малко се пие
- Green Light
Re: малко се пие
Това дава отговор на въпроса защо все ми се струва че пия недостатъчно и малко, а глава си ме боли по много и често.bead_ написа:в тая държава
..
- сър Айвънхоу
ти гледай да не те затворят и тебе в залата за заседания!Green Light написа:Това дава отговор на въпроса защо все ми се струва че пия недостатъчно и малко, а глава си ме боли по много и често.bead_ написа:в тая държава
..
Бирата е вредна, да живей виното:blum:
Той от солидарност пие със служителите. Затова го боли глава.сър Айвънхоу написа:ти гледай да не те затворят и тебе в залата за заседания!Green Light написа:Това дава отговор на въпроса защо все ми се струва че пия недостатъчно и малко, а глава си ме боли по много и често.bead_ написа:в тая държава
..
- Green Light
Само ми дай доказателства, начи! Техната кожа, знам си че пият, ама не мога да ги хвана. Ще изтраскам точно толкова глоби, че да изкарам за ските.pocti_bezobidna написа: Той от солидарност пие със служителите. Затова го боли глава.Признай си, Зелени!
Тука съм разграфил една бутилка 100 гайди, обаче не помръдва 6ти месец.
Не знам как го правят, неестествено е да са все трезви, при положение че съм забранил пиенето.
- Green Light
"Кого да затворят? Мен? Моята безсмъртна душа?!" Освен тва вътре има интернетсър Айвънхоу написа:
ти гледай да не те затворят и тебе в залата за заседания!
Дали не подменят бутилката?Green Light написа:Само ми дай доказателства, начи! Техната кожа, знам си че пият, ама не мога да ги хвана. Ще изтраскам точно толкова глоби, че да изкарам за ските.pocti_bezobidna написа: Той от солидарност пие със служителите. Затова го боли глава.Признай си, Зелени!
Не знам как го правят, неестествено е да са все трезви, при положение че съм забранил пиенето.
Грийни, според мен шикалкавиш. Ето как мисля, че стоят нещата - те те отвличат и се затваряте в заседателната зала. Преговаряте за заплати и от дума на дума - сутрин те били глава. Ще вземат да ти спретнат някой преврат с тия глоби, докато си джиткаш из Алпите.
А бутилката къде е? Това е по-важно.Green Light написа:"Кого да затворят? Мен? Моята безсмъртна душа?!" Освен тва вътре има интернетсър Айвънхоу написа:
ти гледай да не те затворят и тебе в залата за заседания!
Много е непредставително да направиш барчето в заседателната зала.
- Green Light
След третите съкращения, в тая фирма останаха само тарикатите(тоест дет не работят). Нямат никакъв интерес от преврати.pocti_bezobidna написа:Дали не подменят бутилката?Green Light написа:Само ми дай доказателства, начи! Техната кожа, знам си че пият, ама не мога да ги хвана. Ще изтраскам точно толкова глоби, че да изкарам за ските.pocti_bezobidna написа: Той от солидарност пие със служителите. Затова го боли глава.Признай си, Зелени!
Грийни, според мен шикалкавиш. Ето как мисля, че стоят нещата - те те отвличат и се затваряте в заседателната зала. Преговаряте за заплати и от дума на дума - сутрин те били глава. Ще вземат да ти спретнат някой преврат с тия глоби, докато си джиткаш из Алпите.
Аз в интерес на истината, не прочетох статията, разбрах само, че някой нещо пил. Белгийската бира хубава ли е? Глей кви са прости, що не вземат да стачкуват като французите?АВе написа:Пореден работническо-селски рекет.
Не могат да вдигнат революция, заключили си шефовете в заседателната зала.
Бачкер си, като има криза, ще го отнесеш. Има си трудова борса, тази държава е поне една от "най-социалните".
Майтапа настрана, нещо всички взеха да изпушват в тая криза, дано дръпнат напред нещата, че само социални бунтове липсват...
Ми някой може да е вдигнал мерника на ските ти. Пимерно. Това с превратите е нещо като пиенето - пиене да има, повод ще се намери. Как е връзката, а? Прозорците на залата накъде гледат?Green Light написа:След третите съкращения, в тая фирма останаха само тарикатите(тоест дет не работят). Нямат никакъв интерес от преврати.pocti_bezobidna написа:Дали не подменят бутилката?Green Light написа:Само ми дай доказателства, начи! Техната кожа, знам си че пият, ама не мога да ги хвана. Ще изтраскам точно толкова глоби, че да изкарам за ските.pocti_bezobidna написа: Той от солидарност пие със служителите. Затова го боли глава.Признай си, Зелени!
Да, много видове и марки хубава бира имат. Но си е въпрос на вкус.pocti_bezobidna написа:Аз в интерес на истината, не прочетох статията, разбрах само, че някой нещо пил. Белгийската бира хубава ли е? Глей кви са прости, що не вземат да стачкуват като французите?
Майтапа настрана, нещо всички взеха да изпушват в тая криза, дано дръпнат напред нещата, че само социални бунтове липсват...
Имам незабравими спомени от белгийски и холандски бири от череши, круша, вишна и т.н. Имат даже бира от лук.
И нормални бири си правят, де. Само че са някъде по средата между хард фронта на горчивите немските и по-хард английски бири и мекотата на условно сладките чешки и австрийски бири.
Държавите в ЕС няма да го позволят социални бунтове. Вече са на друго ниво на развитие. Виж ква шибана пропаганда и омайване тече по всякакви медии в Европа.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
те пият и доливат чай, пият и доливат и така...Green Light написа:
п.п. та, ако нещо те заболи гърло - притопляш 100-те гайди, слагаш лимон и на следващия ден си кукуряк
just perfect
- Piqndurnik
- Piqndurnik
Ето, от това разцепление идват всички проблеми.АВе написа:И аз! Но.. в друга местност.Piqndurnik написа:Аз помагам яко на местните пивовари.
Можете например през третата седмица на Януари да подпомагета валонската бира, през четвъртата - някоя шотландска марка и т. и т.н., като, разбира се, не забравяте, че и хранителната промишленост има нужда от подкрепа, тоест - обръщате внимание и на мезетата. Но трябва да се действа с общи усилия, иначе се разпиляват енергия и ресурси.
На, какво стана заради вас! Срамота!
- Green Light
Кво ще кажете през февруари да ме подкрепите мене? Много ми е необходима продължителна луксозна почивка на ски, а не срещам разбиране от имащите.pocti_bezobidna написа:Ето, от това разцепление идват всички проблеми.АВе написа:И аз! Но.. в друга местност.Piqndurnik написа:Аз помагам яко на местните пивовари.
Можете например през третата седмица на Януари да подпомагета валонската бира, през четвъртата - някоя шотландска марка и т. и т.н., като, разбира се, не забравяте, че и хранителната промишленост има нужда от подкрепа, тоест - обръщате внимание и на мезетата. Но трябва да се действа с общи усилия, иначе се разпиляват енергия и ресурси.
На, какво стана заради вас! Срамота!
- Green Light
Става! Смса да бъде в интервала 1-2 часа през нощта.bead_ написа:дай номера, ще ти пусна смсGreen Light написа:
Кво ще кажете през февруари да ме подкрепите мене? Много ми е необходима продължителна луксозна почивка на ски, а не срещам разбиране от имащите.
Начи 0899457545 - Текст: Skapi Ivane, ne moga bez pregradkite ti
- Green Light
- Green Light
Убийствен, не самоубийствен. И отстранявам само един проблем.bead_ написа:самоубийствен ентусиазъм. кефи меGreen Light написа:
Дийл!решаваш си кардинално проблемите с ходенето на ски, световната икономическа криза и тн. само за нощната лампа ше ми е жал, ама... то не може пълно щастие
Имам още два номера. Кой участва?
Ааха-ха-ха!Green Light написа:Убийствен, не самоубийствен. И отстранявам само един проблем.bead_ написа:самоубийствен ентусиазъм. кефи меGreen Light написа:
Дийл!решаваш си кардинално проблемите с ходенето на ски, световната икономическа криза и тн. само за нощната лампа ше ми е жал, ама... то не може пълно щастие
Имам още два номера. Кой участва?
Отмъщението е ястие, коетос е сервира студено!
леле, Грийни, но кого скрои този зловещ номер?