неубедително
неубедително
перфектна прическа, изключителен костюм и класни бижута. дотук й пиша 6.
не използва родния си език. слаб 2
задълбоченост в изложението. среден 3
нови идеи. слаб 2
овладяване на ситуацията. много добър 5
популярност, лобита. среден 3
съжалявам, много съжалявам...
нови идеи. слаб 2
just perfect
Re: неубедително
оценка 1,5 от 5 възможни
това на двойка ли се равнява
http://www.dnes.bg/evrointegracia/2010/ ... leva.84051
това на двойка ли се равнява
http://www.dnes.bg/evrointegracia/2010/ ... leva.84051
bead_ написа:перфектна прическа, изключителен костюм и класни бижута. дотук й пиша 6.
нови идеи. слаб 2
Заприлича ми на един коментар на майка ми... но тя го направи на улицата, когато жената направо си джвакаше .. с костюма.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Green Light
е, овладяването на ситуацията е утешителна награда.bead_ написа:перфектна прическа, изключителен костюм и класни бижута. дотук й пиша 6.
нови идеи. слаб 2
популярността и лобитата са доста важни.
тестовете и интервютата там се водят на един от трите работни езици, поне към момента.
Има напъни поне първичните кръгове да минават на роден език, ама с каквато скорост действат, кой знае кога ще влезе в сила това.
Пък и по-добре е да ползваш разбираем от повечето депутати език, винаги има шанс да стане проблем при превода. Английският е по-масов, така че от гледна точка на достигане до аудиторията, може би е бил по-добър изборп (стига да го ползва де)
Ъъъъ, извода е, че се посрамихме.
Много, много неприятно.
- сър Айвънхоу
а за огромно съжаление, този неуспял травестит, ще ни го върнат отново за външен министър...bead_ написа:перфектна прическа, изключителен костюм и класни бижута. дотук й пиша 6.
нови идеи. слаб 2
- Green Light
Ами на финала са били жени. Антония Първанова според мен си направи харакири снощи. Но им постлаха мъже.Remmivs написа:и мъже ли участват
Според мен отново неадекватните решения на Батбойко са в дъното на всичко. Не е политик тоя. За да бъдеш премиер се иска мащаб. Той го няма. Цара беше цар на тия ходове, Косов също. Като съм им гледал техния театър, да гледам Серго и Бойко ми е тъпо, скучно и ме изнервя. Боййко си вика, бе виж каво направи царя с Кунева, хем тя хал хабер си нямаше нито от Европа нито от ресора си нито от нищо. Пък Желева е компететен дипломат, много може, много знае, само печели, готина умна, всички я харесват, начи прЕдстави си щом Кунева стигна до там, Желева до къде ще стигне. Направо "Разширяване" го взимаме и ставаме от раз световна сила в дипломацията. Тука турци, сърби и македонци на килимчето с дарове, като пред Симеон първи, риш.
Да, ама не.
Видяла нали жабата, че подковават вола и тя си дигнала крака
- сър Айвънхоу
тук по-подробно за намесата на антония първанова
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2697911
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2697911
"Бойко Борисов не смята, че е направил кадрова грешка с избора на Румяна Желева като предложение на правителството за еврокомисар, съобщи БТА. По думите му, е имало "по-трагични" кандидатури за еврокомисари от другите държави, но техните страни са ги подкрепили, вместо да ги нападат.
Все пак той призна, че има вариант "Б", в случай, че тя не бъде избрана. Попитан кои са другите възможности, той отговори: "Ще ви кажа, когато преценя", предаде "Дневник"
:shocked:
Ай стига бе! Тоя става нахален!
ПС. в дира е цялата статия - http://dnes.dir.bg/2010/01/13/news5686376.html
Все пак той призна, че има вариант "Б", в случай, че тя не бъде избрана. Попитан кои са другите възможности, той отговори: "Ще ви кажа, когато преценя", предаде "Дневник"
Ай стига бе! Тоя става нахален!
ПС. в дира е цялата статия - http://dnes.dir.bg/2010/01/13/news5686376.html
а продала ли е фирмата все пак?
не знам защо ли питам.
- сър Айвънхоу
обаче не му и трябва.
Това е един некомпететнен и невъзпитан човек.сър Айвънхоу написа:не е нахален, просто е самовлюбен и не вижда по-далеко от огледалото, в което се глежда по цял ден...pocti_bezobidna написа: Ай стига бе! Тоя става нахален!
Самовлюбеността и авторитарните заложби са просто добавена стойност (ако трябва ад се придържаме кам еврократския жаргон)
продала я е КЪСНО http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/01/1 ... leva.84072Semiramis написа::shocked:
не знам защо ли питам.
може ли да си такава патка, бе желева?!? няма ли кой да те посъветва... ден преди да влезеш в парламента прехвърли шибаната фирма на баба си и тва е!
just perfect
- сър Айвънхоу
според търговския регистър:Semiramis написа::shocked:
не знам защо ли питам.
История Прехвърляне на дружествен дял
Дата Прехвърляне на дружествен дял 22.4.2009 г. 11:02:32
Прехвърлител: РУМЯНА РУСЕВА ЖЕЛЕВА, БЪЛГАРИЯ
Правоприемник: ИВЕТА КИРИЛОВА КОЛЕВА, БЪЛГАРИЯ
Размер на дяловото участие: 2000 лв.
дата, на която е възникнало основанието за прехвърляне на дружествен дял:09.04.2009
Прехвърлител: РУМЯНА РУСЕВА ЖЕЛЕВА, БЪЛГАРИЯ
Правоприемник: СВЕТОСЛАВ НЕДЕЛЧЕВ ДОНЕВ, БЪЛГАРИЯ
Размер на дяловото участие: 3000 лв.
дата, на която е възникнало основанието за прехвърляне на дружествен дял:09.04.2009
яд ме е, че не го бяха подковали тоя кон по-здраво. колко му е... една седмица дипломатите от кариерата й дават уроци пред картата и е готова. може ли да обещава, че ще преговаря с правителството на сомалия, където няма правителство... колко са горещите точки на планетата, че не можа да се запознае по-детайлно?!?pocti_bezobidna написа:
е, овладяването на ситуацията е утешителна награда.
just perfect
Интересно, новоприетите съдружници кои са.bead_ написа:продала я е КЪСНО http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/01/1 ... leva.84072Semiramis написа::shocked:
не знам защо ли питам.
може ли да си такава патка, бе желева?!? няма ли кой да те посъветва... ден преди да влезеш в парламента прехвърли шибаната фирма на баба си и тва е!
Май и оценката за "овладяване на ситуацията" трябва да се понижи - минавала е на родния си език при изслушването. Емиии.... както каза самия г-н премиер - такъв човешки мат`риал имаме, тва предлагаме...
- сър Айвънхоу
bead_ написа:яд ме е, че не го бяха подковали тоя кон по-здраво. колко му е... една седмица дипломатите от кариерата й дават уроци пред картата и е готова. може ли да обещава, че ще преговаря с правителството на сомалия, където няма правителство... колко са горещите точки на планетата, че не можа да се запознае по-детайлно?!?pocti_bezobidna написа:
как така ще подковават министъра си? че тя е най-компетентната, бе! (както и всеки човек (парцал или каквото там бъде), подкрепен от ББ...
трябва много да ти е силен кандидата, за да смениш кунева. тя има голямо лоби, много симпатии на своя страна, награда европеец на годината на юръпиън войс... знаем за фамилните връзки, но все пак добре стоеше на мястото си. въпрос на преценка. негова. погрешна - в случая.сър Айвънхоу написа:не е нахален, просто е самовлюбен и не вижда по-далеко от огледалото, в което се глежда по цял ден...pocti_bezobidna написа: Ай стига бе! Тоя става нахален!
just perfect
е, това едно на страна. ясно, че е. освен тва симпатизира на талибаните и ще се обърне към тях, за да разпространяват хуманитарни помощи. да сесър Айвънхоу написа: че тя е най-компетентната, бе! ...
just perfect
Чакай бе, защо тлябва да "подковават" някой, който не става?bead_ написа:яд ме е, че не го бяха подковали тоя кон по-здраво. колко му е... една седмица дипломатите от кариерата й дават уроци пред картата и е готова. може ли да обещава, че ще преговаря с правителството на сомалия, където няма правителство... колко са горещите точки на планетата, че не можа да се запознае по-детайлно?!?pocti_bezobidna написа:
Не е ли по-добре работата да се върши от тоя, дето разбира за какво иде реч?
Всеки за такова интервю ще има нужда от подготовка, ама не за седмиза да те превърнат в нещо, което очевидно не си. Как така "подковаване"?!
Ходила съм на тестове за работа към ЕС - един месец кълвах бумаги и правих тестове с хронометър.
Два кръга съм минала, за интервю никой ме не търси. Ясно, по високите етажи става с лобиране, няма начин.
Ама не може ли да има и компетентност, ей така, за разнообразие?
Ама не! Тия неща не стават за една седмица, нито за една година. Няма как да стане просто. Не може с фуния да й налеят познания, компетентност, обноски, ако ще да се събере целият дипломатически корпус и вкупом да си даде усилия.
За достойнството и лъжите не говоря.
[да се
или да
[/quote]
не е смешно
Леле, ами ако ни я върнат верно за министър?!?bead_ написа:това няма значение. просто не е трябвало да има фирма, особено пък консултантска, докато е евродепутат! егати и консултантските услуги дето ги предлага, след като тя самата е в бакииpocti_bezobidna написа:
Интересно, новоприетите съдружници кои са.
един познат казваше такаЕвридика написа:Ама не! Тия неща не стават за една седмица, нито за една година. Няма как да стане просто. Не може с фуния да й налеят познания, компетентност, обноски, ако ще да се събере целият дипломатически корпус и вкупом да си даде усилия.
акъл не мож наби, това да не ти е ...
" Доктор по социология (PhD) на Университета „Отто фон Герике“, Магдебург в Германия с дисертация на тема “Социално-интерпретативни модели на предприемачите в икономиката на прехода”.
не е смешно, но не мога да се сдържа.
един познат казваше така
[/quote]
...нож?:blum:
...нож?:blum:
писах преди време тук за briefing book-а. колко са вероятните въпроси, които могат да й зададат? 10...20...50. е, пишат отговори, тя ги зубка и ги изпява. на къвто реши език. с хронометър.pocti_bezobidna написа: Всеки за такова интервю ще има нужда от подготовка, ама не за седмиза да те превърнат в нещо, което очевидно не си. Как така "подковаване"?!
Ходила съм на тестове за работа към ЕС - един месец кълвах бумаги и правих тестове с хронометър.
п.п. преди много години имах удоволствието да правя интервю с един посланик. дипломат та дрънка. в предварителния разговор ме пита най-неангажиращо колко време от репортажа ще отделя на неговите думи и аз казах "4 минути". честно... налучках. нямах идея колко минути ще го пусна, просто щеше да зависи от това, колко интересно говори. само че той по време на същинското интервю говори точно 4 минути!!! за да не му отрежа и думичка. респект.
just perfect
Могат да и лъснат малко фасона. Имиджмейкинг, дет се вика.Евридика написа:Ама не! Тия неща не стават за една седмица, нито за една година. Няма как да стане просто. Не може с фуния да й налеят познания, компетентност, обноски, ако ще да се събере целият дипломатически корпус и вкупом да си даде усилия.
Това дето виждате, всъщност не е точно това, дето всъщност ще получите.
Ама и лъсакнето на имиджи не е толкова лесно и си иска малко труд от страна на имиджа.
И лоби не само у наше село. И за седмица пък съвсем не става.
И аз не мога:Semiramis написа:" Доктор по социология (PhD) на Университета „Отто фон Герике“, Магдебург в Германия с дисертация на тема “Социално-интерпретативни модели на предприемачите в икономиката на прехода”.
БАН е виновна!
Panta rhei...
Да! Точно! Благодаря, Лейди Евридика!Евридика написа:...нож?:blum:
туш!Мнемозина написа:И аз не мога:Semiramis написа:" Доктор по социология (PhD) на Университета „Отто фон Герике“, Магдебург в Германия с дисертация на тема “Социално-интерпретативни модели на предприемачите в икономиката на прехода”.
БАН е виновна!