На гърк вера да немаш

Все същите
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:
Мнемозина написа:
Ох, и мен ме досмеша днес...
На кое?
На Бойко Борисов.
С две думи и ги придума... за известно време. Кой друг го може това, м? :lol:
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

не че съм чел темата де

ма съм слушал легенди за европейските пари и тракторите дето станали на лимузини

и сега като няма пари (и лимузини) излизат с тракторите

баш кат нас са май

щях да кажа комшулък ма тва е турска дума

гледаме келепира и това

европейците не са очаквали такова нещо ма хак да им е

кат не дават пари за лимузини, а само за трактори и селско стопанство

те на кой ше викат селяни бе!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ELBI написа: Що си не блокират парламента, мин. съвет, изхода на Солун, входа на Атина... Кефят се, щот тук е най-лесно и де факто блокират конкуренцията от България. Аре, моля ви без измислени аргументи. Ако имат проблеми с тяхното правителство да го блокират него, не границата с България. Що не блокират ферибота с Италия?
Щото сме по-готини от италианците.
Panta rhei...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Що си не блокират парламента, мин. съвет, изхода на Солун, входа на Атина... Кефят се, щот тук е най-лесно и де факто блокират конкуренцията от България. Аре, моля ви без измислени аргументи. Ако имат проблеми с тяхното правителство да го блокират него, не границата с България. Що не блокират ферибота с Италия?
ти ше им кажеш кво да блокират, естествено че ше си протестират по най-лесния и изгоден за тях начин с оглед максимален шум и ефективност...ти как би го направил, ако се наложи а? ми пресират им фермерите, протестират, ко друго да правят... нали подадоха неще иск в съда. гърците един два пъти като си платят масрафа и ше забравят тоя начин на протест просто, щото като си плащаш боли. в кво ги обвинявате хората значи...:lol: сигурно си казват, българите че са корави и това ше изтърпят:lol:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Ellhnida написа:
Sorry, но изобщо не си в час! Затворени са и тези гранични пунктове.
НамерИ си някой да ти превежда. Аз ще ти дам линковете и ще разбереш къде точно са блокадите :cool:
Моля да ме извиниш, но няма да се възползвам от предложението ти - предпочитам да вярвам на българи!:-)
Аватар
Глас в пустиня

сър Айвънхоу написа:
еееех, умреш да ме четеш накриво, значииии...
Съжалявам - обстановката го изисква!
Когато си във враждебна среда, не мислиш за майтапи.:-)
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:
БоЕВ написа:
Знаеш ли - май ще направиш добре, ако се възползваш от съвета си и се изнесеш за куба!
Какво пък, защо не.
Така ще се чувстваш победител, нали?
Така е - признавам!
Роден съм като всички останали, почти мекотело, но чрез спорт и спартански живот се научих да бъда победител, дори и водач.:-)
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:
Промивяй мозъците на останалите с "патриотизма" си. Моят не можеш.
Слушай, дай да опитаме пак мирно да съжителстваме - ти не се месиш в мой теми, а аз в твой. Така ще е най добре за мен, за теб и за всички останали! Малко е късно да ме превъзпитаваш, както и аз теб.
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
На Бойко Борисов.
С две думи и ги придума... за известно време. Кой друг го може това, м? :lol:
Поне опита! Ти какво предлагаш - да си беше стоял в Сф и да остави десетки български граждани да бедстват при минусови температури заради кефа на вар_кой_си.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:
сър Айвънхоу написа:
:shocked: и откога ме причисли към враждебната среда?! :crying:
Аватар
Глас в пустиня

сър Айвънхоу написа:
БоЕВ написа:
сър Айвънхоу написа:
Не бях аз, ти сам избра позицията си:
www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=253221#253221

Намесиш ли се в спор, автоматично ставаш подкрепа за един и враг/опозиция за друг - няма начин да си съгласен и да подкрепяш и двамата.:-)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:
сър Айвънхоу написа:
БоЕВ написа:

Намесиш ли се в спор, автоматично ставаш подкрепа за един и враг/опозиция за друг - няма начин да си съгласен и да подкрепяш и двамата.:-)
Спор не значи враждебна среда, а просто разномислие.
Не че казвам нещо зашеметяващо ново, ама да припомня само така... :roll:
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
"Разномислието" в определен момент може да бъде направо обидно.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:
Мнемозина написа:
Голям си бодил, да знаеш. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
БоЕВ написа:
Мнемозина написа:
Голям си бодил, да знаеш. :lol:
Ако не бях, нямаше да съм аз.:lol:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:
сър Айвънхоу написа:
БоЕВ написа:
сър Айвънхоу написа:

аре да уточним, че сме в една партия с теб, ама аз съм в по-умереното й крило? :winkw:
annonymus

Мнение от annonymus »

БоЕВ написа:
pocti_bezobidna написа:
Слушай, дай да опитаме пак мирно да съжителстваме - ти не се месиш в мой теми, а аз в твой. Така ще е най добре за мен, за теб и за всички останали! Малко е късно да ме превъзпитаваш, както и аз теб.
Мога да се правя, че не те виждам, но в определени граници.
Правя го не заради теб, а заради околните.
Но шовинизъм, расизъм и агресия няма да се правя, че не забелязвам.
И отново - не заради теб, а заради това, до което води натрупването на омраза.

Изобщо не искам да те превъзпитавам - нито време имам, нито желание.
Имаш свободата да правиш каквото искаш, но не забравяй, че свободата ти се простира до там, където започва тази на останалите.
annonymus

Мнение от annonymus »

KENT написа:
Що си не блокират парламента, мин. съвет, изхода на Солун, входа на Атина... Кефят се, щот тук е най-лесно и де факто блокират конкуренцията от България. Аре, моля ви без измислени аргументи. Ако имат проблеми с тяхното правителство да го блокират него, не границата с България. Що не блокират ферибота с Италия?
ти ше им кажеш кво да блокират, естествено че ше си протестират по най-лесния и изгоден за тях начин с оглед максимален шум и ефективност...ти как би го направил, ако се наложи а? ми пресират им фермерите, протестират, ко друго да правят... нали подадоха неще иск в съда. гърците един два пъти като си платят масрафа и ше забравят тоя начин на протест просто, щото като си плащаш боли. в кво ги обвинявате хората значи...:lol: сигурно си казват, българите че са корави и това ше изтърпят:lol:
Истината е, че на нас не ни стиска да направим подобно нещо - да си отстояваме интересите докрай пред собственото си правителство, с риск да ни санкционират. Къде ти тука такива разсъждения - да, цената да постигна победа е такава и аз ще я платя.
Проблемите в Гърция започнаха доста отдавна, явно това е начина да наракат държавата да им обърне внимание.
Ние само си викаме наздраве и обвиняваме другите за собствените си проблеми.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Мнемозина написа:
ELBI написа: Що си не блокират парламента, мин. съвет, изхода на Солун, входа на Атина... Кефят се, щот тук е най-лесно и де факто блокират конкуренцията от България. Аре, моля ви без измислени аргументи. Ако имат проблеми с тяхното правителство да го блокират него, не границата с България. Що не блокират ферибота с Италия?
Щото сме по-готини от италианците.
да бе, мани ги онези контета...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

pocti_bezobidna написа:
KENT написа:
Истината е, че на нас не ни стиска да направим подобно нещо - да си отстояваме интересите докрай пред собственото си правителство, с риск да ни санкционират. Къде ти тука такива разсъждения - да, цената да постигна победа е такава и аз ще я платя.
Проблемите в Гърция започнаха доста отдавна, явно това е начина да наракат държавата да им обърне внимание.
:goodpost:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

KENT написа:
ти ше им кажеш кво да блокират, естествено че ше си протестират по най-лесния и изгоден за тях начин с оглед максимален шум и ефективност...ти как би го направил, ако се наложи а?
Абе, че това е най-лесния за тях начин - това е ясно - точно и аз това думам

Иначе е смешно да казваш, че това е по-ефективно и с повече шум, отколкото ако блокират центъра на Атина и на Солун. Аре, молим те - недей, че ми става вече свръх забавно...
KENT написа:ми пресират им фермерите, протестират, ко друго да правят... нали подадоха неще иск в съда. гърците един два пъти като си платят масрафа и ше забравят тоя начин на протест просто, щото като си плащаш боли. в кво ги обвинявате хората значи...:lol: сигурно си казват, българите че са корави и това ше изтърпят:lol:
нищо не разбрах от гоното, но щом викаш, че е така - така да е...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

искам да прочета 1 независим и уважаван източник, който сочи как е блокирана Атина, Солун, останалите граници на Гърция, летищата и т.н.

До момента само виждам информация за блокиране на нашата граница. Ако видя, че цялото гръцко трактор е на ключови места в Гърция - оттеглям си думите официално, че само нас ни цакат. Е - може и да цакат албанци и турци - и тях ги недолюбват...

Прегледах репортажите на сиенен и бибиси и не видях нищо за тотални блокади с трактори в Гърция. Явно онези не знаят какво става в южните ни съседи.
Аватар
Елинида

ELBI

Мнение от Елинида »

Центъра на Атина си се блокира ежемесечно.
Все се намира някой да стачкува за нещо ...
Като се намесят и анатхистите и ела да видиш какво става :rotfl24:

Миналогодишните блокади на границите показаха, че това е най-резултатния метод.
:-)
annonymus

Мнение от annonymus »

ELBI написа:
Иначе е смешно да казваш, че това е по-ефективно и с повече шум, отколкото ако блокират центъра на Атина и на Солун. Аре, молим те - недей, че ми става вече свръх забавно...
Изобщо не става дума за шум. Хората искат резултати, а не шум. А резултати ще има, ако (след като другите подходи не ас довели до нищо) притиснат тези, които взимат решения със заплахи за санкции отвън и видимост - пак отвън, че нещата не вървят. Е да, засягаш и други, ама Гърция ще им плати компенсации, така че...
Ние тука и пред парламента няма да можем да шумим, защото докато се протестира срещу "подслушване", направиха санитарен кордон около Министерски съвет и парламента, удължиха срока за обявяване на протести и т.н. Сега можеш да протестираш пред НДК и вместо под прозорците на депутатите, да викаш под тези на Слави и Христо Друмев.
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

ELBI написа:искам да прочета 1 независим и уважаван източник, който сочи как е блокирана Атина, Солун, останалите граници на Гърция, летищата и т.н.

До момента само виждам информация за блокиране на нашата граница. Ако видя, че цялото гръцко трактор е на ключови места в Гърция - оттеглям си думите официално, че само нас ни цакат. Е - може и да цакат албанци и турци - и тях ги недолюбват...

Прегледах репортажите на сиенен и бибиси и не видях нищо за тотални блокади с трактори в Гърция. Явно онези не знаят какво става в южните ни съседи.
Определено!
Защо смяташ информацията в гръцката преса за невярна?
Няма логика!
Помисли!
Аватар
Елинида

Блок

Мнение от Елинида »

Солун
ЦЕП Солун - Кавала (възел Врасна) изключване

Източна Македония и Тракия
191 km НП Chrysoupoli-възел-Виа Игнатия. Изключване на двете транспортни потоци. Движението извършва от ЦЕП

Централна Македония
Гранична гара Evzoni. Блок за влизане и излизане на всички превозни средства от 12.30 до 15.00 часа. Не може да се отклони превозни средства.
Гранична гара Doiranis. Изключване мощност на влизане и излизане на всички превозни средства от 18.00 часа до 23.00 ``. Не може да се отклони превозни средства.
В Серес 45-ти км - Bastion - Изключване и два транспортни потоци. ICHF е било позволено да премине и колата IChE 19/01/2010 от 02,00 до 03,35 часа. Не може да се отклони превозни средства.

Западна Македония
Вертикална ос Егнатия Одос (Node Vogatsiko), Нова и Стара Републиканска пътна Кастория - Кожани. Постепенно спиране на движение до 18.30 часа. Не може да се отклони превозни средства. Тиражът е възстановено по съответния начин.
10-то km НП Смърдеш-Флорина (улица, водещи до Г. Г. Смърдеш - Площ Teleoneiou). Планирана прекъсване на 20/01/2010 от 15.00 до 16.00 ч. и 17.00-19.00. Не може да се отклони превозни средства. Тиражът е възстановено по съответния начин.
Дворно пространство пред Митници "Найки". Планирана прекъсване на 20/01/2010 от 15.00 ч. до 17.00 ч. и 18.00-20.00. Не може да се отклони превозни средства. Тиражът е възстановено по съответния начин.
40-то km НП Флорина-Кожани. Постепенно спиране на трафика към 14,15 часа. Не може да се отклони превозни средства. Тиражът е възстановено по съответния начин.

Тесалия
А / С Ница, 346.3 km Pathe - Изключване. Движението от отвличане на маршрути.
A / F Блок Mikrothives 296-ти км НП от 20.01.2010, в 13:00 часа. Движението от отвличане на маршрути.

Централна Гърция
В 70-km Pathe (Ritsona въздушен транспорт). Изключване на НП от 15.01.2010 и час 14,10. Движението от отвличане на маршрути.
В 72-рата km ЦЕП Ламия-Ливадия. Изключване на НП от 17.01.2010, в 09:30 часа. Движението от отвличане на маршрути.
В 210-та km Pathe (Точка Rumeli). Изключване на НП от 15.01.2010 и 13.15 часа. Движението от отвличане на маршрути.
В 90-тата km Pathe (Поток от Атина). Изключване. Движението от отвличане на маршрути.
В 110-та km Pathe (Castle). Изключване на НП от 15.01.2010 и 14.35 часа. Движението от отвличане на маршрути.
В 15-та km Ep.O. Arkalochori - Хераклион. Възел пешеходци. Постепенно спиране на трафика на всеки половин час. Движението от отвличане на маршрути.

Епир
В 22-НП km Превеза-Йоанина. МПК Louros. Блок НП от 18.01.2010. Движението от отвличане на пътища
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа:
KENT написа:
Проблемите в Гърция са огромното изтичане на средства заради привилегии и слаб контрол. Държавните чиновници имат безплатни карти за транспорт, безплатни почиввки, дрежи и храна, които се дават към заплатите. Самите заплати са много по- големи отколкото заплатите в частния сектор. Отделно огромна администрация. Престижна служба в Гърция е държавната служба. Опитите да бъде запушена тази дупка в бюджета(заради стремеж за намаляване на дефицита) се посрещат с национални стачки и мисля че две поредни правителства клекнаха и не посмяха да намалят заплати или да отнемат привилегии.
Нещо подобно се случва в образованието, здравеопазването и както по всичко личи в земеделието. Гърция има евросубсидии за земеделие, но досега гръцките фермери са получавали евросубсидиите си + по три от държавата. Държавата субсидира, без да има пари, значи увеличава дефицита. А държава, която е в еврозоната и има дефицит печата евро. Тоест товари европейския данъкоплатец. Печатане на евро повече от 3% измерено на база годишен бюджет е забранено, Гърция прави това трета поредна година.
Стачките и това за което настояват стачниците, това са проблемите на Гърция. + (ако е истина) мекушавостта на Папандреу.

П.П. Впрочем мекушав или не, засега той не отстъпва. И действително- доброжелателния тон на Бойко към стачниците и заплашителния към гръцкото правителство са леко странни при положение, че ние сме страна, кото би трябвало за отстоява европейския интерес. Европейския интерес е Гърция с малък дефицит и 0 привилегии за земеделци, чиновници и т.н. Посещението на ББ на границата си е точно нож в гърба на Папандреу, неговата работа е да ходи в Атина, не по барикадите. Голям глупак.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ELBI написа:искам да прочета 1 независим и уважаван източник, който сочи как е блокирана Атина, Солун, останалите граници на Гърция, летищата и т.н.

Въобще не се интересуват от нас. Гледат си собствените проблеми. Изобщо не им дреме в момента за международното, риш положение.
Така мисля аз.
Проблема е дефицита. И извинявам се дано не обиждам Боев, но патриотични приказки на тоя фон са хъм като да говориш за краставицата.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

казвам ви аз че всичко е заради лимузините и вие пак не

четете паркинсън

сламен покрив за кадилак
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:казвам ви аз че всичко е заради лимузините и вие пак не

четете паркинсън

сламен покрив за кадилак
Нещата са на доста по-битово ниво.
Идеалното общество, в което всички хора са добри, обичат се и се целуват не същестмува.
Дай да видим как да станем сравнително добри.
Доколкото ни позволява манталитета и уславоията.
annonymus

Мнение от annonymus »

Това тук може и да е малко офф-топик, ама потънах вдън земя от срам като го четох, някак си не искам до повярвам и до момента, чее възможно - висше училище, преподаватели, хора, които възпитават бъдещо поколение, бъдещо бизнес поколение.
Какъв морал, каква чест?!
Позор.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Ellhnida написа:

Определено!
Защо смяташ информацията в гръцката преса за невярна?
Няма логика!
Помисли!
ако една страна е цялата блокирана, обикновенно е международна новина. Не рядко местната информация се изменя - било от правителството (да покаже или как се справя добре с нещо, или как има тъмни сили, които пречат - зависи от това, какво желае правителството в момента), било то от протестиращи (колко са масови и ефективни те).
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:...рба на Папандреу, неговата работа е да ходи в Атина, не по барикадите. Голям глупак.
иначе съм съгласен с почти всичко по-горе. Само да кажа, че не му е работа да ходи ни по граница, ни в Атина. Макс. бързо да подава иск и оплакване в Комисията. И България да получи компенсации. Всичко друго е и глупаво и неефективно и признак на слабост и безволевост. Аз се изкефих в началото като ББ се изцепи, но после от помиярите съветници си промени мнението. Ако Гърция почне да изплаща компенсации, първо самата тя ще може да си прецени дали и до колко и да взима адекватни мерки. В момента липсата на такива неща не устройват нито България, нито когото и да е друг, освен правителството на Гърция.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ELBI написа:
Green Light написа:...рба на Папандреу, неговата работа е да ходи в Атина, не по барикадите. Голям глупак.
иначе съм съгласен с почти всичко по-горе. Само да кажа, че не му е работа да ходи ни по граница, ни в Атина. Макс. бързо да подава иск и оплакване в Комисията. И България да получи компенсации. Всичко друго е и глупаво и неефективно и признак на слабост и безволевост. Аз се изкефих в началото като ББ се изцепи, но после от помиярите съветници си промени мнението. Ако Гърция почне да изплаща компенсации, първо самата тя ще може да си прецени дали и до колко и да взима адекватни мерки. В момента липсата на такива неща не устройват нито България, нито когото и да е друг, освен правителството на Гърция.
Бе не съм проследил темата по телевизии и вестници та не знам кое до колко е така. Начи мога да ти кажа моите впечтления и мисли. Тия разглезени фермери според мен са се самозабравили. Кой ще е тоя български селянин, който след протеста ще отмаря по луксозни казина? Това едно. Второ- предполагам си прав- Бате Бойко трябва да подава искове, тропане по масата и вой за компенсации. Навярно са ни ощетили със стотици милиарди. Гадните, риш гърци. Но кои? Би запитал органа дет ще се произнесе? Държавата ли гръцка? Тц. Някоя институция ли? Тц(може би само армията понеже можеше да не си пести толко куршумите, но това е друга тема) Та кой начи би могъл да получи компенсация на щети получени при масови протести и безредици. Ами виновни са само масово протестиращите и безредиращите се. Ако може Бате Бойко да им запише имената и егенетата, тогава съм навит и аз да седна да чакам компенсации. Иначе хич не ме брой.
Сигурно има начин България да изкяри(авторитет примерно, друго тцъ) от тая работа ама честно казано на мен не ми е ясно как. С искове няма да е, мен ако питаш.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

ELBI написа: иначе съм съгласен с почти всичко по-горе. Само да кажа, че не му е работа да ходи ни по граница, ни в Атина. Макс. бързо да подава иск и оплакване в Комисията. И България да получи компенсации. Всичко друго е и глупаво и неефективно и признак на слабост и безволевост. Аз се изкефих в началото като ББ се изцепи, но после от помиярите съветници си промени мнението. Ако Гърция почне да изплаща компенсации, първо самата тя ще може да си прецени дали и до колко и да взима адекватни мерки. В момента липсата на такива неща не устройват нито България, нито когото и да е друг, освен правителството на Гърция.
Абсолютно! Това е и моето мнение.
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

сър Айвънхоу написа:
аре да уточним, че сме в една партия с теб, ама аз съм в по-умереното й крило? :winkw:

Приемам уточнението.
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:
БоЕВ написа:
pocti_bezobidna написа:
Мога да се правя, че не те виждам, но в определени граници.
Правя го не заради теб, а заради околните.
Но шовинизъм, расизъм и агресия няма да се правя, че не забелязвам.
И отново - не заради теб, а заради това, до което води натрупването на омраза.

Изобщо не искам да те превъзпитавам - нито време имам, нито желание.
Имаш свободата да правиш каквото искаш, но не забравяй, че свободата ти се простира до там, където започва тази на останалите.
Благодаря! :-)

Това ти мнение напълно ме освобождава от всякакво въздържание в коментарите си към твоите постинги.
Нямам намерение да ставам изтривалка на нечии комплекси.
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:
Стига бе! На това му викам деменция. Искаш ли да извадя всичките ти писания по темата за протеста от 14-ти януари миналата година? Помниш ли тогава на какво мнение беше? Между другото, точно в нея тема съм давал за пример именно начина на "протест" точно на гърците, та айде да си изясниш първо какво ти е мнението по въпроса с протестите.
Аватар
Глас в пустиня

Re: ELBI

Ellhnida написа:
Миналогодишните блокади на границите показаха, че това е най-резултатния метод.
Според алкайда най-резултатният начин за въздействие в "борбата им" са ударите срещу кулите близнаци - трябва ли да толерирам И това!?:lol:
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:
П.П. Впрочем мекушав или не, засега той не отстъпва. И действително- доброжелателния тон на Бойко към стачниците и заплашителния към гръцкото правителство са леко странни при положение, че ние сме страна, кото би трябвало за отстоява европейския интерес. Европейския интерес е Гърция с малък дефицит и 0 привилегии за земеделци, чиновници и т.н. Посещението на ББ на границата си е точно нож в гърба на Папандреу, неговата работа е да ходи в Атина, не по барикадите. Голям глупак.
Глупак или не, все едно! Мястото на премиера е там където има дори и един бедстващ българин, а на границата са десетки. Лишени от храна, вода и възможност да извършват елементарни човешки нужди, докато "протестиращите" пият вино, кльопат кюфтаци на барбекю и търкалят зарове по казината.
Според теб премиера трябваше да си стои в СФ ли, или да отскочи до Атина да се моли на ония дебили, вместо да беше отишъл при бедстващите и "виновните" за това. Трябваше ли шофьорите на камиони(несъмнено и граждани на тая държава, хора със семейства, плащащи данъци и така на татък) да бъдат оставени на произвола на съдбата и благоволението на "протестиращите"? Трябваше ли да оставят шофьорите да умират от студ в тия люти зимни нощи, да стоят гладни и жадни и да се облекчават в крайпътните храсти? Как мислиш? Че то по логиката на най-големият шум и за привличане на вниманието просто можеха да направят като муджихидините в Ирак - да екзекутират публично няколко шофьора и целият свят щеше да говори само за тях, от това по-ефект здраве му кажи. Баси!
Публикувай отговор