Малко за глобалното затопляне и глобалните лъжи...
- сър Айвънхоу
Малко за глобалното затопляне и глобалните лъжи...
мнение на бг учен
малко обобщение за престъпниците (има предостатъчно линкове на любимия ви инглиш)
и още малко...
малко обобщение за престъпниците (има предостатъчно линкове на любимия ви инглиш)
и още малко...
На мен това ми изглежда смислено, и изобщо си е логично тия цикли да са по-големи. И по-рано съм срещала такива теории, но понеже идват май от Русия, нещо не се пласират.
Което не значи, че ние антропосите не правим глупости спрямо планетата си.
Много са любопитни връзките между политиката и науката освен това.
Което не значи, че ние антропосите не правим глупости спрямо планетата си.
Много са любопитни връзките между политиката и науката освен това.
Panta rhei...
- Green Light
Супер интересно и благодаря, Айвъне! Дано българските журналисти не залитнат в другата посока, сега. Като например че всяка еко инициатива или еко заплаха са глупост и няма нищо такова. Проблеми в природата има. Има много проблеми, които са причинени от човека и той не може да се справи с тях, само трябва да чака(като оловото освободено от оловния бензин или фреоните унищожаващи озона) има такива, които не са причинени от човека, но той може да се справи с тях, като намаляването на питейната вода, глада и сушата.
А има и такива в които той е непричом. Просто в климатичните промени, според мен, човека има много по- малка заслуга, отколкото се смята. И настоящите екологични мерки са ненужни и вредни. Намаляването на парниковите газове е скъпо, убийствено за икономиката и НЕНУЖНО. Други мерки за други проблеми ТРЯБВА да се вземат.
А има и такива в които той е непричом. Просто в климатичните промени, според мен, човека има много по- малка заслуга, отколкото се смята. И настоящите екологични мерки са ненужни и вредни. Намаляването на парниковите газове е скъпо, убийствено за икономиката и НЕНУЖНО. Други мерки за други проблеми ТРЯБВА да се вземат.
- сър Айвънхоу
Green Light написа:Супер интересно и благодаря, Айвъне! Дано българските журналисти не залитнат в другата посока, сега. Като например че всяка еко инициатива или еко заплаха са глупост и няма нищо такова. Проблеми в природата има. Има много проблеми, които са причинени от човека и той не може да се справи с тях, само трябва да чака(като оловото освободено от оловния бензин или фреоните унищожаващи озона) има такива, които не са причинени от човека, но той може да се справи с тях, като намаляването на питейната вода, глада и сушата.
- сър Айвънхоу
Май само Гриина се подвежда по мултиплицираните вопли на журналята и манипулативните новини за глобални катастрофи.
Сигурно щото не е чел все още "Състояние на страх" на Майкъл Крайтън. Нито е отделил време да изгледа "Духът на времето".
Все още може да се поправи.
Ма това е щот не пие достатъчно.
Еле па в компания на 3о4овци. И все води Бейби да ни разсейва от решаването на глобалните предизвикателства.

Сигурно щото не е чел все още "Състояние на страх" на Майкъл Крайтън. Нито е отделил време да изгледа "Духът на времето".
Ма това е щот не пие достатъчно.
- сър Айвънхоу
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Малко за глобалното затопляне и глобалните лъжи...
Цикли имасър Айвънхоу написа:мнение на бг учен
и още малко...
това си е факт
ама писаниците на тоя бг учен хич не ме устройват....
Не ме кефи мен студ
Глобалното затопляне ПО ми е по сърце, а и по джоб
По-малко топло-топла вода, топло на стаите
по-малко дрешки
по-малко обувки
и съвсем никакви ботушки:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
Re: Малко за глобалното затопляне и глобалните лъжи...
е, ча сега се фанахте за косите с перличката...frisky lioness написа: и съвсем никакви ботушки:winkw:
- Green Light
Бейби може би разсейва вас, но мен ме концентрира.МЪЖжжж написа:Май само Гриина се подвежда по мултиплицираните вопли на журналята и манипулативните новини за глобални катастрофи.
Ма това е щот не пие достатъчно.Еле па в компания на 3о4овци. И все води Бейби да ни разсейва от решаването на глобалните предизвикателства.
Иначе се подвеждах по новините докато ги казваше Мира Добрева. Оттогава спикерките не вдъхват тва доверие.