за който се интересува...
за който се интересува...
just perfect
bead_ написа:все пак е по-добре да го знаем. дребните така или иначе са го набаралиlatrevw написа:гледах го този сайт малко преди НГ и честно казано му се ядосах
а се разпространява лавинообразно и скоро децата просто ще преписват задачите от там
това нещо се разпространява по мейла, идва като предложение. и не мисля, че дребните са го набрали, някой по-големичък ще е. дано не го срещам:evil:
направи разлика между този сайт и онзи по БЕЛ, който Айвъна беше пуснал преди време, онзи те подпомага докато учиш, а тук - готовите решения...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Green Light
Бе има файда! По- хубаво да преписва, отколкото да ходи без домашно. Преписването учи.
... ако съвсем не е отишъл коня в реката, де.
На мен лично ще ми бъде от полза тоя сайт. Не мисля, че ще светна всички задачи за които ме попитат. Терминато 1 е 4ти клас и вече почвам ъъъ, айде след малко ще ти отговоря, бе я си виж в тетрадката за работа в клас, уморен съм, баш сега ли намери да ме питаш, ... и най- любимо от всички: питай майка си, бе!
... ако съвсем не е отишъл коня в реката, де.
На мен лично ще ми бъде от полза тоя сайт. Не мисля, че ще светна всички задачи за които ме попитат. Терминато 1 е 4ти клас и вече почвам ъъъ, айде след малко ще ти отговоря, бе я си виж в тетрадката за работа в клас, уморен съм, баш сега ли намери да ме питаш, ... и най- любимо от всички: питай майка си, бе!
Уф, и тая тема чака мен да я коментиргам.
Абе спрете се бе хора. Още не съм сколасал ЧъНъГъ да кажа
Набързо - тоя сайт е пълна глупост. Що направо не им дават на децата учебниците и тетрадките с попълнени решения? Да се не мъчат - само да ги занесат на молядру...госпожата и да си земат дипломата. Тъй де
Набързо - тоя сайт е пълна глупост. Що направо не им дават на децата учебниците и тетрадките с попълнени решения? Да се не мъчат - само да ги занесат на молядру...госпожата и да си земат дипломата. Тъй де
- сър Айвънхоу
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- сър Айвънхоу
Не мога. Особено за дядо коледа. Как иначе ще вярват природните ми бедствия ако аз се съмнявам? Па дори и от гардероба да излезе - нищо не става без жертвиbead_ написа:време е да престанеш да вярваш на това, което пишеGaspode написа:
Пише, че има
и на дядо коледа същоособено, ако вместо от комина се появи от гардероба /справка: една съседна тема/
ПП. Мнооо са ми смешни начи. Природните бедствия тва. Малкия още вярва. Големия уж го разубеждава, ама с едно наум - ами ако все пак има и ся, като кажа, че няма, земе та се обиди и не ми донесе подарък
А най-вероятно и двамата знаят кой купува и къде ги крие, ама за да не ни трошат хатъра и да ни развалят удоволствието се правят на тапи...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А ти потърси ли?Gaspode написа:Пише, че има:frisky lioness написа:Няма задачи за 8-ми клас:mad:
На тази възраст децата имат най-много нужда от такива местарешенията на всички задачи в учебниците от 5 до 12 клас,

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Е аре па ся. Принципно не ми харесва сайта, няма и да търся в него. Ама хаfrisky lioness написа:А ти потърси ли?Gaspode написа:Пише, че има:frisky lioness написа:Няма задачи за 8-ми клас:mad:
На тази възраст децата имат най-много нужда от такива местарешенията на всички задачи в учебниците от 5 до 12 клас,
Ку нещо те мъчи по-добре давай тук - таман ще си поразмърдаме мозъците малко...
Gaspode написа:Уф, и тая тема чака мен да я коментиргам.
трябваше рег и някой лев да искат за пароли
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мен- неGaspode написа:Е аре па ся. Принципно не ми харесва сайта, няма и да търся в него. Ама хаfrisky lioness написа:А ти потърси ли?Gaspode написа:Пише, че има:frisky lioness написа:Няма задачи за 8-ми клас:mad:
Ку нещо те мъчи по-добре давай тук - таман ще си поразмърдаме мозъците малко...
ама съм за принципите

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу