неее, умни не са. просто са хитри селски задници. играта им е куца освен тва. но се случва.Remmivs написа:
умни ще да са тия последните дето така играят играта
п.п. най-често след време отново се връщат към професионалистите и ги наемат.
аз съм идеалния клиент!bead_ написа:и ви го пожелавам в големи количества
е, не знам аз не съм нито добър търговец, даже съм точно обратното на това,bead_ написа:неее, умни не са. просто са хитри селски задници. играта им е куца освен тва. но се случва.
п.п. най-често след време отново се връщат към професионалистите и ги наемат.
дали?Green Light написа:Ами годината е приблизителна. Малко произволно посочена, нека Джорджи Оруел почива в мир и не се меси!
Това е времето, когато ние и родителите ни не използвахме чуждици. Русизми, може би, но малко.
ясно, даааа... но ще трябва да поемеш риска да звучиш старомоден пред дребосъцитеGreen Light написа:Ами годината е приблизителна. Малко произволно посочена, нека Джорджи Оруел почива в мир и не се меси!bead_ написа:!?!?!?!?Green Light написа: .... 84та например.
Това е времето, когато ние и родителите ни не използвахме чуждици. Русизми, може би, но малко.
Рядко успяват, брато. Особено в инженерните работи.Remmivs написа:и ти им ставаш клиент
или може би партньор
или работник
умни ще да са тия последните дето така играят играта
но тя е без правила нали
значи я играят по правилата
може би...bead_ написа:щастливец. по още един параграф:winkw:
Човека зад фразата е важния. Знанието "татко ще се справи". Дано децата ни мислят така за нас, брато! Много изпити ни чакат в тоя универеситет.Remmivs написа:може би...bead_ написа:щастливец. по още един параграф:winkw:
бе исках да те питам, така и така сме отворили тема за търговия
твоят татко колко иска за правата на онази фраза дето свършва с чуждицата ОК (обаждаш ми се първо на мен и всичко е ОК) ако помня добре?
да знам мога ли да си го позволя или направо да я крада