Кент-е...

Все същите
Аватар
Глас в пустиня

Кент-е...

Мнение от Глас в пустиня »

речи нещо бе джанъм!:(

Надявам се, че при теб нещата са ОК!

www.vesti.bg/?tid=40&oid=2723971
Във Варненска област са затворени пътищата Суворово - Вълчи дол - Добрич, Аксаково - Кичево, Варна - Девня - Шумен, Варна - Обзор.

Обявеното бедствено положение заради тежката зимна обстановка остава в пет варненски общини - Аксаково, Вълчи дол, Суворово, Бяла и община Ветрино.
Да дърпаме шалтера и да закриваме държавата ли на!:shocked:
Аватар
сър Айвънхоу

Re: Кент-е...

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:речи нещо бе джанъм!:(

Надявам се, че при теб нещата са ОК!

www.vesti.bg/?tid=40&oid=2723971
Във Варненска област са затворени пътищата Суворово - Вълчи дол - Добрич, Аксаково - Кичево, Варна - Девня - Шумен, Варна - Обзор.

Обявеното бедствено положение заради тежката зимна обстановка остава в пет варненски общини - Аксаково, Вълчи дол, Суворово, Бяла и община Ветрино.
Да дърпаме шалтера и да закриваме държавата ли на!:shocked:
това се случва в Източна България всяка година...
много ни е къса паметта, явно...

п.п. надявам се, че всички наши варненски приятели са добре! дръжте се!
Аватар
Глас в пустиня

сър Айвънхоу написа: много ни е къса паметта, явно...
На мен ми е къс фитила :mad:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:
а, за твоя фитил песни се пеят... и статии пишат... у вестник "Лютеница", например! :blum:
Аватар
Глас в пустиня

сър Айвънхоу написа:
БоЕВ написа:
а, за твоя фитил песни се пеят... и статии пишат... у вестник "Лютеница", например! :blum:
Шо бре, не ти ли ареса рецептата за балканска тъпканица по български пак там?:grin:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Споко сичко е наред. Вчера сутринта малко ядохме хурката с линейката край Падина, ма един трактор опраи ситуацията. Малко повече се раздува ситуацията в пресата струва ми се.:-) Благодаря за загриженоста:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

KENT написа:Споко сичко е наред. Вчера сутринта малко ядохме хурката с линейката край Падина, ма един трактор опраи ситуацията. Малко повече се раздува ситуацията в пресата струва ми се.:-) Благодаря за загриженоста:-)
в наше село никой не влиза, никой не излиза, няма път, дори снегорините не работят, дано никой не заумира
малко ме е страх, щото такова нещо никога не съм виждала, но нас не ни мислете, имаме дърва, вода, месо в хладилника, брашно, вчера месих питка, сутринта пържих бухти, сложих боб, на огъня ще изпечем наденици, за утре баница ще им направя... можем да изкараме цяла седмица така
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

snowprincess написа:
KENT написа:Споко сичко е наред. Вчера сутринта малко ядохме хурката с линейката край Падина, ма един трактор опраи ситуацията. Малко повече се раздува ситуацията в пресата струва ми се.:-) Благодаря за загриженоста:-)
в наше село никой не влиза, никой не излиза, няма път, дори снегорините не работят, дано никой не заумира
малко ме е страх, щото такова нещо никога не съм виждала, но нас не ни мислете, имаме дърва, вода, месо в хладилника, брашно, вчера месих питка, сутринта пържих бухти, сложих боб, на огъня ще изпечем наденици, за утре баница ще им направя... можем да изкараме цяла седмица така
И интернет имаш. Тва си е цивилизация, лукс :lol:
При нас, като евроком беше монополист, паднеше ли два санта сняг и нета чезнеше. :lol:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Ън написа:
При нас, като евроком беше монополист, паднеше ли два санта сняг и нета чезнеше. :lol:
цигарите ми свършват, не знам дали има нещо останало в магазина
шъ зема да ги откажа принудително, мъж ми от 3-4 седмици не пуши и аз се канех, но...
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

snowprincess написа: цигарите ми свършват, не знам дали има нещо останало в магазина
шъ зема да ги откажа принудително, мъж ми от 3-4 седмици не пуши и аз се канех, но...
аз минах на системата да си ги свивам... подготвям се за теслата, дето ни я подготви хер флик...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

това е главната улица
до нас може да се стигне само с хеликоптер

Изображение
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

snowprincess написа:това е главната улица

Изображение
или със шейна... едно време така са се придвижвали... и не са им трябвали снегорини...
Аватар
Глас в пустиня

KENT написа:Споко сичко е наред.
Всичко е добре когато свършва добре!

Радвам се за вас.:-)
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

сър Айвънхоу написа:
аз минах на системата да си ги свивам... подготвям се за теслата, дето ни я подготви хер флик...
трябва да ги откажа, знам колко е неприятно ако някой не пуши, другия да му мирише, но все отлагах
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

snowprincess написа: в наше село никой не влиза, никой не излиза, няма път, дори снегорините не работят, дано никой не заумира
Ей, оправна и шетлива булка си е взел тоя твоя мъж!:-)
Аватар
Глас в пустиня

Ън написа:...

...
Нали!:lol:
Аватар
Глас в пустиня

snowprincess написа: цигарите ми свършват, не знам дали има нещо останало в магазина
Сега е момента - давай!

Направих година и нещо без цигарен дим и да ти кажа забравих за тях, чувствам се много добре.
Аватар
Глас в пустиня

сър Айвънхоу написа:
аз минах на системата да си ги свивам...
От къде ги свиваш - от масите по кафетата или от хората в метрото?!:blum:
Аватар
Глас в пустиня

snowprincess написа: до нас може да се стигне само с хеликоптер

Или кучешки впряг.:lol:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:
сър Айвънхоу написа:
аз минах на системата да си ги свивам...
От къде ги свиваш - от масите по кафетата или от хората в метрото?!:blum:
откъдето падне... най-вече от бивши пушачи! :harhar:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Изображение
:shocked:
Шейни имате ли? Принцесите поне не се ли радват? Моите хора душа дават за такава обстановка.

В съседната тема се покаях вече, но и тука да кажа: Тва Варна начи не знае полвинчати работи. Ако ще е зима, направо бедствие да е. Няма, няма па като речете... Лятото ви лято, ама па и зимата- зима!
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Green Light написа:

Изображение
:shocked:
Шейни имате ли? Принцесите поне не се ли радват? Моите хора душа дават за такава обстановка.

В съседната тема се покаях вече, но и тука да кажа: Тва Варна начи не знае полвинчати работи. Ако ще е зима, направо бедствие да е. Няма, няма па като речете... Лятото ви лято, ама па и зимата- зима!
ходете във вълчи дол на ски, ако разчистят утре. ибаси паниката, в брянск дет съм се родил темературите рядко ставът над -15 зимата, а снега е до уши... и ко....колите си вървят, хората си бачкат, невръстната част от човечеството си учи. тъй беше през комунизма, тъй е и сега...и там крадът управниците де, ма тва не пречи асфалта да е сух и блоковите обитатели да си прокопавт пътеки секи ден ако се наложи и не чакат градската управа да го стори
п.п. тва не е реклама, в швеция и финия е същото:lol:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

KENT написа:
ходете във вълчи дол на ски, ако разчистят утре. ибаси паниката, в брянск дет съм се родил темературите рядко ставът над -15 зимата, а снега е до уши... и ко....колите си вървят, хората си бачкат, невръстната част от човечеството си учи. тъй беше през комунизма, тъй е и сега...и там крадът управниците де, ма тва не пречи асфалта да е сух и блоковите обитатели да си прокопавт пътеки секи ден ако се наложи и не чакат градската управа да го стори
п.п. тва не е реклама, в швеция и финия е същото:lol:
вече съм го пускал тва, ама... нема лошо да ви го напомним :blum:

+10°C Жителите на панелни жилища в Хелзинки си пускат парното. Лапландците садят цветя.
+5°С Лапландците се припичат на слънце.
+2°C Италианските коли не палят.
0°C Чистата вода замръзва.
-1°C Дъхът става видим. Лапландците ядат сладолед и пият студена бира.
-4°C Котката иска да се мушне с теб под одеялото.
-10°C Време е да се планува една почивка в Африка. Лапландците отиват да плуват.
-12°C Твърде студено, за да вали сняг.
-15°C Американските коли не могат да запалят.
-20°C Може да си чуеш дъха.
-22°C Френските коли не палят вече.
-23°C Политиците започват да съжаляват бездомниците.
-24°C Немските коли не могат да запалят.
-26°C От дъха могат да се нарежат блокчета за строежа на едно иглу.
-29°C Котката иска да се пъхне в пижамата ти.
-30°C Нито една истинска кола не пали вече. Лапландецът ругае звучно, рита гумите и пали ладата.
-31°C Твърде студено за целувки, устните замръзват една за друга. Лапландският отбор по футбол започва тренировки за пролетния сезон.
-39°C Живакът замръзва. Твърде студено, за да мислиш. Лапландците закопчават най-горното копче на ризата.
-40°C Колата също иска в леглото. Лапландците си обличат пуловер.
-44°C Финландският ми колега си мисли евентуално да затвори прозореца на офиса.
-50°C Моржовете напускат Гренландия. Лапландците затварят прозореца на тоалетната.
-70°C Белите мечки напускат Северния полюс. Университетът на Рованиеми (Лапландия) организира ски излет.
-75°C Дядо Коледа напуска Полярния кръг. Лапландците нахлупват шапката над ушите.
-120°C Алкохолът замръзва. Следствие – лапландецът е много вкиснат.
-268°C Хелият става течен.
-270°C Адът замръзва.
-273°C Абсолютната нула. Брауновото движение на частиците спира. Лапландците си признават, че е малко студено и поискват още една ракия на клечка.
Публикувай отговор