказателства лесно ли се намират:-)
[/quote]Кент написа:голям си късметлия:-)Та си поприказвахме...
аз само с мадами
се запознавам
Иииих, начиииии...Е, са те мразим мноо, да знайШ!!!
Аз писал ли съм някъде бе, серсемино, къф е пола на тоя чех- преводач?!
Наздраве!

Е ти пък, за яки дупета доказателствени средства и доказателства лесно ли се намират:-)[/quote]Евридика написа:Само имайте предвид, че съм с доказана скенерски дискова херния, че ако пак се сещна, дупетата ви да са яки!:blum:
То аз такова - в добрия смисъл на думата, де!
между мненията - леки разходки до терасата; до кухнята (да не се разбира до хладилника); до килера и т.н.anhela написа:Само имайте предвид, че съм с доказана скенерски дискова херния, че ако пак се сецна, дупетата ви да са яки!:blum:Мнемозина написа:Обаче пък какъв обилен диалог се офрорми на Анхелин гръб...holi_day написа:един дух броди из европата опс... из 3о4оту,Мнемозина написа:Ама тя вече ми отговори.
никъде не съм чела, че става въпрос за няколко годишни раз_одчици
ае сегаanhela написа:завръщането си е завръщане! малко, много - колкото толкоз!holi_day написа:то твоето връщане ли е, ку пак е за малко?!:blum:
на краставичар - краставици
имаме опит в теа работички
а който няма килер направо до и т.н. ли се разхожда?holi_day написа: между мненията - леки разходки до терасата; до кухнята (да не се разбира до хладилника); до килера и т.н.зная, че това се препоръчва
никъде не съм чела, че става въпрос за няколко годишни раз_одчици
anhela написа:а който няма килер направо до и т.н. ли се разхожда?
разгеле
познахтъ!
досега съмнения ли те изяждаха:Pholi_day написа:anhela написа:а който няма килер направо до и т.н. ли се разхожда?
![]()
:rotfl24:
![]()
разгеле
познахтъ!
ми, къ мислиш ти?!anhela написа:досега съмнения ли те изяждаха:P
(би казал Краси Радков)
не
радвам ти се
аз гледам да не мислъ, щото отнема енергияholi_day написа:ми, къ мислиш ти?!anhela написа:досега съмнения ли те изяждаха:P![]()
(би казал Краси Радков)
не
радвам ти се
Аз играя, а те чатят и играят... Баси!Мнемозина написа:Ън написа: Играя си шах днес / баси и мазохиста съм станал/ в ПЛЕЙОК.КОМ и некъф ми чати на енглиш. Аз, естествено, тоя език го мразйъ, щот не го знами запазвам ледено спокойствие...
...
Май беше извън тези пет езика, на които превежда...На това вече игра на шах ли му викат?
Големия син като седне на маса и почва да чати-тропа с пръсти по масата се едно е клавиатура. Откачена работа...
То и тук вече човек да поседи и помълчи не може- се някой нещо ще му напише...

а как са шведите-шахматисти?Ън написа:То и тук вече човек да поседи и помълчи не може- се някой нещо ще му напише...
някакви проучвания по въпроса?
има ли такива?holi_day написа:а как са шведите-шахматисти?Ън написа:То и тук вече човек да поседи и помълчи не може- се някой нещо ще му напише...
някакви проучвания по въпроса?
не зная
затова питам
затова питам
то и аз сде чудя, щото тая дъска някак не се връзва с шведскта масаholi_day написа:не зная
затова питам
Да бе, гледай какви хора се навъдиха - нещо не пишеш, пък те ти и отговарят.Ън написа:
Аз играя, а те чатят и играят... Баси!
Големия син като седне на маса и почва да чати-тропа с пръсти по масата се едно е клавиатура. Откачена работа...
То и тук вече човек да поседи и помълчи не може- се някой нещо ще му напише...
Ужас, ужас...
Това е, няма усамотение в наши дни.
Аз така на телевизора се ядосвам.
Panta rhei...
Мнемозина написа:Не се ядосвай, то телевизорът е неодушевен предмет:blum:Ън написа:
Нямам му вяра аз!anhela написа:Не се ядосвай, то телевизорът е неодушевен предмет:blum:Мнемозина написа:
Panta rhei...