- С А. (най-любимата й приятелка) сме като роднини направо.
- Защо?
- Ами много се караме. Като с брат ми, обаче с него не мога да си играя, пък с нея си играем.
Кърти миФки!!Мнемозина написа:или за детските, хрм, мъдрости.
- Защо?
- Ами много се караме. Като с брат ми, обаче с него не мога да си играя, пък с нея си играем.

БоЕВ написа:Мнемо биткаджийка!Мнемозина написа:
Кой, кой, кой, кой, дай да го смотаем тук веднага! Аз собственоръчно ще му отгриза ухото!
П.П. Нищо не си разбрал, ама нищо.
Ще се капична от смях.
Че какво толкова има за разбиране?:blink:
Пък според мен е на периоди това със съкровенията и интереса.shshtt написа:много ми е трудно да отговоря на този въпрос - все по малко взискателна ставам с годините към приятелите
преди имах болезнено силни чувства и яснота - обичам я/го или е никой -сега не е така
помагаме си, хапваме-пийваме заедно, споделяме маловажни неща, но искрения интерес към другия и съкровението го няма
все пак след семейството са ми най-близките хора
сигурно възрастта притъпява усещанията
Е няма да му отхапя ухото тогава, щом се инатиш така.БоЕВ написа:Приятели мой - предатели мой! Не, мерси!Мнемозина написа:Ми то май приятелите са каквито човек сам ги види и сътвори.БоЕВ написа:Може, може - да му мислят тия с "приятелите".Мнемозина написа: Ами не е толкова просто то, трябва да се задълбочиш, да вникнеш... Не може така отгоре-отгоре.
ще цитирам Мъжжж от една друга темаМнемозина написа:или за детските, хрм, мъдрости.
- Защо?
Какво има за разбиране ли?Мнемозина написа:БоЕВ написа:Мнемо биткаджийка!Мнемозина написа:
Кой, кой, кой, кой, дай да го смотаем тук веднага! Аз собственоръчно ще му отгриза ухото!
П.П. Нищо не си разбрал, ама нищо.
Ще се капична от смях.
Че какво толкова има за разбиране?:blink:
Гледай как ми се смее!
Ами не е толкова просто то, трябва да се задълбочиш, да вникнеш... Не може така отгоре-отгоре.
Stranniche написа:
Какво има за разбиране ли?
Ами ето: Съвсем не са безобидни създания!!
Може и да сте го виждали това, но да припомня все пак...
Писах я в момент на пълен потрес. И я изтрих, защото реших да не казвам "Хоп!" преди да съм скокнала, пардон, хвръкнала.Мнемозина написа:Stranniche написа:
Какво има за разбиране ли?
Ами ето: Съвсем не са безобидни създания!!
Може и да сте го виждали това, но да припомня все пак...:lol::lol:
Имаше едно време един лаф "разярена мравка-стръвница".
Ама пък са впечатляващи, какво...
П.П. Мернах днес една твоя тема и ми изчезна после, преди да успея да се разпиша.
Та да отговоря по нея: аз - с удоволствие.
Това май, е най- малкия общ знаменател. За това са приятелите на всички хора. Останалите неща за които са ни, си ги добавяме според зависи.bead_ написа:за да се смеем заедно
в един момент от/след много каране .. приятелството се изпарява. С приятел/жена/колега може да се разделиш, с родители/деца - не - те си остават такива завинаги - може да не сте приятели, може да не си играете или говорите, но те просто си остават. Е - най-хубаво е да има човешки отношения, а не каращи се такива.Мнемозина написа:или за детските, хрм, мъдрости.
- Защо?
аре сега - да не идвам и да остават трупове...Green Light написа:bead_ написа:що за въпрос?!? принципен вероятно.Green Light написа:С Бийд или по принцип?Remmivs написа:вие по ескимоски ли
се смеете де
Хайтовски.
да направят интригата гранде?bead_ написа:цялата тая интрига не отговаря ли най-точно на въпроса за какво са приятелите...Remmivs написа:ами и с бийдGreen Light написа:С Бийд или по принцип?
и по принцип
като питаш
Тъкмо щях да кажа - ессе хомо, ето го човекът, дето най-много се доближи до темата.ELBI написа:в един момент от/след много каране .. приятелството се изпарява. С приятел/жена/колега може да се разделиш, с родители/деца - не - те си остават такива завинаги - може да не сте приятели, може да не си играете или говорите, но те просто си остават. Е - най-хубаво е да има човешки отношения, а не каращи се такива.Мнемозина написа:или за детските, хрм, мъдрости.
- Защо?