имам две къщи и два апартамента, от имоти и пари не се впечатлявамEllhnida написа:И с къщаELBI написа:дишащ :)snowprincess написа:снощи те сънувах, как сиELBI написа:Все още с телефон
![]()
:rotfl24:
на теб харесва ли ти къщата му
аха, приятелите са тези, които оставатМнемозина написа: Тъкмо щях да кажа - ессе хомо, ето го човекът, дето най-много се доближи до темата.
Обаче не съм съгласна с теб.
Мисля си, че истинските приятелства никакви караници не ги рушат.
Както и че има роднинства, дето караниците все пак ги разпердушинват.
Друга е логиката на свързаността между хората. Понякога ми е интересно доколко всичкото това зависи от нас.

Remmivs написа:аз пък не разбрах защо диша в слушалката
верно, че мацките, а го видят, а припадат връз него
ма чак па и по телефона....
![]()
хм... а аз си мисля, че истинските приятелства допускат ужасно дълъги периоди с липса на близък контакт.Мнемозина написа:Тъкмо щях да кажа - ессе хомо, ето го човекът, дето най-много се доближи до темата.ELBI написа: в един момент от/след много каране .. приятелството се изпарява. С приятел/жена/колега може да се разделиш, с родители/деца - не - те си остават такива завинаги - може да не сте приятели, може да не си играете или говорите, но те просто си остават. Е - най-хубаво е да има човешки отношения, а не каращи се такива.
Друга е логиката на свързаността между хората. Понякога ми е интересно доколко всичкото това зависи от нас.
Ми това, което казваш, не изключва това, което казвам.Semiramis написа:хм... а аз си мисля, че истинските приятелства допускат ужасно дълъги периоди с липса на близък контакт.Мнемозина написа:
Тъкмо щях да кажа - ессе хомо, ето го човекът, дето най-много се доближи до темата.
има като че ли някакво твърдо постановяване, безрезервност .. като роднинството...
т.е не съм съгласна и с двамата.
Мнемозина написа: Ми това, което казваш, не изключва това, което казвам.
Значи не е вярно, с мен си съгласна. А Елби вече забравих какво беше казал.
Ти сега какво? Сваляш ли ме?snowprincess написа:имам две къщи и два апартамента, от имоти и пари не се впечатлявамEllhnida написа:И с къщаELBI написа:дишащ :)snowprincess написа:снощи те сънувах, как сиELBI написа:Все още с телефон
![]()
:rotfl24:
на теб харесва ли ти къщата му
Ми веднъж аз да бъда авторитета на компанията. Без Елби на пистата, попивате всички глупости които изръся. Наведи се към наклона- навежда се, клекни- клек, с тоя крак натискай и той кво да прави - натиска. Голям кеф.Remmivs написа:аз пък не разбрах защо диша в слушалката
верно, че мацките, а го видят, а припадат връз него
ма чак па и по телефона....
ps
бе не дойде ни една вечер да го видим начи скиорът му със скиор
ма то грийн е виновен
учител бил на жените ни ски нещо си, танци-манци, на таз купил ски обувки, на оназ купил нам кво си и като говорят за него и очите им сияят едни накива...
и грийн вместо да му каже ела бе да пием по едно
той му рекъл ще ти правим мечка като дойдеш
и той не можа да дойде
нищо де
друг път
Ти говориш за гарантирани истински приятели. Ала в Живота Гаранция-Франция. Може би може да наречеш някого така, само 5 мин преди да умреш. Иначе Животът е динамичен - я ти, я другия се променя. Иначе - полезни изкопаеми. Т.е. не знаеш до смъртта си кое точно и истинско и кое не. Което е готино в някакъв аспект. Иначе - взимаш го за даденост, не полагаш усилия (не го поливаш) и ... то увяхва. Или го преполиваш и то ... изгнива.Мнемозина написа: Тъкмо щях да кажа - ессе хомо, ето го човекът, дето най-много се доближи до темата.
Това мнение горчи точно като стопроцентова истина.ELBI написа:Ти говориш за гарантирани истински приятели. Ала в Живота Гаранция-Франция. Може би може да наречеш някого така, само 5 мин преди да умреш. Иначе Животът е динамичен - я ти, я другия се променя. Иначе - полезни изкопаеми. Т.е. не знаеш до смъртта си кое точно и истинско и кое не. Което е готино в някакъв аспект. Иначе - взимаш го за даденост, не полагаш усилия (не го поливаш) и ... то увяхва. Или го преполиваш и то ... изгнива.Мнемозина написа: Тъкмо щях да кажа - ессе хомо, ето го човекът, дето най-много се доближи до темата.
Всичко е свързано, но и всичко е динамично. И до голяма степен зависи от нас. До колко - не знам - дали е 70% или е 45 - има ли значение? Моето лично мнение е (напълно емпирично и променяемо), че 70% зависи от нас, 30% - от съдбата. Ама може и да е друго.
Да не говорим, че често приятелите може да са по-близки от роднини... абе милион и сто теми има тук...
Green Light написа:Довечера ще съм далеч от вас, но мислено едно наздраве ще ти кажа, ЕлбиELBI написа:a виното не горчи - нали - та - трябва ад се пие, щото е гадно като горчи... ммм довечера ще пийнем по едно... две...
Бахти къф сам идэот!!!Green Light написа:Ми веднъж аз да бъда авторитета на компанията. Без Елби на пистата, попивате всички глупости които изръся. Наведи се към наклона- навежда се, клекни- клек, с тоя крак натискай и той кво да прави - натиска. Голям кеф.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%94%D0%A1%D0%9Clatrevw написа:вас ист дас, беRemmivs написа: но от bdsm-а си падам само по bd и по-специално по d
пак съм назад с материала

ахаааа, данкеsnowprincess написа:http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%94%D0%A1%D0%9Clatrevw написа:вас ист дас, беRemmivs написа: но от bdsm-а си падам само по bd и по-специално по d
червена, ама много червена точкаlatrevw написа:вас ист дас, бе