Само успехи да ги преследват и от здраве да не се отърват!
Поздрав!
ЧЕСТИТО!!!!сър Айвънхоу написа:Да им е живо и здраво името на всички именяци!
Само успехи да ги преследват и от здраве да не се отърват!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

bead_ написа:боев и данчето фандъкова! да са ни живи и здрави.
п.п. вчера чух една смешка "сняг се сипе на фандъци"
в този ред на мисли се сещам, че днес е празник на софия...bead_ написа:боев и данчето фандъкова! да са ни живи и здрави.
БоЕВ написа:Благодаря за поздравите - стоплихте ми душата другари!
Искам да ви благодаря с една хубава родопска песен: vbox7.com/play:41ae2413&al=1&vid=
Благодаря и Наздраве!
идейно!bead_ написа:боев и данчето фандъкова! да са ни живи и здрави.
Има един бивш кмет на София - Иван Иванов.Semiramis написа:идейно!bead_ написа:боев и данчето фандъкова! да са ни живи и здрави.
а днес е грешно да се спонене Костов, затова наздраве за Иван Славков!
Наздраве Семи, благодарен съм на Холи и Роси-ту, че ме открехнаха на фолклора от Родопи-те, голяма планина - хубава песен!Semiramis написа:БоЕВ написа:Благодаря за поздравите - стоплихте ми душата другари!
Искам да ви благодаря с една хубава родопска песен: vbox7.com/play:41ae2413&al=1&vid=
Благодаря и Наздраве!и Наздраве, Боев!
Благодаря ти и аз, БоЕВ! За всичко!БоЕВ написа:Искам да ви благодаря с една хубава родопска песен: vbox7.com/play:41ae2413&al=1&vid=
Мнемозина написа:Има един бивш кмет на София - Иван Иванов.Semiramis написа:идейно!bead_ написа:боев и данчето фандъкова! да са ни живи и здрави.
а днес е грешно да се спонене Костов, затова наздраве за Иван Славков!
Туй го пиша, за да разсмея най-после Почти безобидна.
Страхотен глас има това момиче! Пък е и много...как да кажа..."творчески плодотворна":lol:holi_day написа: И понеже съм пристрастна
http://vbox7.com/play:84faf377
Росица Пейчева
гайда: Стефан Янев