да попитам адмитине
да попитам адмитине
получавам известие за ново ЛС в мейла, а ЛС - йок
Що така?
- сър Айвънхоу
Re: да попитам адмитине
ами, напомнят ти да влезеш у клуба...pocti_bezobidna написа:получавам известие за ново ЛС в мейла, а ЛС - йокЩо така?
да не говорим за отсъствието ти от активното мероприятие в петък!
ще се наказваме, момиченцееее!
кво мероприятиесър Айвънхоу написа:ами, напомнят ти да влезеш у клуба...pocti_bezobidna написа:получавам известие за ново ЛС в мейла, а ЛС - йокЩо така?
ще се наказваме, момиченцееее!
нещо не съм много в час тия дни...
- сър Айвънхоу
незнанието не те освобождава от отговорност!!!!pocti_bezobidna написа:кво мероприятиесър Айвънхоу написа:ами, напомнят ти да влезеш у клуба...pocti_bezobidna написа:получавам известие за ново ЛС в мейла, а ЛС - йокЩо така?
ще се наказваме, момиченцееее!![]()
нещо не съм много в час тия дни...
- Green Light
Ами нали има един период в който може да изтриеш изпратеното съобщение, преди адресата да го е отворил. Може би се е случило точно това.pocti_bezobidna написа:получавам известие за ново ЛС в мейла, а ЛС - йокЩо така?
Добре, добре. Аз питам за съобщенията. Защо няма нищо, а имам известие в мейла?сър Айвънхоу написа: незнанието не те освобождава от отговорност!!!!
Няколко пъти? Колко е дълъг този период - час, ден?Green Light написа:Ами нали има един период в който може да изтриеш изпратеното съобщение, преди адресата да го е отворил. Може би се е случило точно това.pocti_bezobidna написа:получавам известие за ново ЛС в мейла, а ЛС - йокЩо така?
Администраторите на форума имат ли някакъв достъп до профила ми и какъв?
- Green Light
Аз имах кратък стаж като админ и не съм сигурен в отговорите си. Но мискя че никой няма достъп до профила ти. И категорично- не може да бърника в кутиите ти с бележки, без да използва паролата ти. Предполагам че с хакерски номера може, Почти безобидна, но това опира до морал.pocti_bezobidna написа:Няколко пъти? Колко е дълъг този период - час, ден?Green Light написа:Ами нали има един период в който може да изтриеш изпратеното съобщение, преди адресата да го е отворил. Може би се е случило точно това.pocti_bezobidna написа:получавам известие за ново ЛС в мейла, а ЛС - йокЩо така?
Предположението ми е че някой ти е написал нещо което е трябвало да видиш или направиш в някакъв срок. Например да видиш предаване по телевизията или да отидеш на сбирката на клуба в петък или нещо друго. И ако е видял, че не си отворила бележката си навреме, просто я е изтрил.
Срока в който можеш да изтриеш бележката си е всичкото време, преди адресата да я отвори. Преди отварянето бележките седят в чекмедже "изпратени" А след отваряне вече са в "получени" Тоест ако изпращача види че изпратените от него съощения са в "изпратени", той може да ги махне и ти няма да можеш вече да ги получиш. Нещо такова трябва да се е случило.
П.П.За всеки случай смени си паролата. Предпазливостта никога не е излишна
Благодаря ти за изчерпателния отговор.Green Light написа:Аз имах кратък стаж като админ и не съм сигурен в отговорите си. Но мискя че никой няма достъп до профила ти. И категорично- не може да бърника в кутиите ти с бележки, без да използва паролата ти. Предполагам че с хакерски номера може, Почти безобидна, но това опира до морал.pocti_bezobidna написа:Няколко пъти? Колко е дълъг този период - час, ден?Green Light написа:Ами нали има един период в който може да изтриеш изпратеното съобщение, преди адресата да го е отворил. Може би се е случило точно това.pocti_bezobidna написа:получавам известие за ново ЛС в мейла, а ЛС - йокЩо така?
Предположението ми е че някой ти е написал нещо което е трябвало да видиш или направиш в някакъв срок. Например да видиш предаване по телевизията или да отидеш на сбирката на клуба в петък или нещо друго. И ако е видял, че не си отворила бележката си навреме, просто я е изтрил.
Срока в който можеш да изтриеш бележката си е всичкото време, преди адресата да я отвори. Преди отварянето бележките седят в чекмедже "изпратени" А след отваряне вече са в "получени" Тоест ако изпращача види че изпратените от него съощения са в "изпратени", той може да ги махне и ти няма да можеш вече да ги получиш. Нещо такова трябва да се е случило.
П.П.За всеки случай смени си паролата. Предпазливостта никога не е излишна
Каква сбирка в петък, бре?!
Ще си сменя паролата just in case...
пп. такаа, аз ID тата периодически си забравям, още една парола сега, съвсем ще се овъртоля
- Green Light
pocti_bezobidna написа:
Каква сбирка в петък, бре?!![]()
Аз също не бях, така че каква е била мога само да предполагам. Хубава е била.
Аз изобщо не съм разбрала, че има сбиркаGreen Light написа:pocti_bezobidna написа:
Каква сбирка в петък, бре?!![]()
Аз също не бях, така че каква е била мога само да предполагам. Хубава е била.Страниче, Айвънхоу, Елби, Мъж, Дивата луна.... и не знам. Няма начин да е била друга, освен готина сбирката.
Не ми е чак толкова голямо ЕГН-то, добре ми функционира чипа в по-голямата част от времето